Öneri Batarya alacağım bilgisi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 20 lira için sağlığından olma orjinal batarya al patlamalara karşı koruması var orjinalinin

ttec en güvenilir bataryalardan biri. ayrıca hiç bi orjinal bataryanın patlamama garantisi yok bir çok örneği var bunun. orjinal daha sağlıklı olur ama garantinin yaptığı rezaletle uğraşmak istemiyorum
kardeşim 20 lira için sağlığından olma orjinal batarya al patlamalara karşı koruması var orjinalinin

ttec en güvenilir bataryalardan biri. ayrıca hiç bi orjinal bataryanın patlamama garantisi yok bir çok örneği var bunun. orjinal daha sağlıklı olur ama garantinin yaptığı rezaletle uğraşmak istemiyorum

atakanokur

atakanokur

Üye

Sen bilirsin :)

sefo1

sefo1

Üye
En iyisi orginali ben aldim kullaniyorum s3 mini icin

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yan Sanayı Takma Servise Söyle Servis Orjinal Batarya Versin Yan Sanayıler Beş Para Etmez
10 Lira Kar Edicem Diye Boşa Uğraşma Orjinalini Al Birebir

sefo1

sefo1

Üye
Ben daha once fransadan aldim ebay diye bi internette sirket var 5 euro ya acik artirmayla aldim cok iyi hatta yanlis geldi diye canim sikti dort tirnak yerine 3 geldi arastirdim uyumluymus iste boyle

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ben daha once fransadan aldim ebay diye bi internette sirket var 5 euro ya acik artirmayla aldim cok iyi hatta yanlis geldi diye canim sikti dort tirnak yerine 3 geldi arastirdim uyumluymus iste boyle
Batarya ORjinal Bulunmasının İmkanı Yok Sanmıyorum Bile Çok Çok Zor Orjinal Rastlamadım Hiçbiryerde Olsa Alıcam Bende

umutunlu

umutunlu

Üye
Deji batarya al

Üst Alt