2 gba kada güzel çabuk bitiyo ancak net hızı düşünce kötü 128 kbs kesinlikle değil vodefondan farkı yok 96 kbs yani
Bende almayı düşünüyordum yorumun üzerine takıntı yaptım bak şimdi
Vodafone'dan farkı var biraz adil olun Vodafone 100 mb dan sonra hızı düşürüyor Avea 2 GB dan sonra.Üstelik Vodafone'nun sistemi berbat Avea kısa sürede bağlanıyor.

Biraz daha adil olabilirlerdi
Adil kullanım kotası konusunda sana katılıyorum arkadaşım
gerçekten 2 gb adil kullanım kotası adil olmuş. en azından Vodafone gibi 100 mb ya da Turkcell gibi 20 mb'lık bir adil olmayan adil kota bırakmamışlar adamlar. bu konuda Avea'yı tebrik etmek lazım bence![]()
İkinize de katılıyorum arkadaşlarım ama bu 2gb kotasını doldurmam 2 gün sürmediBiraz daha adil olabilirlerdi
Bu şartlarda bundan iyisi biraz zor. artık rekabet ortamının kızışmasını beklemekten başka çare yok. tek kurtarıcı Bimcell'in yolunu gözlüyoruz 
ah kardeş ahhh 8 gb yapsalar neden 20 gb değil diye gene ağlaşırız insanoğlu yaranılmaz ama diğer operatörlere göre bence süperrr....İkinize de katılıyorum arkadaşlarım ama bu 2gb kotasını doldurmam 2 gün sürmediBiraz daha adil olabilirlerdi
Bu şartlarda bundan iyisi biraz zor. artık rekabet ortamının kızışmasını beklemekten başka çare yok. tek kurtarıcı Bimcell'in yolunu gözlüyoruz
![]()
Vodafone'dan farkı var biraz adil olun Vodafone 100 mb dan sonra hızı düşürüyor Avea 2 GB dan sonra.Üstelik Vodafone'nun sistemi berbat Avea kısa sürede bağlanıyor.

BİMCELL kotasız internet versin para da istemesin yine de geçmem o hatta![]()

ben de 10 gündür kullanıyorum ,2gb dolmasına ragmen teli pcye baglayıp 200 kb/sn lere varan hıza çıkıyor normalmi ,eğer normalse süper bişey ama değilse fatura kabarık gelecek sanırım
---------- Eklendi @ 19:53:15 ---------- Yazıldı @ 19:47:44 ----------
bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı
---------- Eklendi @ 19:53:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:15 ----------
bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı
---------- Eklendi @ 19:56:18 ---------- Yazıldı @ 19:53:32 ----------
Normalde 2gblık kota bitiminden sonra hızın düsmesi gerekirdi fakat hala 200-250 kb/s ile download edebiliyorum.Bir hata var sanıyorum..Konu hakkında bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse memnun kalırım.Teşekkürler şimdiden