Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
faturalı olmsa bende geçerdim ama faturalı

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Faturalı bizim işimiz değil ya

irfan_irfan

Üye
2 gba kada güzel çabuk bitiyo ancak net hızı düşünce kötü 128 kbs kesinlikle değil vodefondan farkı yok 96 kbs yani

nosim1974

Üye
2 gba kada güzel çabuk bitiyo ancak net hızı düşünce kötü 128 kbs kesinlikle değil vodefondan farkı yok 96 kbs yani

Bende almayı düşünüyordum yorumun üzerine takıntı yaptım bak şimdi

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Vodafone'dan farkı var biraz adil olun Vodafone 100 mb dan sonra hızı düşürüyor Avea 2 GB dan sonra.Üstelik Vodafone'nun sistemi berbat Avea kısa sürede bağlanıyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Vodafone'dan farkı var biraz adil olun Vodafone 100 mb dan sonra hızı düşürüyor Avea 2 GB dan sonra.Üstelik Vodafone'nun sistemi berbat Avea kısa sürede bağlanıyor.

Adil kullanım kotası konusunda sana katılıyorum arkadaşım :oke:
gerçekten 2 gb adil kullanım kotası adil olmuş. en azından Vodafone gibi 100 mb ya da Turkcell gibi 20 mb'lık bir adil olmayan adil kota bırakmamışlar adamlar. bu konuda Avea'yı tebrik etmek lazım bence :oke:

kara yılan 12

Üye
müthiş bişey konuş konuş dur :))

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
İkinize de katılıyorum arkadaşlarım ama bu 2gb kotasını doldurmam 2 gün sürmedi :) Biraz daha adil olabilirlerdi

Adil kullanım kotası konusunda sana katılıyorum arkadaşım :oke:
gerçekten 2 gb adil kullanım kotası adil olmuş. en azından Vodafone gibi 100 mb ya da Turkcell gibi 20 mb'lık bir adil olmayan adil kota bırakmamışlar adamlar. bu konuda Avea'yı tebrik etmek lazım bence :oke:

gölgee_65

gölgee_65

Üye
İkinize de katılıyorum arkadaşlarım ama bu 2gb kotasını doldurmam 2 gün sürmedi :) Biraz daha adil olabilirlerdi

:) Bu şartlarda bundan iyisi biraz zor. artık rekabet ortamının kızışmasını beklemekten başka çare yok. tek kurtarıcı Bimcell'in yolunu gözlüyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
turker10

turker10

Üye
ah kardeş ahhh 8 gb yapsalar neden 20 gb değil diye gene ağlaşırız insanoğlu yaranılmaz ama diğer operatörlere göre bence süperrr....

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Yeni nesil 1000 kullanıcısıyım her yöne 1000 dk 2000 sms ve limitsiz internet 40 tl.
2 gb'ye kadar internet ne iyi nede kötü idare eder (turkcell gibi olmasını beklemeyin ) ama 2 gb'yi geçtikten sonra süründürüyor desem abartmam 2 gb'yi bir haftada tükettim şuan düşük hızla işkence çekmekteyim hızın düşeceği sms ile bildirildi ve hızım düşeli 2 gün oldu bakalım 3 haftayı bu düşük hızla nasıl geçireceğim.

Via tapatalk.

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
BİMCELL kotasız internet versin para da istemesin yine de geçmem o hatta :aman2:

:) Bu şartlarda bundan iyisi biraz zor. artık rekabet ortamının kızışmasını beklemekten başka çare yok. tek kurtarıcı Bimcell'in yolunu gözlüyoruz :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

Üstelik Vodafone'da 100Mb bitince hız 96Kbps oluyo Avea'da 2Gb bitince hız 128Kbps oluyo :oke:

Hukuk61

Hukuk61

Üye
ben de 10 gündür kullanıyorum ,2gb dolmasına ragmen teli pcye baglayıp 200 kb/sn lere varan hıza çıkıyor normalmi ,eğer normalse süper bişey ama değilse fatura kabarık gelecek sanırım :D

---------- Eklendi @ 19:53:15 ---------- Yazıldı @ 19:47:44 ----------

bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı:hmmm

---------- Eklendi @ 19:53:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:15 ----------

bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı
:hmmm

---------- Eklendi @ 19:56:18 ---------- Yazıldı @ 19:53:32 ----------

Normalde 2gblık kota bitiminden sonra hızın düsmesi gerekirdi fakat hala 200-250 kb/s ile download edebiliyorum.Bir hata var sanıyorum..Konu hakkında bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse memnun kalırım.Teşekkürler şimdiden

zozing

Üye
Bu konu hakkında dünya kadar araştırma yaptım benim hatırladığıma göre vodafone 96 değilde 10kbps ye düşürüyordu hızı bu da çok yavaştı
şimdi avea 128 kbps diince baktım araştırdım bu 128 kbps (kilobyte per Second = saniye başına Kilobyte) 1 megabit internet hızı yapıyor
ben edirne de öğrenciyim burda sanırsam 35 tl civarına 1 megabit interneti evden 5 kişi kullanan arkadaşlarım var uydunet aracılığıyla kablosuz tV ile beraber
şimdi ben bu tarifeye geçtim 2gb kotayı da 3 günde bitirdim hızınız 128 kbps ye düşürüldü diye bir mesaj geldi tamam dedim 1 megabit her türlü yeter
ama hız öyle bir düştü ki şu anda 128 kbps indirme yi kesinlikle yapamam yaklaşık 10-20 kb arası bir hızda dolaşıyor şu anda ve konumumu hiç değiştirmedim daha önce aynı konumdan 300 kbps ile indirme yapabiliyorken şimdi 10-10 kbps oldu

müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle bişi var ama onlarında adam gibi haberi yk olaydan kız bişi açklayamadı mahkemeye gitmem an meselesi

eğer internet 128 kbps ise saniyede 128 kilobyte tan 10 saniye de 1280 yapar 1 dk da yaklaşık 7 mb yapar 90 dk lık bir filmin 700 mb olduğunu hesaplarsak filmi neredeyse donmadan izleyebilmemiz gerekir

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
daha kotayı aşmamıs olmama rağmen akşamları bazen sayfa açarken yavaşlama oluyo oda yoğunluktan olsa gerek diyorum

Hukuk61

Hukuk61

Üye
arkadasım banada 2 gb dan sonra mesaj geldi kotanız bitti 128 kbe düsecek diye.Ama ben su anda bile torrent den dosya indiriyorum.Hızı 120 kb lere vuruyor saniyede ,bide torrentten deneyip bakarmısın ,hız gayet iyi şu anda bende

---------- Eklendi @ 17:59:48 ---------- Yazıldı @ 17:58:19 ----------

bide şu var ,usb kablo ile baglıyorsan teli ,o yavaşlatıyor bir oranda..Telefonun nokia yada sony ericcson ise dön bana pm den .Bi metod anlatıcam sana inş işini görür

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Aslında aynı durumu bende yaşıyorum. Avea online işlemlerden takip ediyorum fatura bilgilerine giriyorum sorun yok, bunlar şimdilik uyuyor ya da bizi usul usul kekliyorlar
ben de 10 gündür kullanıyorum ,2gb dolmasına ragmen teli pcye baglayıp 200 kb/sn lere varan hıza çıkıyor normalmi ,eğer normalse süper bişey ama değilse fatura kabarık gelecek sanırım :D

---------- Eklendi @ 19:53:15 ---------- Yazıldı @ 19:47:44 ----------

bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı:hmmm

---------- Eklendi @ 19:53:32 ---------- Yazıldı @ 19:53:15 ----------

bide bu 128 kb hız torrent paylaşımda 320kb lara vurdu 2gblık kotayı doldurmama ragmen bi gariplik var ama hadi hayırlısı
:hmmm

---------- Eklendi @ 19:56:18 ---------- Yazıldı @ 19:53:32 ----------

Normalde 2gblık kota bitiminden sonra hızın düsmesi gerekirdi fakat hala 200-250 kb/s ile download edebiliyorum.Bir hata var sanıyorum..Konu hakkında bilgisi olan arkadaslar ilgilenirse memnun kalırım.Teşekkürler şimdiden

Üst Alt