Öneri Batarya alacağım bilgisi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Batarya alacağım bilgisi olan?
S3 kullanıyorum 2. el aldım tertemiz cihaz. Tek kusuru bataryası 1 günü zor çıkarması. Garantisi devam ediyor aslında ama daha önce garanti dışında işlem gördü mü görmedi mi bilmiyorum bayramdan sonra garantiye verip batarya değişimi talep edeceğim.

Sorum şu: Eğer garanti bana yeni batarya vermez ise ttec marka batarya almam ne kadar sağlıklı olur? Telefoncu arkadaşım var geliş fiyatına veriyim 35TL ye falan dedi. Mediamarktta 54tl ye gördüm aynısını. 19tl kâr olmuş oluyor. Orjinale 80-90 vermeye gerek var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: umutunlu

skylinegti

skylinegti

Üye
Servis harici bir yerden batarya almanı tavsiye etmem.En güvenlisi orjinal batarya kullanmak...

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
TTEC var bende kendi bataryası ile eş değer performansı var ciddiyim. Fakat aynı mah değeri olmalı. Note 3'te orjinal ile aynı mah.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
S3 kullanıyorum 2. el aldım tertemiz cihaz. Tek kusuru bataryası 1 günü zor çıkarması. Garantisi devam ediyor aslında ama daha önce garanti dışında işlem gördü mü görmedi mi bilmiyorum bayramdan sonra garantiye verip batarya değişimi talep edeceğim.

Sorum şu: Eğer garanti bana yeni batarya vermez ise ttec marka batarya almam ne kadar sağlıklı olur? Telefoncu arkadaşım var geliş fiyatına veriyim 35TL ye falan dedi. Mediamarktta 54tl ye gördüm aynısını. 19tl kâr olmuş oluyor. Orjinale 80-90 vermeye gerek var mıdır?
garantiye git hallederler batarya değişmi veya port değişimi ile.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
ediyor tabi ki hatta biraz sağ sol yapıyor ancak yine de değişim yapıyor büyük ihtimal.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
TTEC var bende kendi bataryası ile eş değer performansı var ciddiyim. Fakat aynı mah değeri olmalı. Note 3'te orjinal ile aynı mah.

eğer yarın servis değişimi yapmazsa bi aksilikten dolayı ttec almak istiyorum. aksilikten kastım cihaz 2. el sonuçta daha önce servis haricinde tamir gördü mü görmedi mi bilmiyorum garanti dışıda olabilir. ttec 1500mah ve 2100(orjinal ile aynı)mah batarya var. 2100 olanını alacağım performans batarya yazıyor üzerinde.

Bir de hocam bu ttec bataryalarda yüzde stabil mi? mesela aniden %2 düşme veya bi yerde takılıp hızlı hızlı inmeler falan var mı?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Galaxy s ve s3 miniye deji batarya aldım bende çok memnunum s3 için varsa kaçırmadan alabilirsin güzel batarya. 5-6 saat ekran süresi alıyorum on numara beş yıldız. Fiyatı da 30-40 civarı

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Orjinal bataryasını al

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
eğer yarın servis değişimi yapmazsa bi aksilikten dolayı ttec almak istiyorum. aksilikten kastım cihaz 2. el sonuçta daha önce servis haricinde tamir gördü mü görmedi mi bilmiyorum garanti dışıda olabilir. ttec 1500mah ve 2100(orjinal ile aynı)mah batarya var. 2100 olanını alacağım performans batarya yazıyor üzerinde.

Bir de hocam bu ttec bataryalarda yüzde stabil mi? mesela aniden %2 düşme veya bi yerde takılıp hızlı hızlı inmeler falan var mı?
Şuana kadar hiç öyle birşey yaşamadım. Hatta orj bataryada şarj kendiliğinden artarken ttecte hep aynı değer. Stabil bir batarya.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
yolla garantiye, servis merkezi yakınsa kendin git

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şaka gibi. Bugün gittim adaptör orjinal, kablo orjinal ama kabul etmediler. S3 kutusundan çıkan kablo değil bu diyorlar. Samsung bayii'nden alınan kablo ama kutudan çıkan olmadığı için kabul etmiyorlar 35tl kablo ücreti istediler. :D ttec alıyorum hiç uğraşamam ya :D

Luck Star

Luck Star

Üye
istanbulda mı oturuyorsun

Invoke

Invoke

Üye
Şaka gibi. Bugün gittim adaptör orjinal, kablo orjinal ama kabul etmediler. S3 kutusundan çıkan kablo değil bu diyorlar. Samsung bayii'nden alınan kablo ama kutudan çıkan olmadığı için kabul etmiyorlar 35tl kablo ücreti istediler. :D ttec alıyorum hiç uğraşamam ya :D

Aliexpressden daha ucuza al ama 1 ay eskisiyle idare etmek zorunda kalırsın. :D

atakanokur

atakanokur

Üye
ankara

kart kullanmıyorum hemde beklemekten nefret ederim ben. :D 35tl ye alacağım ttec sanırım. her yerde 55lira falan arkadaşım satıyor dükkanda geliş fiyatına veririm diyor bakalım. :D
kardeşim 20 lira için sağlığından olma orjinal batarya al patlamalara karşı koruması var orjinalinin

Üst Alt