Avea 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

reveller

Üye
Nazillide de yok

ERKANTEZCAN

Üye
boluda hala yok

TPLay

TPLay

Üye
Kütahya'da sözde 3G var ama tüm bağlantılar EDGE üzerinden.

gazbakkal

Üye
esenyurt, sadece merkezinde var balıkyolu örnekmhalesi esnenket yenikent yok

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
aksaray merkez

teasers

Üye
İstanbul Anadoluhisarı. 4 gün önce Turkcell'den Avea'ya geçtim. Evde de, dışarıda da devamlı 3G de değil, 3.5G çekiyor. Turkcell evde genellikle Edge çekerdi. Bakıyorum, Avea hattım devamlı 3.5G. Vaniköy'de de aynı. 4GB internet paketi aldım, download/upload Turkcell ile aynı gibi, Avea çok az daha iyi.

Kemerburgaz'da arkadaş var. 3G başladıktan sonra 3. günü "abi burada Turkcell'liler bağlanmaya çalıştı, hiçbiri konuşamadı, AVEA'lılar takır takır görüntülü konuştu o gün" diyor.

e106355

Üye
avea 4gb lık pakete üye oldum.. başlarda 3g yi hiç göremedim. 2 ay öyle kullandık.. cep telefonundan da 3g uyarısını görmeyince herhalde burada 3g yok diye düşündüm. Daha sonra avea yı arayıp neden 3g bağlanamadığımı sordum.. telefonda bir kaç ayar yapmam gerektiğini söyledi..

1. 3334 e 3G diye mesaj atıp 3g yi aktif ediyorsunuz.
2. Bağlantı tercihinden tercih edilen şebekeyi: Sadece UMTS/HSDPA yı seçiyorsunuz.
3. Bağlantı tercihinden tercih edilen bağlantıyı 3G/EDGE tercihliyi seçiyorsunuz.
4. Şebeke seçiminde el ile olan kısmı seçip AVEA yı seçiyorsunuz.

modemi tekrar başlattıktan sonra modem ışığının mavi olduğunu göreceksiniz. Artık 3g bağlantı yapabilirsiniz.

Bende aynen böyle yaptım. Evin her yerinde çekmediğini gördüm .. bazı yerlerde 2.6 GB hıza ulaştı.. lakin evin her yerinden çekmiyordu.. Yine de 256K bağlanmaktan iyidir diye düşündüm..

Sağlıcakla kalın.

kayaburnu

Üye
Antalya-Serik 3G mevcut

ilo53

ilo53

Üye
ıst gop cekmıyor

furkantel

Üye
kayseri alpaslan çekiyor:)

--------------- Ekleme ---------------

avea 4gb lık pakete üye oldum.. başlarda 3g yi hiç göremedim. 2 ay öyle kullandık.. cep telefonundan da 3g uyarısını görmeyince herhalde burada 3g yok diye düşündüm. Daha sonra avea yı arayıp neden 3g bağlanamadığımı sordum.. telefonda bir kaç ayar yapmam gerektiğini söyledi..

1. 3334 e 3G diye mesaj atıp 3g yi aktif ediyorsunuz.
2. Bağlantı tercihinden tercih edilen şebekeyi: Sadece UMTS/HSDPA yı seçiyorsunuz.
3. Bağlantı tercihinden tercih edilen bağlantıyı 3G/EDGE tercihliyi seçiyorsunuz.
4. Şebeke seçiminde el ile olan kısmı seçip AVEA yı seçiyorsunuz.

modemi tekrar başlattıktan sonra modem ışığının mavi olduğunu göreceksiniz. Artık 3g bağlantı yapabilirsiniz.

Bende aynen böyle yaptım. Evin her yerinde çekmediğini gördüm .. bazı yerlerde 2.6 GB hıza ulaştı.. lakin evin her yerinden çekmiyordu.. Yine de 256K bağlanmaktan iyidir diye düşündüm..

Sağlıcakla kalın.
ağa bende aveanın jeti var jet diyorlar ama hiçte değil bi siteye anca giriyor yaa :vur:vur bunu hızlandırmanın yolu senin dediğin gibimi oluyor ağa acil destek nolur kafayı yicem internetin yavaşlığından yaa acele yardım et nolurr:vur:vur

yunus_81_duzce

Üye
düzce merkez de var

tutkuay

Üye
bornova özkanlarda çekiyo mu acaba

bearcoll

Üye
Allah belasını versin bu aveayanın ne lan bu hat mı lan dandirik evde 3g çekmiyor dışarda 3 diş memleket konyada diş yok dandirik bizim oraya (konya-Akşehir ) hat cekmiyor da 3 g mi cekecek pes.

srooyunu

Üye
boluda çekiyor çekiyor olmasına ama ya camın yanında durcam ya da camı accam bı taraflarım dondu ya :)

aerdem000

aerdem000

Üye
3g yi bırakın dün incirlide akşam 6dan 10 a kadar şebeke çekmedi.3g nin adı bile yok incirlide/Ankara

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
ankara eryamanda oturuyorum ama su ana kdr ewde rastlayamadım 3 g ye olsa goruntulu konusacam da yok ıste olsun avea super yakında yaparla r belkı

maister55

Üye
Samsunda Çok bölgede var

caoni

Üye
ankara eryamanda oturuyorum ama su ana kdr ewde rastlayamadım 3 g ye olsa goruntulu konusacam da yok ıste olsun avea super yakında yaparla r belkı

Kaçıncı etapdasın bilmiyorum ama 1.Etap 2.Etap Göksuda 3G war.

sinsina

Üye
Kayseri Mithatpaşa mah. Dışarıdayım ve 3G var. Hem de 2 mbps! En başta 3g yoktu çünkü 3g aboneliği yapmamışım. Şimdi süper!

batuhan TEMEL

batuhan TEMEL

Üye
bilecik/bozüyük yok :D:D

Üst Alt