Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

dukewipen

Üye
Şuan ki kullanıma göre oldukça başarılı programlar da hata vermiyor, ama şarj konusunda bir fark göremedim.
Öncesinde cynogen kullanıyordum ondan daha iyi değil. ram kullanımı ise 615mb.

Verdiği özelliklere göre telefon yorgunluğu yok gayet başarılı.
Eline sağlık hocam.

ege099

ege099

Üye
Siyha klavye paylaşabilirmisiniz

birpesimist38

birpesimist38

Üye
E="Joker, post: 7480372, member: 2303022"]Dedim ya önce zipten çıkartın.Archive.. diye indirmiştir büyük ihtimalle.O dosyanın için de rom dosyası mevcut.O dosyayı kuracaksınız.[/QUOTE]
Baska bi sorun var hala hata veriyor.. dn4..blekota yada 549 mblikte orun yok v2 yi kurması 2 kez indirdim

edit: yükledim.. 549 rom dan sonra üzerine temiz kurulumla v2...

Son düzenleme:
GreaTH

GreaTH

Üye
şarj şu gibi akıyor. Telefon Çok kasıyor Anlamadım valla

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Ben hiç kasma ve hata görmedim kurulumla alakalıdır belki kerneli 7.2 yapıp config 13. Sayfada verilen config ayarlarını yapın daha iyi olur

helppo

helppo

Üye
Dıgıturk play üye şifresi yüzünden ne izledim nede kullanabildim arkadaşlar tecrübenizden yardım istiyorum

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Dıgıturk play üye şifresi yüzünden ne izledim nede kullanabildim arkadaşlar tecrübenizden yardım istiyorum
Bende her hangi bir sorun yok az önce FBÜlker - Beşiktaş basket maçını açtım izledim sıkıntı yok

faruk349

Üye
Aziz bey rom gayet guzel fakat internet dagitmiyor. Hicbirsekilde kendi yazilimdaki dagitmadan aciyorum olmuyor. Ekstra program kuruyorum olmuyor. Yardimci olursaniz sevinirim

ezezel

ezezel

Üye

ilk izlenimlerim romun gayet başarılı olduğu yönünde telefon uçuyor resmen :) sadece ayarlarda bazı yerlerde çeviri tam değil onun haricinde şu ana kadar herhangi bir hata almadım yukarıda da antutu skorum var :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Samsung şu telefonda yaptığı tek hata Bataryayı 2100 mAH olarak çıkarmasıydı bence
Benim aldığım skor 26343 :( neden acaba

GreaTH

GreaTH

Üye
şu boeflaa ayarlarında zmoveden Batarya Tasarrufu ise yarıyormu ? deneyen varmi

ezezel

ezezel

Üye
Samsung şu telefonda yaptığı tek hata Bataryayı 2100 mAH olarak çıkarmasıydı bence
Benim aldığım skor 26343 :( neden acaba
dostum ben gpu ayarlarıyla falan oynadım boeffla configdeki onunla alakalı yoksa aldığın sonuç gayet iyi...

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
dostum ben gpu ayarlarıyla falan oynadım boeffla configdeki onunla alakalı yoksa aldığın sonuç gayet iyi...
Boeffla ayarları bende yaptım ama cihazdan cihaza değişiyor demekki sorun :)

• Beğen
Tepkiler: ezezel
mhmzergn

mhmzergn

Üye
aziz bey oncelikle cok tesekkur ederim bide bir sorum olacak secenekler tusunu normal yani s3 orjinal tus gibi kullanmak mumkun mu task manager sildim ama olmadı yardım edebilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
GreaTH

GreaTH

Üye
aziz kardeşim bende yükledim ve şarjım baya hızlı gitti telefon çok ısındı youtube video izlerken aniden ana menüye attı beni ve bir çok kasmalar mevcut bide grafik hataları ile karşılastım ana menüde sola yada sağa geçiş yaparken ekranda yeşil bişeyler gözüküyor durunca gözükmüyor

Kardeşim o Her romda Oluyor Ben bu romu yüklemeden önce orjinal stok rom kullanıyordum Ondada Oluyordu arada

yunga_crazy

Üye
Abi kuruldu diyor hersey tamam yeniden baslatiyorum recovery moda aliyor hep bataryayi cikarip denedim gene ayni

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
[QUO
aziz bey oncelikle cok tesekkur ederim bide bir sorum olacak secenekler tusunu normal yani s3 orjinal tus gibi kullanmak mumkun mu task manager sildim ama olmadı yardım edebilir misiniz
Tmm yarın bunun için zip dosyası paylaşacağım

mhmzergn

mhmzergn

Üye
Birde aziz hocam romda biraz lag var biraz da kasma oluyor gelistirirken sen zaten bunlara bakarsin ama bilgin olsun hocam tekrar tesekkurler her mesajimizi dikkate aliyorsun bu arada bildirim paneline flas isik tusu koymak da guzel olabilir :) tabi mumkunse..
[QUO

Tmm yarın bunun için zip dosyası paylaşacağım

Hocam ne zaman paylasirsiniz bide siyah klavye ne oldu onu da paylasmaniz mumkun mu

Üst Alt