Avea 3G Nerelerde çekiyor? Kendi bölgenizi yazın!!

Sponsorlu Bağlantılar

afacan-welet

Üye
Adana- Çukurova 3G Aktif! :)

kurt42

Üye
avea 3g ;
**Sinop merkezde ve ilçelerde yok
**İzmit merkezde yok
**Kastamonu'nun hiçbir yerinde yok
**Samsun merkezde yok

serdar5527

serdar5527

Üye
avea 3g samsundada çekmiyor

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
KONYA SELÇUKLUDA VAR :d

tmark

Üye
Hatay dörtyolda yok.İzmit karamürselde arasıra var,ankara merkez var,mersin hemen hemen heryerde çekiyor,adana hemenhemen merkezde ve civarında çekiyor şmidilik bu kadar:)

metin_016

Üye
BURSADA çekiyor çekmiyor arası bişey

fbforever

fbforever

Üye
Okulumda çekmiyor. Ankara'dayım. =)

Sehzade

Üye
urfanın hic biyerinde cekmiyor ama gazi antepde cekiyor

zoru

Üye
nevsehirde de yok nerede var ki ;D

epson81

epson81

Üye
@hatay merkezde var ama sadece turkcell.ve vadafon ile görünyülü konuşma yapabiliyoruz...avea ile yapamıyorum daha alt yapısı yokmuş ama yinede avea kartalcelliyim memnunum en azından vadofondan iyi...

talattaskin

Üye
Avea 3G Eskişehir'de atak yaptı arkadaşlar. Eskişehir'in %90'ında çekiyor neredeyse

dejavu_10

dejavu_10

Üye
daha balıkesirimde çektiğini görmedim arkadaşlar.nezaman gelecek buraya bu hizmet oda şüpheli...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
daha balıkesirimde çektiğini görmedim arkadaşlar.nezaman gelecek buraya bu hizmet oda şüpheli...

ben 2 gün önce gördüm 3g simgesini hatta bi arama bile yaptım tabi karşıda 3g aktif değildi ama video arama modu çalıştı telefonumda :) ama 2 saat sonra yine kayboldu simge :S sanırım test aşamasındalar not:3g yi görünce sörf yapayım dedim 2g den daha yavaştı opera mini 5 beta da :S umarım gelir güzel olur

HUYSUZ PRENS

Üye
ben 2 gün önce gördüm 3g simgesini hatta bi arama bile yaptım tabi karşıda 3g aktif değildi ama video arama modu çalıştı telefonumda :) ama 2 saat sonra yine kayboldu simge :S sanırım test aşamasındalar not:3g yi görünce sörf yapayım dedim 2g den daha yavaştı opera mini 5 beta da :S umarım gelir güzel olur

aynısı manisada da oldu ama karşı taraf aktif olsada farketmiyor yanımda vodafone vardı ve çekiyordu ama karşı taraf aktif değil dedi ama alakası yoktu:) hatta avea açıktı ve vodafonedan normal aradım ulaşılamıyor dedi görüntülü aradım telefon çaldı çaldı sonra meşgule aldı ama işin ilginci bu arada avea hiçbir zaman çalmadı ekranın ışığı bile yanmadı:kop: avea yine showunu yaptı anlayacağınız:D

exalance

Üye
karsta yok

Lacrymosa

Üye
3G ve Avea ? Yan yana bu 2 kelime... İnanmak zor...

belat_54

Üye
sakarya/sapanca yok

dejavu_10

dejavu_10

Üye
avea balıkesirde 3 gündür aktif arkadaşlar.avea atağa kalktı görüşme bile yaptım..hadi hayıurlısı:aha:

madalimert

madalimert

Üye
İzmir/Gümüşpala'da yok Karşıyaka ve Konak gibi yerlerde çekiyor.Aydın/Nazilli'de yok Kuşadasının her tarafında 3g var.

Üst Alt