Bakın fotoğraf makinesi aldım... modeli: W800i

Ayna ayna söyle bana w800i / k750i'den iyi çekebileni var mı bu dünyada...

• N90 bunun yanında varya, rezalet...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Nokia varken SE'ye sümük sürülmez zaten

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    49
telefonu alınca bunu hediye falan vermediler dimi öyleyse hemen bi W800 alalım 2:

f205

Üye
    Konu Sahibi
telefonu alınca bunu hediye falan vermediler dimi öyleyse hemen bi W800 alalım 2:
[post=197874]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

sadece -bir cep telefonu için olabilecek en- kaliteli fotoğrafını çekebilme özgürlüğü verdiler

f205

Üye
    Konu Sahibi
FrontmaN, gerçekten mpx'i merak etmedim değil. hatta şunun için merak ediyorum, nokia kullanırken, 'sen "SE" almadan ne kaçırdığını bilemezsin' muhabbeti oluyordu pek ihtimal vermiyordum...

bir de bir noktada para bolluğu gibi bir şeyden bahsedilmişti. 24 taksit yapıyorlar paranın çok da bol olması gerekmiyor alabilmek için.

ve evet doğru demişsin, hepimiz telefonumuzdan mutluyuz...

N-gage maniaa olayı fanatikleştirmeyin, ilahlaştırmayın derken diğer yandan "sony'nin kalitesi önünde eğileceksiniz" gibi bir dokundurma vardı oradan sonra o arkadaşa da hak verdim.

Nokia, SE, Motorolla, BenQ vs farketmez yeter ki istediğimizi, istediğimiz gibi yapabilsin.

free

Üye
nasıl her yönden öne geçiriyorsun....
yada işletim sistemi derken; içine aldığım özellikleri yazarmışın....

[post=197599]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

ben zaten windovs işletim sistemi kullandığı için işletim sistemi en iyi telefoın dedim

diğer yönlerden geçemiyor dedim
istersen windovs dışında geçtiği şeyi sen yaz
ekran mı-kamera mı-ses mi vb

yukardaki spor arabanın olduğu ortam da 6630 da aynı kalitede çeker iddaa yha giren varmı?

biz Flashlı çekim için W800i geçer dioruz yoksa bu ortamda 6630 çok kaliteli çeker

f205

Üye
    Konu Sahibi

iddia'ya girmeye gerek yok yılın en iyi fotoğraf çeken telefonu seçildi bile 800 ve 750...

ama istersen;
her ortamda her yerde her türlü iddia'ya varım..
hatta 7610 her zaman, 6630'dan iyi çeker diyorum...

free

Üye
6630 uygun şartlarda güzel resim çeksede k750i ile yarışamaz
hele kötü şartlarda 7610 6630dan güzel resim çeker

yılın en iyi fotoğraf çeken telefonu olabilir fakat ben bu ortam için konuştum

herhalde 7610'nun vardı bi zamanlar fakat dediğim gibi şu an bu şekil bi arabın resmini çektim hatta foruma eklemiştim ama bulamıorum bulursam eklicem buraya bak ozaman aynı ortamda nasıl çekior ikiside ? ok

f205

Üye
    Konu Sahibi

benim kendi yaptığım 7610 / 6630 karşılatırmam var (ikisi de vardı bende) yüklerim bakarsın.

slayer

Üye
MPxinki daha büyük.. (önemli olan çözünürlü,, renk felan demeyin şimdi. Pannak kadar ekranda 2000x1500 küsür çözünürlük olsun neye yarar..)
ve
işlemci gücü...
-kulaklığındanda öyle süper bi ses gelmiyor telefonunuzun... cızırtılı cızırtılı-
2 tane ekranı var :P
quad (belki lazım olur :P )

sizinkinde:
dış ses
kamera
başka_?.....

f205

Üye
    Konu Sahibi

telefonun işletim sistemi ve hızı bence şu aşamada çok çok da önemli değil sanki... hatta şimdi w800i'nin açma tuşuna basıp da telefonun hemen açılması öyle hoşuma gidiyor ki... yıllarca nokia yüklesin diye beklemekten hal olmuşum...

Gokhan43

Üye

6630 , K750i/W800i çiftini g-e-ç-e-m-e-z.!!

arkadaşlar birşey soracağım k750 ile w800'inin CPU hızları aynı mı

FrontmaN

Üye
K750/W800 ün Bir nevi işletim sistemi kullanmaması iyi 156mhz ın gerçek gücü ortaya çııyor bu şekilde

böyle bir telefona 156mhz az ya 6630 gibi 220mhz olsa ne manyak olur yaw hemde süperrr olurmuş.Bence tek eksik bu ama 156mhz 'de az değil

ibonline

Üye

iddia'ya girmeye gerek yok yılın en iyi fotoğraf çeken telefonu seçildi bile 800 ve 750...

ama istersen;
her ortamda her yerde her türlü iddia'ya varım..
hatta 7610 her zaman, 6630'dan iyi çeker diyorum...
[post=198074]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
kıyas ettiğin 7610 değilmi 5 sn resim ceken resimden sonra bekleme süresi cok ki ani hareketleri yakalaman nerdeyse imkansız.
gerci konu ile alakasız ama nasıl olurda 7610 u bu telden üstün görebilirsin gece cekimi hariç gündüz cekimlerde nerdeyse ezip gececek derecede üstün 6630
sadece bununlada kalmıyor hız mp3 kalitesi ki daha cok artısı var konuyu dağıtmak istemem

FrontmaN

Üye
7610 un gece çekimleri iyi değil gibi sanki ...

Originally posted by FrontmaN@Oct 25 2005, 12:35 AM
7610 un gece çekimleri iyi değil gibi sanki ...
[post=198539]Quoted post[/post]​
kardeş yanlış anlama ama söylendi bitti konuyu dağıtmaya gerek yok