Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?
Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ? A z önce bu tarifeye geçtim, dezavantajları neler

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bende az önce geçtim bakalım nasıl olcak :D

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Ben 2 haftadır kullanıyorum :)

kartal3x

kartal3x

Üye
cumartesi vodafone dan geçiş için başvurdum

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Bu zamana kadar vodafonu en iyi Gsm operatörü olarak biiliyordum yanılmışım. Yeni nesil 500 kusursuz , tabi ilerde kokusu çıkmazsa
cumartesi vodafone dan geçiş için başvurdum

admiral23

admiral23

Üye
her yöne sınırsız 55lik tarife olayi gibi olacak sonu :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
paveHawk

paveHawk

Üye
-bu numara kaç günde taşınıyor?
-internette her hangi bir kısıtlama oluyor mu? bazı internet paketlerinde kısıtlama varmış youtube filan giremiyormuşsun.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
-bu numara kaç günde taşınıyor?
-internette her hangi bir kısıtlama oluyor mu? bazı internet paketlerinde kısıtlama varmış youtube filan giremiyormuşsun.

Ben pazar günü geçtim 12.04.2012 saat 5.30 da açılcak ve herhangi bir kısıtlama yok..

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar, faturalı olmasa bende geçmeyi düşünüyordum ama faturalı hat kullanmam şimdilik, ön ödemeli olsaydı içim daha rahat olurdu.

paveHawk

paveHawk

Üye
bu sabah benim hattımı açmışlar :naughty:
sınırsız dediği internete girerken "avea wap gprs" şeceneğini mi seçiyoruz? telefonum 5800

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Ben ''Avea İnterneti'' seçiyorum bağlantı ayarlarından değişebilirsin... Takip ettim sorun olmuyor şu ana kadar memnunum hattan.
bu sabah benim hattımı açmışlar :naughty:
sınırsız dediği internete girerken "avea wap gprs" şeceneğini mi seçiyoruz? telefonum 5800

TheSoftware

TheSoftware

Üye
paveHawk

paveHawk

Üye
teşekkürler arkadaşlar...öğrendiğim kadarıyla ister internetten ister gprs ister wap dan gir farketmiyormuş.
hat taşıdğımda biraz tedirgindim ama şimdi içim rahat. hem telefondan hemde bilgisayardan interneti gayet hızlı kullanabiliyorum. :aha:

tek sıkıntısı arama yaptığında kısa mesaj gönderiliyor diye bir yazı çıkıyor ve kayboluyor, avea bayileri ile yaptığım görüşmelerde kısa bir süre içerisinde bu sorunu düzelteceklermiş(avea menü den kaynaklanan bir problemmiş) o kadar kusur kadı kızında da olur dedik ve durmak yok yola devam :)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

Üst Alt