ankara siteler çekmiyore!!
Noks Üye cannnnner' Alıntı: Ankara da oturuyorum salonda 3G var oturma odasın da yok buda ufak bi ayrıntı Genişletmek için tıkla ... kayseri esenyurtta oturuyorum yattıgım odada var diger taraflarda yok balkonda bile xD
cannnnner' Alıntı: Ankara da oturuyorum salonda 3G var oturma odasın da yok buda ufak bi ayrıntı Genişletmek için tıkla ... kayseri esenyurtta oturuyorum yattıgım odada var diger taraflarda yok balkonda bile xD
akurudayi Üye Ankara'da yaşıyoruz güya başkent. Ama şu anda iş yerindeyim Beştepede yok, ev Pursaklarda orda da yok. Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bakalım o nasıl?
Ankara'da yaşıyoruz güya başkent. Ama şu anda iş yerindeyim Beştepede yok, ev Pursaklarda orda da yok. Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum bakalım o nasıl?
manyak_adam Üye ben eskısehırdeyım avea tunalı sakarya carsı organıze sanayı teksan emko nerede ıse cekmedıgı yer yok gıbı ıhlamur kentte cekmedı sadece bılgılerınıze
ben eskısehırdeyım avea tunalı sakarya carsı organıze sanayı teksan emko nerede ıse cekmedıgı yer yok gıbı ıhlamur kentte cekmedı sadece bılgılerınıze
SilentOne Üye ece_sk' Alıntı: denizli merkezdeyim burada da yok. vodafone ve turkcell cayır cayır çalışıyo ama aveada tık yok Genişletmek için tıkla ... denizli merkez mehmetcik 3.5g cayır cayır çekiyor
ece_sk' Alıntı: denizli merkezdeyim burada da yok. vodafone ve turkcell cayır cayır çalışıyo ama aveada tık yok Genişletmek için tıkla ... denizli merkez mehmetcik 3.5g cayır cayır çekiyor
ercan_uk Üye şanlıurfa suruç ilçesi 2 hafta önce yeni başladı turkcel vodafon 1 yıldan daha uzun süredir var
Sky.luck Üye Kahramanmaraş- Kahramanmaraş/Afşin- Kahramanmaraş/Elbistan- Kahramanmaraş/Göksun- Malatya- Kayseri- Kayseri/toki- Kayseri/Beyazşehir !!Buralarda 3G SERVİSİNDEN YARARLANILABİLİR!!!
Kahramanmaraş- Kahramanmaraş/Afşin- Kahramanmaraş/Elbistan- Kahramanmaraş/Göksun- Malatya- Kayseri- Kayseri/toki- Kayseri/Beyazşehir !!Buralarda 3G SERVİSİNDEN YARARLANILABİLİR!!!
mocemoce Üye Tekirdağ/çorlu avea 3g çekiyor _____________________________ Not:avealılar 3G hiç bir yerde çekmiyor demeyin 3g kayıt olmazsanız çekmez
Tekirdağ/çorlu avea 3g çekiyor _____________________________ Not:avealılar 3G hiç bir yerde çekmiyor demeyin 3g kayıt olmazsanız çekmez