Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)
Sponsorlu Bağlantılar
Yiğit Türkmen
Üye
Kerneli 7.2 yapın yeni config ayarlarını yapın root explorerla gereksizleri silin eski sayfalardaki no sfinder dosyasını da flaşlayın en iyi en stabil romun keyfini çıkarın
The Arrow
Üye
ben 1.0 kullanıyorum sorun yok gayet guzel 2.0 a geçeyimmi pek fark varmı
GreaTH
Üye
ilk Yuklenim Olarak Guzel Romun Oturmasi icin Tabi 4-5 Gün Beklencek Sarj icinde ayni Ayrica Her rom kurdugunuzda batarya kalibrasyonu yapin mutlaka batterystats sifirlaniyor cunku. kernel ayarlarini yapmadigim halde Sarj Iyi
Yiğit Türkmen
Üye
Görünüş olarak pek fark olmasada stabilite, ram, ve şarj konusunda v2 daha iyidir yüklemeni tavsiye ederim
deadhmachine
Üye
v2 de radyoyu göremedim ama )
Yiğit Türkmen
Üye
4.4.4 lere göre spirit fm var ama o da kafasına göre bazen çalışıyo bazen çalışmıyo v1 deki radyoyu ya ben çalıştıramadım yada çalışmıyo başka radyo bilmiyorum 4.4.4 ler için
4.4.4 lere göre spirit fm var ama o da kafasına göre bazen çalışıyo bazen çalışmıyo v1 deki radyoyu ya ben çalıştıramadım yada çalışmıyo başka radyo bilmiyorum 4.4.4 ler için
Forumda onun farklı temalar eklenmiş seçeneği var ben onu kullanıyorum material temalar var bi bak istersen
GreaTH
Üye
Indirilen dosyasi yok romda
ossimone
Üye
Klavye ayarlardan turkce seçili olsada dil paketi indirilmemis o yüzden tahmin çalışmıyor dil paketini indirin tahmin çalışıyor .. ayarlar kısmından. .
helppo
Üye
kuran arkadaşlar foto atabilirmi
ayaztuncay
Üye
Kuran arkadaş varsa digiturk play çalışıyormu cevap verirseniz sevinirim
mtrhsts
Üye
V1 de olupta bunda olmayan şeyler var çoklu pencerede bütün herşeyi açamıyorum ultra güç tasarruf modunda seçtiğim uygulamalar gözükmüyor menü tuşu eskisi gibi olsa daha pratik çoğu şeyde ve hız olarak iyi rehber ve mesajlara daha hızlı giriyor.