Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

funny_halil

Üye
Hangi romda var hocam samsung camera apk

funny_halil

Üye

hocam burada note 4 uygulamaları var belki lazım olur
Selam @aziz04 hocam Nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Hocam 4.4.2 rom ne aşamada

• Beğen
Tepkiler: helppo ve Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Rom linki sabah Bu konuda paylaşılacaktır..!

Romu kuracak arkadaşlar mutlaka Boeffla confing ayarlarını yapıp cihazı yeniden başlatsın!
Romda Kamera sorunu vardır, Kurulumdan sonra hata verecektir Ama Paylaşacağım zip dosyasını cwm'den flashlamanız yeterlidir.
Geç olduğu için fazla uğraşmak istemedim. Zip dosyası hazırladım
Ee İki ayağımı bir papuca koydunuz :)
Arkadaşlar yarın geç kalkacağım!
Ve kalktıktan sonra acil işlerim var konuyla ilgilenemem
Size mega hesabının şifresini vereyim takipte olun yükleme bitince indirip kurulum yapın!
Kamera hatası çözümü dosyasınıda upload ettim
Kurulumdan sonra flashlamayı unutmayın
[email protected]
aziz04

%30

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: helppo ve Yiğit Türkmen
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
7.2 kerneli mi yükleyelim peki

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Mobil olduğum için yüklemeyi göremiyorum % kaç olmuş :)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
en son %30 du

ekremesiroglu

Üye
sabaha karşı 04.30 da indirdip kurdum ancak kurulumda error veriyor

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
indiriyorum hadi hayırlısı

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Sen galiba yanlış dosyayı indirdin ben dosya listesinde son yüklediği romu göremiyorum 590 mb civarı olcal ve yükleme tarihi 1. Ayın 10 u olcak bi kontrol et istersen
Bende başladım şimdi gördüm :) sen bi kontrol et ekrem yanlış dosya indirmiş olabilirsin
2 kere yūkledim galaxy s3 yazisindan sonra siyah ekranda kaldi hep

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Maalesef ki olmuyor. Samsung Galaxy S3 yazısından sonra siyah ekranda kalıyor. Gelelim işin aslına...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama kullandığınız ve kullandığım yüzlerce ROM arasından ilk kez bir Geliştirici sizi umursayıp daha iyi şeyler yapmaya çalışıyor. Ama herkes sık boğaz ederek işlerin sarpa sarmasına neden oluyor. Kimse yanlış anlamasın amacım burada demagoji yapmak değil geliştirici daha sürenin olduğunu söylüyor. Belli ki o da bizim için düzgün bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sonuç mu?

Dayanamadık, istedik, isteği abarttık ve elimizde patlayan bir ROM. Hiç kimse işin ciddiyetinde değil ama dua edelim ki hepimizin sorunu siyah ekran olsun. Daha önceden sırf ROM yüklediğim için ekranım yandı. 400 TL durduk yere çıktı cebimden. Demem o ki biraz sabır edelim. Küçücük bir dosya tüm cihazı bozabilir. Bunları göz önünde bulunduralım ve artık şu konuda baskı yapmayalım.

• Beğen
Tepkiler: tomm, helppo, revolt25 ve 1 kişi daha
gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aynen siyah ekranda kalıyor
aynen siyah ekranda kalıyor

Yiğit Türkmen

Yiğit Türkmen

Üye
Artık aziz hoca yarın akşama halleder gece de Upload eder adamı yükle yükle diye sıkıştırdılar şimdi olan romdan da olduk bugün düzeni oturtacaz yarın bidaha yeni rom kurcaz adamıda sıkıntıya soktunuz bizide :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
! ! !
Konuda yersiz, gereksiz, konu sahibi açıklama yaptığı halde nerde bizim rom gibi sorular sormayınız.

! ! !

• Beğen
Tepkiler: GreaTH, tomm, helppo ve 4 diğerleri
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
azcık daha sabretseydiniz bunlar olmayacaktı. yeter artik sikbogaz etmeyin.bu çıkana kadar dünya kadar alternatifler var.2 hafta bekliyelim 1 ay bekliyelimki düzgün bir şey çıksın ortaya.adam abi görüşme yapamıyorum romu upload et diyo ya Allah'ım duyduğum en iğrenç söylemler.

• Beğen
Tepkiler: helppo
birpesimist38

birpesimist38

Üye
rom yüklenmiyor mu ?(550 mb)

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
samsung yazısından sonra siyah ekranda kalıyo

birpesimist38

birpesimist38

Üye
Anladım saol, duzelene kadar qs 3.4e devam..

Üst Alt