Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

uncanny_young

Üye
Öncelikle Ellerine sağlık Aziz. Askerden acemilikten geldim 23 24 gündür takip edemedim. Gitmeden v9.1 s5 yüklemiştim şuan o var bende. Gayet güzel memnunum. Şimdi bu konunu gördüm Note 4 V2 diyor başlıkta ama link v1 yazıyor kafam karıştı. Yoksa v2 link varda ben mi görmüyorum. Ve ayrıca bir kaç sorum var
1. sen v9.1 den sonra onun üst versiyonunu çıkarttın mı.
2. Bende ki V9.1 i bu Rom 'un Note4 v2 ile değiştirmemi şiddetle tavsiye edermisin (: Şarj durumu nasıldır v9.1 e göre
3. Usta birliğine gideceğim yarın ve Askerde telefonun özelliğinden çok şarlı önemli (: Bu sebebten dolayı Yeni çalışmam var dmişsin konu içindeki cevaplarda Ram ço düşük ve şarj süresi 2 gün idda edebilirim diyorsun. Ki ben Mümkğn olduğunca tasarruflu kullanacağım zaten askerde.

Şimdi bana zaman ayırıp cevap verirsende vermesende çok teşekkür ederim. Çalışmalarının devamını dilerim

ekremesiroglu

Üye
yeni link resimlerin altında

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim nasıl gidiyor 2 günlük rom çalışmaları

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
byTqyJojuq' Alıntı:
Abi kuruldu diyor hersey tamam yeniden baslatiyorum recovery moda aliyor hep bataryayi cikarip denedim gene ayni
Hocam bi yerde eksik birşey yapıyorsun
Öncelikle Ellerine sağlık Aziz. Askerden acemilikten geldim 23 24 gündür takip edemedim. Gitmeden v9.1 s5 yüklemiştim şuan o var bende. Gayet güzel memnunum. Şimdi bu konunu gördüm Note 4 V2 diyor başlıkta ama link v1 yazıyor kafam karıştı. Yoksa v2 link varda ben mi görmüyorum. Ve ayrıca bir kaç sorum var
1. sen v9.1 den sonra onun üst versiyonunu çıkarttın mı.
2. Bende ki V9.1 i bu Rom 'un Note4 v2 ile değiştirmemi şiddetle tavsiye edermisin (: Şarj durumu nasıldır v9.1 e göre
3. Usta birliğine gideceğim yarın ve Askerde telefonun özelliğinden çok şarlı önemli (: Bu sebebten dolayı Yeni çalışmam var dmişsin konu içindeki cevaplarda Ram ço düşük ve şarj süresi 2 gün idda edebilirim diyorsun. Ki ben Mümkğn olduğunca tasarruflu kullanacağım zaten askerde.

Şimdi bana zaman ayırıp cevap verirsende vermesende çok teşekkür ederim. Çalışmalarının devamını dilerim

v9.1 üst versiyon çıkartmadım. Ama farklı yeni çalışmalarım var
v9.1 Note 4 romundan iyi mi değil mi. Bunun için birşey diyemem çok fazla test imkanım olmadı
Ayrıca bu kullanıcından kullanıcıya göre değişir. Ben iyi derim başkası kötü der. Ben cihazı fazla kurcalamam- sadece görüşme ve mesaj- şarjı bir gün rahat çıkarıyor beni.
Ama sürekli oyun oynayan ve nette çok gezen biri, şarj durumundan şikayetçi olur.
İnanın stock romda bile bu dediklerimi yapsanız aynı sonucu alacaksınız.
Yani şarj tamamen senin kullanımına bağlıdır.
Rom iyi diyende var kötü diyende var. Fakat bazı arkadaşların söylediği hatalarla ben hiç karşılaşmadım bu romu 4 cihaza kurdum.
Benim aldığım hatalar farklı, Bu hatalarda başka arkadaşlarda yok :)
Bu rom olayı cihazdan cihaza değişyor sanırım :)
Ama şu bir gerçektir ki bazı bilinen hatalar var. Bunları bana bildiren arkadaşlara çok tşk ediyorum
Fazla test etme imkanım olmadığı için sizlerinde yardımına ihtiyacım var

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uncanny_young ve helppo
helppo

helppo

Üye
aziz konuyla alakası yok ama yakında s4 alacam ona s5 yada note 4 romu yapılabilirmi
s3 başkasına verecem bu konuda yardımını esrgeme

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
aziz konuyla alakası yok ama yakında s4 alacam ona s5 yada note 4 romu yapılabilirmi
s3 başkasına verecem bu konuda yardımını esrgeme
Başta blekota olmak üzere bir çok yapımcı bu konuda çalışmalara başlamış ve mevcut romlarda var s4 için.
Ayrıca blekota'da s4 alacakmış bu demek oluyor ki seni hiç rom'suz bırakmaz :)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Başta blekota olmak üzere bir çok yapımcı bu konuda çalışmalara başlamış ve mevcut romlarda var s4 için.

blekota s3 için cikartigi romlar gelisecekmi? :(

helppo

helppo

Üye
sen varya admım dibisin :op:bunun için rom yaparsın dimi azizzim

ossimone

ossimone

Üye
enteresan birşey sölicem note 4 v2 beklemede çok iyi ama telefonu kurcalamaya başladığımda biraz hızlı tüketiyor şarjı kurcalamaktan kastım sosyal ağlar vb. kıyasım ise s5 9.1 e göre :)

melih161

melih161

Üye
@aziz04 kardeşim şu Samsung Kies problemine de bi çözüm yok mu. Ben oraya yedeklemiştim önceki romdaki datalarımı, özellikle S Memo'daki notlarım çok önemli, o notlara hiç bir şekilde ulaşamıyorum şimdi. Bi yol göster gözünü seveyim :(

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
uzman47

uzman47

Üye
yeni link resimlerin altında

Kardeş bu dedigin link kacinci sayfada buunuyor ilk sayfada v1 varda
Aziz Şu s5 4.4.2 rom uzerinde calissa daha iyi olurdu cunku goruntulu gorusme radyo ve butun sensorler calisiyor bu romda...

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Hocam bi yerde eksik birşey yapıyorsun

v9.1 üst versiyon çıkartmadım. Ama farklı yeni çalışmalarım var
v9.1 Note 4 romundan iyi mi değil mi. Bunun için birşey diyemem çok fazla test imkanım olmadı
Ayrıca bu kullanıcından kullanıcıya göre değişir. Ben iyi derim başkası kötü der. Ben cihazı fazla kurcalamam- sadece görüşme ve mesaj- şarjı bir gün rahat çıkarıyor beni.
Ama sürekli oyun oynayan ve nette çok gezen biri, şarj durumundan şikayetçi olur.
İnanın stock romda bile bu dediklerimi yapsanız aynı sonucu alacaksınız.
Yani şarj tamamen senin kullanımına bağlıdır.
Rom iyi diyende var kötü diyende var. Fakat bazı arkadaşların söylediği hatalarla ben hiç karşılaşmadım bu romu 4 cihaza kurdum.
Benim aldığım hatalar farklı, Bu hatalarda başka arkadaşlarda yok :)
Bu rom olayı cihazdan cihaza değişyor sanırım :)
Ama şu bir gerçektir ki bazı bilinen hatalar var. Bunları bana bildiren arkadaşlara çok tşk ediyorum
Fazla test etme imkanım olmadığı için sizlerinde yardımına ihtiyacım var
aziz kardeşim ne zamn gelir s5 romun

uzman47

uzman47

Üye
@ferhat1905123 kardeşim forumda konu acma ve ekran goruntusu nasil yapiliyor

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
@aziz04 kardeşim şu Samsung Kies problemine de bi çözüm yok mu. Ben oraya yedeklemiştim önceki romdaki datalarımı, özellikle S Memo'daki notlarım çok önemli, o notlara hiç bir şekilde ulaşamıyorum şimdi. Bi yol göster gözünü seveyim :(
Hocam backup apk ile daha önce yedek alıp
Yeni roma tekrar backup apk'yı kurup yedeğini çok sağlıklı bir şekilde aktarabilirsin
Kies ile ilgili sorunu bende yeni farkettim bunun bi çözümünü buluncaya kadar söylediğim gibi yapacağız
yedek alma. Restore
Edit: Backup apk Yedeği eğer cihazda varsa hafıza kartına kopyalar..!
Yeni rom kurduğunuz zaman tekrar backup apk kurup, daha önce aldığınız data ve uygulamalar yedeğini aynen yeni roma aktarabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: melih161
melih161

melih161

Üye
YA KURCALAYA KURCALAYA BOZDUM SONUNDA.

XPosed'in içinde "framework yükle" dedim, sonra "yeniden başlat" deyince kaldı öyle. Telefon açılıyor ama "SAMSUNG" yazısında kalıyor, açılmıyor.

Arkadaşlar yardım edin :( :(

mtrhsts

mtrhsts

Üye
S5 4.4.2 romu istiyoruz sizin s5 romu indirdim kurulumda hataverdi

uzman47

uzman47

Üye
S5 4.4.2 romu istiyoruz sizin s5 romu indirdim kurulumda hataverdi
Megadan indirdigin zaman archive dosyasindan cikardin mi rom dosyasini direk archive olarak kurduysan hata veriyor

mtrhsts

mtrhsts

Üye
Hep megadan indiriyorum zaten hic oyle olmadi

uzman47

uzman47

Üye
Archive dosyasindan cikarip rom dosyasini flashliyorsun oncesinde megawipe yaptin mi

Üst Alt