Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler x6 yada c6-01 yorumlarınız !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22
Üye
c6-01 demek istedim kusura bakmayın. Yinede kamera konusunda c6-01 in üstün olduğu kanısındayım.
axpe
Üye
c6-01 sybmian^3 kulanıo ve yakında sybmian anna işletim sistemi gelicek daha iyi bence
katılıyorum.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki 25 fps ile 30 fps arasında dağlar kadar bir fark yok. Lcd tvye atıldığında 720p HD mi yoksa 480p videonun mu daha iyi olduğu ortaya çıkar. Anna güncellemesi ile N8'e 30 fps desteği gelecek bu destek C7 ve C6-01 gibi symbian 3 kullanan cihazlara da gelecektir, neticede işlemci hızları aynı N8 ile. X6'nın kamerası tabi ki çok iyi C6-01 8 mp olmasına rağmen ondan bir adım önde olabilir ama C6-01'i video konusunda geçemez, özellikle anna güncellemesinden sonra bu imkansız.
harun22
Üye
İnsan gözü 24 fps algılıyor zaten. Yani 30 fps ye gerek bile yok. Aldığınız dvd filmlerin fps si bile 23.800 civarındadır. Görüntü de gayet akıcı yani. Tartışmaya gerek yok.