Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hukuk61

Hukuk61

Üye
sorma kardes bakalım 27 sinde faturam kesilcekmis ,faturam gelince haber veririm

Hukuk61

Hukuk61

Üye
dezavantajı şimdilik belli değil arkadasım..yeni bir tarife oldugu icin henüz kimseye fatura gelmedi.Benim faturam 27 sinde kesilicek e-mailime gelicek.Bi sorunla karsılasırsam paylasırım sizler için.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
arkadasım banada 2 gb dan sonra mesaj geldi kotanız bitti 128 kbe düsecek diye.Ama ben su anda bile torrent den dosya indiriyorum.Hızı 120 kb lere vuruyor saniyede ,bide torrentten deneyip bakarmısın ,hız gayet iyi şu anda bende

---------- Eklendi @ 17:59:48 ---------- Yazıldı @ 17:58:19 ----------

bide şu var ,usb kablo ile baglıyorsan teli ,o yavaşlatıyor bir oranda..Telefonun nokia yada sony ericcson ise dön bana pm den .Bi metod anlatıcam sana inş işini görür

Gizli saklı yapmayın burdan anlatında herkes öğrensin :)

Hukuk61

Hukuk61

Üye
sana da anlatırız kardsım :)

kartal3x

kartal3x

Üye
13 tl fatura geldi yarım aylık

XxSxeXx

XxSxeXx

Üye
:aman2: Bende kullandım 1 ay ama sadece 150 mb.Üstelik ben çok net kullanan birisi olarak sadece samsung appsdan indirdim.oyun tema vs. Neyse bence 100 mb olanından alın. Teşekkürler.
.
Qbqwc~

Hukuk61

Hukuk61

Üye
Faturanda internet kullanimin yaziyormu kardesim?

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ilk fatura 38,75 geldi iyimi ? :) Fena değil gibi

---------- Eklendi @ 20:14:44 ---------- Yazıldı @ 20:13:50 ----------

Yarım aylık olduğunu nerden biliyon ? Nasıl belli oluyor
13 tl fatura geldi yarım aylık

---------- Eklendi @ 20:15:26 ---------- Yazıldı @ 20:14:44 ----------

İnternet kullanımına online işlemlerden bakabilirsin
Faturanda internet kullanimin yaziyormu kardesim?

safakk34

safakk34

Üye
Benimde 30,58 tl :))

Hukuk61

Hukuk61

Üye
faturanizda internet kullanim miktari yaziyormu?

---------- Eklendi @ 21:27:52 ---------- Yazıldı @ 21:26:43 ----------

faturam yokki emailede gelmedi online islemlerede anlamadim bise:)

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Fatura istemedim mail ile alıyorum faturaları internet kullanımına avea online işlemlerden bakabiliyorsun. Ben geçen ay kotayı aştığımı sanıyordum ama faturadan sonra kota 2036 MB olmuş :)
faturanizda internet kullanim miktari yaziyormu?

---------- Eklendi @ 21:27:52 ---------- Yazıldı @ 21:26:43 ----------

faturam yokki emailede gelmedi online islemlerede anlamadim bise:)

Hukuk61

Hukuk61

Üye
sorun o zaten kardes :) online işlemlerden sadece fatura miktarımı görebiliyorum :D detaylara tıkladıgımda kesilen faturamın dönemi çıkmıyo :D twitterda şikayet ettim dün gece 1 de 3 kere aradılar açmadım ,twitterdan yazdılar farklı numara verin arayalım diye bende ben bekledim şimdi biraz da siz bekleyin dedim yarın ararsınız dedim :D:D :D:D araılar az önce faturamı yollıcaklarmıs detayıyla bekliyorum öyle işte :) bide internet hızı cok acayip düstü sizde de öylemi ??

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
İnternet hızı hala fişek gibi Kota da 2036 yazıyor.
sorun o zaten kardes :) online işlemlerden sadece fatura miktarımı görebiliyorum :D detaylara tıkladıgımda kesilen faturamın dönemi çıkmıyo :D twitterda şikayet ettim dün gece 1 de 3 kere aradılar açmadım ,twitterdan yazdılar farklı numara verin arayalım diye bende ben bekledim şimdi biraz da siz bekleyin dedim yarın ararsınız dedim :D:D :D:D araılar az önce faturamı yollıcaklarmıs detayıyla bekliyorum öyle işte :) bide internet hızı cok acayip düstü sizde de öylemi ??

aryscat

aryscat

Üye
hattı taşıdıktan 2 gün sonra fatura kesmişler.... 1.78 tl iyimi :) :ehe:kop:

Hukuk61

Hukuk61

Üye
fazla kesmişler hiç kesmemeleri lazımdı :)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Benim 27 günlük 27 tl geldi :)

Gamzemustafa

Üye
Biri bana yardm edebilr mi!!!

Gamzemustafa

Üye
Biri bana yardm edeblr mi bi kac sorm olacaktı??

Hukuk61

Hukuk61

Üye
arkadaslar faturamı aldım sağ salim :) eposta yoluyla göndermekte sıkıntı yasıyolarmıs neyse sonucta elimde fatura, ilk olarak

1-faturam :39.75 geldi
2-tabiki itiraz ettim detayını da emailime ücretsiz istiyorum diye direttim ve aldım
3-detayda sadece 2 TL güncel tutar sorgulama vardı 30du oldu 32 tamam
4-sonra bide baktımki avea 3G hosgeldin paketine abone etmişler beni kendileri sözde hediye altında
5-twitterdan sikayet ettim,aradılar(Avea3G hosgeldin paketi=100mb internet hediye=devamında 7TL)
6-dedimki ben ordan bakınca aptalamı benziyorum,sınırsız internet paketim olan hattıma 100 MB internet için ek paket alayım,ilk itirazımda inceleyip dönücez dediler döndüklerinde yanlıs yok dediler.Faturanız dogru.
7-Dogruysa dedim,siz 7TL icin beni sömürmeyi göze alıp üsenmiyorsanız bende 7 TL icin üstelik haksız olan bir ücret icin hakem heyetine başvururum.7 TLmi 77 TL alırım dedim.Tekrar incelediler.
8-Sonuç olarak faturam 32.TL oldu ,bide demezlermi ilk incelememiz prosedür geregi yapılmıstı. 2.incelememizde haklı oldugunuzu farkettik :))

Ben böyle sömürgeci zihniyete ne diyeyim.Sadece avea değil hepsi böyle. Saygılar ;)

Üst Alt