ağa bende aveanın jeti var jet diyorlar ama hiçte değil bi siteye anca giriyor yaaavea 4gb lık pakete üye oldum.. başlarda 3g yi hiç göremedim. 2 ay öyle kullandık.. cep telefonundan da 3g uyarısını görmeyince herhalde burada 3g yok diye düşündüm. Daha sonra avea yı arayıp neden 3g bağlanamadığımı sordum.. telefonda bir kaç ayar yapmam gerektiğini söyledi..
1. 3334 e 3G diye mesaj atıp 3g yi aktif ediyorsunuz.
2. Bağlantı tercihinden tercih edilen şebekeyi: Sadece UMTS/HSDPA yı seçiyorsunuz.
3. Bağlantı tercihinden tercih edilen bağlantıyı 3G/EDGE tercihliyi seçiyorsunuz.
4. Şebeke seçiminde el ile olan kısmı seçip AVEA yı seçiyorsunuz.
modemi tekrar başlattıktan sonra modem ışığının mavi olduğunu göreceksiniz. Artık 3g bağlantı yapabilirsiniz.
Bende aynen böyle yaptım. Evin her yerinde çekmediğini gördüm .. bazı yerlerde 2.6 GB hıza ulaştı.. lakin evin her yerinden çekmiyordu.. Yine de 256K bağlanmaktan iyidir diye düşündüm..
Sağlıcakla kalın.

bunu hızlandırmanın yolu senin dediğin gibimi oluyor ağa acil destek nolur kafayı yicem internetin yavaşlığından yaa acele yardım et nolurr

ankara eryamanda oturuyorum ama su ana kdr ewde rastlayamadım 3 g ye olsa goruntulu konusacam da yok ıste olsun avea super yakında yaparla r belkı