İkinci el bir Nokia c6-01'in ederi nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İkinci el bir Nokia c6-01'in ederi nedir ?
Arkadaşlar,2 aylık Gümüş renkte sorunsuz C6-01 ne kadardır?
Bu telefonun piyasasını bilmiyorum.Telefoncudan değil arkadaştan alacağım için fiyat hakkında malumat lazım.
Bana 350 Tl ye verebileceğini söylüyor.

foreverthe

foreverthe

Üye
İyi fiyat. En fazla düşşe düşse 300 TL'ye düşer :)

gogis

gogis

Üye
Bu telefonun piyasasını bilmiyorum.Telefoncudan değil arkadaştan alacağım için fiyat hakkında malumat lazım.

Saçma fiyat. Nokialar o kadar etmiyor artık. 200 de satmazsa alma

MaxipmaN

Üye
Saçma fiyat. Nokialar o kadar etmiyor artık. 200 de satmazsa alma

ya kafan mı iyi ya 200e temiz 5800 alırsın destek yok diye 200e mi düşmüş 320 ye falan al kardeş sen onu ve kullanıcıya her zaman yüksek fiyatla satılır telefoncu ucuza alır 2 aylık daha yeni be

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
normal fıyat vermıs kardesım zaten onun altı olu fıyat olur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O fiyatlarda zaten 300–400 arası telefonuna göre değişiyor garantisi falan var mı çizik falan yoksa alınabilir.

OPC

OPC

Üye

Benim 13 aylık C6-01'e telefoncu 350 TL verdi arkadaşınızdaki 2 aylıksa iyi fiyat bence fena değil :hmmm

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşım 3 ay önce internetten 270 tl'ye alıp 440 tl'ye sattı:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

440 tl'ye mi sattı helal olsun valla :D

zaten işi o çinden falan navigasyon getirip satıyo internetten ucuza birşeyler buluyo sayıyo 440 tl'ye satmasını geç internetten 270 tl'ye aldı bi biz bulamıyoz zaten :D

komando04

komando04

Üye
350ye mükemmel fiyat

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut ve süper nova
avcitalip

avcitalip

Üye
nokia'ların piyasası birbirine girmiş desem yalan olmaz,C5 lere 300 istiyorlar N97'lere 450-500 istiyorlar,5800'lara 300 istiyorlar,bir arkadaşım X6'yı 200 TL'ye aldı yani nokia'nın 2.elleri şunda çok bulanık 350 edermi dersen eder bence :evet: ama 300'e de alırsın gibime geliyor :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Bence 300 e indiriyorsa indirsin yoksa yine de al cihaz temiz fiyatı uygun.

Süleyman

Süleyman

Üye
Cihaz temizse 350 gayet iyi bir fiyat. Telefonda güzel bir cihaz. O yüzden hiç kaçırma derim.

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
350 gerçekten iyi fiyat :good:

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
350TL Çok iyi fiyat fakat şimdi alıp ilerde satmaya kalkarsan işin zor. Kimse Nokia almıyor artık malesef. İyi düşün derim.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
elinde çürüyecekse sorun yok :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon sorunsuz,çiziksizdir.Sıfırından tek farkı 2 aylık olmasıdır.
Yorumlar için hepinize teşekkürler.Telefonu alacağım.
Benim için Symbianmış,Android miş hiç önemli değil.Ben donanımına, fiziksel özelliklerine ve dayanıklılığına bakarım.
Nokia da ısrar ederim hep şu ana kadar bana hiç sorun çıkarmadı.Memnuniyetim o yönden çok iyi.Nokia ya rakip firmaların telefonları gayet güzel,bu Nokia'nın piyasasını bayağı etkiledi ama ben Samsung ve Apple gibi aletlere binlerce lira para vermektense Nokia veya Sony Ericcson alırım.
Elimde çürütmeyeceğim.:)Bahara doğru da satıp Sony Ericcson almayı düşünüyorum.:)

Üst Alt