omayra
Üye
Mesele, bir insanı sevmek değildir. Atatürk, bir düşüncedir, bir sistemdir. O da kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Atatürk'ü sevmek demek, yaptıklarını, devrimlerini, düşüncelerini sevmek demektir. O nedenle "Atatürk bir insan, onun seveni de sevmeyeni de olabilir" denilerek konu masumane bir tartışma gibi gösterilmesin. Atatürk'ü sevmemek demek, devrimci, laik, demokratik, sosyal, hukuk devletini sevmemek demektir. Atatürk'ün dediği gibi "Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır". Bu düşünce sistemi içerisinde yurt dışına iltica ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni kötüleyen(!) (zira kötülemezse iltica talebi haklı görülmez!) bu kadının derdi Atatürk değil, kurmuş olduğu bağımsız demokratik devlettir. Bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin borç batağında yüzmesi ve bunun getirdiği olumsuzluklar, var olan adı konulmamış kapitülasyonlar, Düyun-u Umumiye'nin yansıması olan IMF yönetimi altında bulunmamız, Atatürk'ün değil, sonrasında gelen kötü idarecilerin kabahatidir. Zira savaştan çıkmış yorgun Anadolu insanının, yeni Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu anda ve Atatürk'ün sağlığında beş kuruş borcu ve en küçük esareti bulunmuyordu. Bugün Atatürk'ü, daha doğrusu fikirlerini sevmediğini iddia edenlerin adı şu anda konulan ise, işgal kuvvetlerinin askerlerinin kanlarını damarlarında taşımıyorlar ise, bu Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde milyonlarca şehidimizin canları pahasına gerçekleşmiştir. Saygı elbette duymak zorunda her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı!
Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)
Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.
gercekten tebrik ederim güzel bir noktaya degındınarkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum Atatürk sonuna kadar herşeyin en iyisini yaptı din insanların kendi iradelerine mahsus birşeydir dinimiz de böyle emrediyor atatürk dinsiz olsaydı bizim tarafımızda yer almazdı bizi kurtarmak için uğraşmazdı ve şuan hiç kimse kendi dinini seçemezdi kim bilir hangi ülkenin boyunduruğu altında olacaktık ve Atatürk'ü sevmiyorum inanmıyorum diyenlere sesleniyorum bilmem dikkatinizi çekti mi ama şimdiye kadar dinlediğim her mevlütte Atatürk'ün ruhuna dualar gönderiliyor Allah'a şükrediliyor Atatürk gibi birisi vatanımızı kurtardığı için
gercekten tebrik ederim güzel bir noktaya degındın
Ama anlamasını bilene iste
gerçekten çok güzel bir açıklama umarım at gözlükleri takanlar da ne demek istediğimizi anlarlarÖncelikle bu konu hakkında yorum yapmak istemedim.. Ama yorumları görünce bende bir şeyler ekleyeyim dedim. Bu konu hakkında konuşulacak çok şey var. Bu Vatan toprakları için ne kadar kan döktüğümüz belli ve açıkcası bu da bizi bir ülke yapıyor. Eğer şu anda o kanlar akmasaydı ve ULU ÖNDER ATATÜRK bizim önderimiz olarak bilgi ve tecrübesini kullanmasaydı. Şu anda ULUÖNDER ATATÜRK ' e laf söyleyenler belki olacak belki olmayacaktı. Bu dünyada en kötü şey tabi uluslar ve ülkeler için sömürge altında yaşamaktır. Bir ekmeğe yada ekmek değil 100 gram una bile muhtaç kalacaklardı. Açlıktan belki Kendilerini tanımayacak ve bu konular hakkında da konuşmayacaklardı. İşte şu anda CUMHURİYET 'imize bağlı bir ülke olduğu için şu anda kimseden korkmadan konuşabiliyorlar... Bunu neye göre söyleyebilirler. Şu anda Evlerinde rahatça yatabilmeleri ve yaşayabilmeleri bu ülkeyi bugünlere getiren ULUÖNDER ATATÜRK ve bunun uğrunda ölen Türk Mehmetçiğine borçlulardır. Eğer bunlar namaz falan kılıyolarsa (Hiç sanmıyorum) Her rekattan sonra onların ruhları için dua etmeleri lazımdır. Bu konu hakkında gerçekten söylenecek çok söz var. ULUÖNDER ATATÜRK bir askerdi ve de bir Komutandı. Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....
Aynı şeyi ben de can-ı gönülden diliyorum.gerçekten çok güzel bir açıklama umarım at gözlükleri takanlar da ne demek istediğimizi anlarlar
Öncelikle bu konu hakkında yorum yapmak istemedim.. Ama yorumları görünce bende bir şeyler ekleyeyim dedim. Bu konu hakkında konuşulacak çok şey var. Bu Vatan toprakları için ne kadar kan döktüğümüz belli ve açıkcası bu da bizi bir ülke yapıyor. Eğer şu anda o kanlar akmasaydı ve ULU ÖNDER ATATÜRK bizim önderimiz olarak bilgi ve tecrübesini kullanmasaydı. Şu anda ULUÖNDER ATATÜRK ' e laf söyleyenler belki olacak belki olmayacaktı. Bu dünyada en kötü şey tabi uluslar ve ülkeler için sömürge altında yaşamaktır. Bir ekmeğe yada ekmek değil 100 gram una bile muhtaç kalacaklardı. Açlıktan belki Kendilerini tanımayacak ve bu konular hakkında da konuşmayacaklardı. İşte şu anda CUMHURİYET 'imize bağlı bir ülke olduğu için şu anda kimseden korkmadan konuşabiliyorlar... Bunu neye göre söyleyebilirler. Şu anda Evlerinde rahatça yatabilmeleri ve yaşayabilmeleri bu ülkeyi bugünlere getiren ULUÖNDER ATATÜRK ve bunun uğrunda ölen Türk Mehmetçiğine borçlulardır. Eğer bunlar namaz falan kılıyolarsa (Hiç sanmıyorum) Her rekattan sonra onların ruhları için dua etmeleri lazımdır. Bu konu hakkında gerçekten söylenecek çok söz var. ULUÖNDER ATATÜRK bir askerdi ve de bir Komutandı. Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....
İster dua et , ister itaat et beni ilgilendirmez , Kimse senin Atanı dinsiz imansız demedi, konu da ve konunun yorumlarında rastlamadım , Atatürk dinsizdir diye.. Sen seve bilirsin fakat benimde sevmemi isteyemezsin Sevmiyoruz diye çıkıp ana avrat küfür etmedik.arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum Atatürk sonuna kadar herşeyin en iyisini yaptı din insanların kendi iradelerine mahsus birşeydir dinimiz de böyle emrediyor atatürk dinsiz olsaydı bizim tarafımızda yer almazdı bizi kurtarmak için uğraşmazdı ve şuan hiç kimse kendi dinini seçemezdi kim bilir hangi ülkenin boyunduruğu altında olacaktık ve Atatürk'ü sevmiyorum inanmıyorum diyenlere sesleniyorum bilmem dikkatinizi çekti mi ama şimdiye kadar dinlediğim her mevlütte Atatürk'ün ruhuna dualar gönderiliyor Allah'a şükrediliyor Atatürk gibi birisi vatanımızı kurtardığı için
Bence konuyla hiç alakası yok . Atatürkü sevmemek demek , ülke düşmanı olmak demek mi ?Demekki TSK yı ve askerleri sevmeyen kişiler pkk Terör örgütüne yada HİZBULLAHÇILARA yardım ve yataklık etmeyi seven kişilerdir. Ben TSK mensubunun ve Vatan için en fazla canını veren JANDARMA sınıfına mensup bir ASTSUBAYIM ve bu kişilerin yataklarında rahat uyuyabilmeleri ve SEVGİLİLERİ İLE elele gönül rahatlığı ile gezebilmeleri açısından dağlarda ve metropolde güvenliği sağladığım için kendimden utanıyorum.... Onların rahatı için ben kendi CANIMI HİÇE SAYIYORUM... Eğer onlarda böyle düşünüp ve konuşuyorlarsa HELAL OLSUN ve onları alkışlıyorum: Onlarında Bu Cumhuriyet üzerinde TÜRK olmalarından UTANIYORUM....
akpnin gerçek yuzunu bu kadın ortaya cıkardı
akpnin gerçek yuzunu bu kadın ortaya cıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?