Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
mtrhsts
Üye
Ben V1 e geri dönebilirim saydiklarim benim için önemli
deadhmachine
Üye
Bence pili daha arkadaşlar dün gece 2 den beri beklemede telefon ve %1 bile gitmemiş şarj üstelik romun oturması için 4-5 gün beklemek gerek
eline emeğine sağlık, yolun açık olsun aziz hocam kuruyorum..
Aziz04
Üye
Konu Sahibi
@Nextman Adminim çok teşekkür ederim. @burak1553 Çok teşekkür ederim kardeşim.
Yardımcı olan bütün arkadaşlara gönülden teşekkür ediyorum.
Romda gördüğünüz hataları ve olmasını istediğiniz özellikleri bana bildirin.
Ben hepsini not alıyorum.
Tek başıma test biraz zor oluyor.
baronsavas
Üye
emeğine sağlık dostum. yükledim sıkıntı yok gibi.
Bildirim çubuğunda s finder i nasıl kaldırabilirim?
mobil veriyi her açtığımda uyarı veriyo
bu ikisine bi çözüm varmı.
ekremesiroglu
Üye
Sol secenek tusunu normal hale getirsek daha iyi. Bildirim ekraninda S finder de gereksiz goze takiliyor
s finder kaldırmak isteyenler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
flashlıyorsunuz
ayaztuncay
Üye
Dıgıturk play çalişiyormu bir bakarmısınız ona göre yükleyecem bu romu
deadhmachine
Üye
aziz hocam romda s memo not defteri yok link isterseniz samsgun uygulamarını konuya ekleyin isteyen kursun
S finder için daha önce dosya paylaşımı yapmıştım.
Sol menü tuşunu normal stock s3 gibi isteyenler,
Root Explorer gibi bir dosya yöneticisi yardımıyla
sistem/app içinden taskmanager'i silsin.
Yada permissionlarını sallayın tmm deyip cihazı yeniden başlatın
Onları ben kaldırdım. Alternatifler var isteyen varsa ekleyebilir yada dosyaların apk'sını paylaşabilirim
Joker
Emekli Yönetici
S Finder'ı kaldırmak için wanam xposed'i kullanabilirsiniz.Onun dışında ben beğendim.Rom gayet hızlı ve stabil.Şarj durumu bir kaç gün sonra belli olur.Emeğine sağlık dostum.
S finder için daha önce dosya paylaşımı yapmıştım.
Sol menü tuşunu normal stock s3 gibi isteyenler,
Root Explorer gibi bir dosya yöneticisi yardımıyla
sistem/app içinden taskmanager'i silsin.
Yada permissionlarını sallayın tmm deyip cihazı yeniden başlatın
silinemiyor system dosyası sadece okunabilir diyor
alemdarsezer
Üye
@aziz04 hocam daha önce sizden mobil veri işaretinde 4g lte yazmasi için yardım istedim system ui apk verdiniz durduruldu hatasi aldım hep size döndüm geri yardimci olmadiniz
birpesimist38
Üye
549 ml lik s5lite kuruluyor ama bu yeni note 4 v2 rom kurulmadı aborted hatası veriyor philz touch la da cwm ile de bilgisi olan var mı ?
ayaztuncay
Üye
Dıgıturk play sorun varmı çalişiyormu yazdık cevap veren olmadı yeni rom link yok 1 sayfada eklerseniz kurayım deneyim bakalım nasıl
V1 de olupta bunda olmayan şeyler var çoklu pencerede bütün herşeyi açamıyorum ultra güç tasarruf modunda seçtiğim uygulamalar gözükmüyor menü tuşu eskisi gibi olsa daha pratik çoğu şeyde ve hız olarak iyi rehber ve mesajlara daha hızlı giriyor.
Bu arada birsey hakkında uyarayım eğer zip olarak indir dediyseniz Archive.. falan diye indirme yapıyor önce zipten çıkarın sonra telefona atın dosyayı yoksa kurulum da sorun yaşarsınız