Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
ayaztuncay
Üye
Google crome kotu amaçlı yazılım tespit etti ve sildi dosyayı
Pil tüketimi bi acaip yarım saat beklemede 3% boşalmış. Dünde dikkat etmiştim kullanırken pil su gibi akıp gidiyor. Bilmem ne yapmak lazım, pili alalı 2 ay filan oldu ayrıca. Sizdeki bekleme sürelerini aklım almadı
melih161
Üye
@aziz04 kardeşim v2'de radyo meselesine biz çözüm yok mu ya. ben radyosuz nabarım, gözünü seveyim.
@Nextman Adminim çok teşekkür ederim. @burak1553 Çok teşekkür ederim kardeşim.
Yardımcı olan bütün arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.
Romda gördüğünüz hataları ve olmasını istediğiniz özellikleri bana bildirin.
Ben hepsini not alıyorum.
Tek başıma test biraz zor oluyor.
aziz kardeşim bende yükledim ve şarjım baya hızlı gitti telefon çok ısındı youtube video izlerken aniden ana menüye attı beni ve bir çok kasmalar mevcut bide grafik hataları ile karşılastım ana menüde sola yada sağa geçiş yaparken ekranda yeşil bişeyler gözüküyor durunca gözükmüyor
ayaztuncay
Üye
orj rom kurulu olan butun programları ve oyunları kurdum hepsi gayet stabil olarak çalişmakta dıgıturk play çalişiyor haberiniz olsun sadece telefonu kapat dediğimde yeniden kendini açıyor tek görduğum sorun o şarj ise 3-4 gunluk bir kullanımdan sonra bakmak gerekir bence rahatlıkla kurup kullanabilirsiniz Ha birde Radyo yok o ofsayt işte