Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

Galaxypower

Üye
aziz kardeşim note 3 v3 sabırsızlıkla arkadaşla bekliyoruz rom işlerini bırakacan diye üzüldük bu işleri sen gibi bilen biri bi sorum olacak mart ayında gelecek olan lolipop touchwiz mi olacak ?
aziz kardeşim note 3 v3 sabırsızlıkla arkadaşla bekliyoruz rom işlerini bırakacan diye üzüldük bu işleri sen gibi bilen biri bi sorum olacak mart ayında gelecek olan lolipop touchwiz mi olacak ?

killer53

killer53

Üye
@killer53 ' arkadaşımız gayet iyi anlattı durumu :) gri tonda kullandım ama boğucu geliyor , en güzel yani %3-5 kaldığında basıyorum ultra gücü işim bitiyor şarj bitmiyor bu kadar avantaj :D
aslında samsung galaxy s6 cıksın yenı touchwız arayuzu ıle denenmesı lazım batarya performansı cunku samsung cıhazlarda ram i ve bataryayı harcayan cogunluk arayuz de bırtıyor bakalım onumuzdekı gunlerde lollipop romlara yenı touchwız kurulursa guzel olacak sımdılık stock androıd forever :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
sanmiyorum daha once 1.8 ile denemistim bastan baslamisti eski hizina geri donmustu
peki o koku nerden gelmiş olabilir acaba telefonun içindeki tozlar sıcaktan yanmış olabilir mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isindigi icindir cok takilma ama bi sure suratina yakin tutma patlayadabilir:D

furkyis

Üye
kardeşim rami nasıl o kadar dusurenildin ne gibi ayarlar yaptın ?

Dostum öncelikle boeffla kernel kur. Boeffla ayarlarından presets bölümünden standartı seç. Daha sonra en son kısımdaki bölümden zRam ı kapat ve 800 e getirip tekrar aç, swappiness bölümünde 100 e getir. daha sonra alttaki kısımları
72
80
84
88
102
124 yapıp uygulaya dokun. Eğer 350 300 mb ram kullanmak istersen bu ayarları kullan, ama performans yanında 450 400 mb ram istersen de presets den power extreme seç. ☺

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
aslında samsung galaxy s6 cıksın yenı touchwız arayuzu ıle denenmesı lazım batarya performansı cunku samsung cıhazlarda ram i ve bataryayı harcayan cogunluk arayuz de bırtıyor bakalım onumuzdekı gunlerde lollipop romlara yenı touchwız kurulursa guzel olacak sımdılık stock androıd forever :)
bataryayi harcamaz launcherin sıkıntılı olması.

Eğer oluyorsa aosp yükle sarjin daha berbat olacak..

ezezel

ezezel

Üye
Kardes cpu 1.7 almıştım min maxim olarak sonra gpu da performance seçtim sonra antutuya girdim tel yeniden başladı ve acayip isindi ilk defa başıma geldi acaba batarya mi yandı ama suan bi sorun yok anlamadim valla
Arkadaşın da dediği gibi 1.7 yaptığın için olmuştur. Ben de yaptım bende de aynı şey oldu. 1.6 en iyisi...

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
1.7de sorun çıkmıyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu da rom ile alakasız sohbet olmasın bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve deadhmachine
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Dostum öncelikle boeffla kernel kur. Boeffla ayarlarından presets bölümünden standartı seç. Daha sonra en son kısımdaki bölümden zRam ı kapat ve 800 e getirip tekrar aç, swappiness bölümünde 100 e getir. daha sonra alttaki kısımları
72
80
84
88
102
124 yapıp uygulaya dokun. Eğer 350 300 mb ram kullanmak istersen bu ayarları kullan, ama performans yanında 450 400 mb ram istersen de presets den power extreme seç. ☺

Blekota s5 romunu kullanıyorum uygunmu bu ayarlar ?

edibo

edibo

Üye
:turkiye:Aziz üstadım:çay: eline sağlık çok harika bi rom ama samsung apps ve uygulamaları romda yok:cnfsd:.temiz kurulum yaptığım halde yok sadece google play var. yanılıyormuyum acaba bi değerlendirirseniz sevinirim samsung apps yüklenmiyor :vur:vur:vur

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
:turkiye:Aziz üstadım:çay: eline sağlık çok harika bi rom ama samsung apps ve uygulamaları romda yok:cnfsd:.temiz kurulum yaptığım halde yok sadece google play var. yanılıyormuyum acaba bi değerlendirirseniz sevinirim samsung apps yüklenmiyor :vur:vur:vur
Samsung app dosysını romdan kaldırdım bana gereksiz uygulama geldiği için.
alternatifler var ya da samsung app apk indirip kurabilirsin

edibo

edibo

Üye
:tşk:teşekkürler üstadım v3 ile ilgili bi tarih varmı acaba:çay: kolay gelsin,,

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
ezezel

ezezel

Üye
1.7de sorun çıkmıyor
sadece cpu hızını 1.7 yapınca sorun olmuyor ama performans artsın diye gpu profilini de 700lü olanı seçince antutuda direk reboot yapıyo. Belki de sadece ben de böyle yapmıştır bilemiyorum , birkaç kez denedim aynı şey oldu...

Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: killer53, stuxnet ve edibo

Galaxypower

Üye
uygulamalar bölümü 4x5 mi

edibo

edibo

Üye