Avea 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

dumanx144

Üye
K.maraş Çarşıda var sadecexD

futbol123

futbol123

Üye
m.köy profiloda çekiyor

naradamar

naradamar

Üye
BANDIRMA çekiyor ara sıra (bandırma merkez ve önemli yerler )

Emperian

Emperian

Üye
şimdi ben antepteyim ve bir çok yerde çekiyor kardeş 3G die kocman kocaman yazıyo

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
avea 3G ne demek 3,5 ne demek ben anlayamadımki ayrıca aksarayda hala su ana kadar 3G gelmedi yok ama 2 gundur ilk defa 3,5 dedi ilginc yani 3G hallettikde yoksa birden cagmı atlıyoruz 3,5 a geciyoruz ilginc cidden bu konuda biri beni aydınlatırsa sevinirim :S

ben10

Üye
iskenderun, da, nerde, çekioruş, arklar?

silver021

silver021

Üye
gaziantepte çekmekte. her yerinde

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Sakarya Merkez de yok çekmiyor.

Fratt99

Fratt99

Üye
Adana - Seyhan'da rahat çekiyor .

bohem78

Üye
kastamonu merkezde var merkeze uzak yerlede yok :(

solgun50

solgun50

Üye
çankırı merkezde var...

ERKANTEZCAN

Üye
bolu gölköy kampüs klasik hiç bir yerde yok. bence avea ile telekom adsl için bu duruma sebeb. avea 3g hayal.

atek59

Üye
avea 3G tekirdağ'da 14 Şubat'tan beri var ..

bos_ver

Üye
nevşehir civarında hiç bir yerde 3g yok müşteri hizmetlerine sordum arkadaşlar çalışma yapıyor felan filan dediler

delirazr

Üye
İstanbulun göbeğinde çekmiyor ki :) avea müşteri temsilcisi binanın dışına çıkın çeker diyor :) çok matrak ya anten yapıp ucuna bağlıcam 3g modemi ama yok bu sefer de çok hızlı bağlanır kotay aşarız yine bi 250 tl fatura gelir kalbim dayanmaz :)

mservank

mservank

Üye
Kırşehir'de 10-15 gündür var ama evde tam çektiğini hatırlamıyorum.Çarşıda tam çekiyo.

xxman_058

xxman_058

Üye
martın başı itibari ile sivasta avea 3G çekmeye başlamıştır

karancak6435

Üye
Arkadaşlar ben izmirde arkadaşlarımla 3g olarak görüşüyorum.Ama Menemen ve Aliağada görüşemiyorum.Sanırım İzmirde sadece Merkezde var.

zahar56

Üye
istanbul dudullu esenşehirde avea çekmiyor........ turkcell-fuull vodafone

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar aveayı aradım numaramı gs mobile taşıyacagımı söyledim fakat 3g çekiyorsa dedim.bulundugum yerde turkcell vodafone çekiyor3g çekiyor.dudullu esenşehirde oturuyorum dedim istanbulun heryerinde çektigini söyledi benim için bulundugum yer önemli dedim ve çekiyor deyince inanıp hattımı gs mobile taşıdım taşımaz olaydım 1 diş bile çekmiyor.mahalleye çıktım sokakları gezdim tık yok m.h. aradım hani çekiyordu cevap çografi koşullar felen filan diyo kardeşim diyom öbür hatlar çekiyor bu nasıl çografi koşul herşeyleri yalan ondan sonra niye abonemiz az diyolar bu yüzden işte hemen hattımı eski opatörüme taşıyacam çok sevdigim galatasarayıma ragmen

--------------- Ekleme ---------------

istanbul dudullu esenşehir turkcell3g vodafone3g avea malesef yok

ebingul

Üye
buca yaylacık mahallesinde mevlana heykeliniin orda hangi operatörün 3g si iyi bilen var mı :)

Üst Alt