Galaxy S3 i9300 ★Aziz04★ Note 4 Lite Rom 4.4.4 v2.0 ٠•●☆★YENİ★☆●•(11-01-2015)

Rom'u Beğendiniz Mi?

• Beğendim

Kullanılan: 88 74.6%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 12 10.2%
  • Siyah klavye mi?

Kullanılan: 22 18.6%
  • Beyaz klavye mi?

Kullanılan: 32 27.1%

• Kullanılan toplam oy
    118

@aziz04 hocam paylaş su romu yaaa ses gidip gelmiyor ailemle konuşmadım gurbettetim incallui yani arama uygulama arkada çalışıyor sonlandır dediğim düzeliyor konuşamuyorum ara ara gidiyor.sen yayınlada yüklüyim hocam

valla aziz kardeşim ben kurdum telefon ısınma yaptı ve facebook instegramda kasmalar oluyor birde mobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu da bi çözebilirsen olur

Tepkiler: Aziz04
acele ettirmeyin adamı güzel bir iş çıkarsın yarin çıkarır hataları olur 2 gün sonra çıkarır stabil olur bunu göz önünde bulundurun fazla bunaltmayin

Tepkiler: helppo ve Aziz04
valla aziz kardeşim ben kurdum telefon ısınma yaptı ve facebook instegramda kasmalar oluyor birde mobil veriyi her açtığımda uyarı yazısı çıkıyorya onu da bi çözebilirsen olur

@aziz04 Hocam zor ve acil durumdayım suan bugün yükleyebilir misin OLUR DERSEN SABAHA KARŞIYA KADAR BEKLERIM

sayhan21

Üye
Blekota Note 4 Lite v3 bende yüklü olan bu

ben bir daha blekota yüklemem o hatayi bir kez yaptık v9 ve v10da

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Romu henüz upload etmedim şuan yapsam bile 3 saatte ancak yüklenir!!!

kardeşim sen herseyi tamamla hiç acele etme yani biz bekleriz

Tepkiler: helppo, ezezel ve Aziz04

GreaTH

Üye
Bu ne yav 2 de 1 paylas diyosunuz Bekleyin Adam Kacmiyorya Sabredin . konudaki yorumlarin 3/2 si Paylas cumlesi

GreaTH

Üye
Qs Romun 4.4.2 sini Oneririm 4.3 Romda Pil Kotu

Tepkiler: helppo
Hocam v1 romu kurdum da samsungun group play gibi bazı özellikleri olsa yada altarnatif bi yere koysan ordan kursak rica etsem

Aziz04

Üye
    Konu Sahibi
Hocam v1 romu kurdum da samsungun group play gibi bazı özellikleri olsa yada altarnatif bi yere koysan ordan kursak rica etsem
Onları ben kaldırdım pek kullanan yok diye.
Ama yarın konuya eklerim ordan alırsın
Ayrıca Blekote Note 4 rom SamsungCamera apk lazım bana acil!!!
Farklı bir pc'de çalışıyorum rom dosyaları yok bende!
Bunun için koca dosyayı indirmekte istemiyorum
Sizlerden ricam Rom dosyasını winrar ile açın
sistem/app SamsungCamera apk dosyasını bir yere upload ettikten sonra benimle linki paylaşmanız

O rom dosyası bende yok hocam 2. Romum bu nette kotalı ama yukarda bi kişi bahsetmişti onu kullanıyorum diye

Tepkiler: Aziz04