mservank
Üye
Çekip gidiceksin demem hemen bavulunu toparla bu ulkeden cek gıt anlamına gelmıyor hem oyle bır sey soyleme hakkım da yok (hem ulkeden cekıp gıt dıye yazmadım lafın gelısı yazdım dıkkat edılırse ulke kelımesını kullanmadım)bence demek ıstedıgım anlasıldı benım
ayrıca bak sende katılmısın sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda benım de belırttıgım gıbı suan evınde rahat oturuyorsa bunu o Yüce insana borcludur
bu resmin anlattıklarını anlamayan yobazlar....irana gitsinnn
Tbmm açılışı
Sanırım bu fotoğraf her iki keskin uca da kapak olur (Keskin uçlar= Din yobazı ve Laiklik yobazı)
Atamız bize bu toprakları bırakırken üçbeş çapulcu alıp götürsün diye bırakmadı.
bende sana demedım genel olarak yazdım benım dusuncem Atatürk'ü sevmesen bile saygı duymak zorundasın ayrıca boyle dusunmeyen kısılere sorarım kacınız Atatürk'e oturup bu ülkeyi dusmanlardan kurtarıp bugun evımızde rahatca oturabılilmemizi sagladıgı için 2 dua okudunuz ?ben onları sana yazmaıdm genel olarak yazdım böyle düşünenler için gerçekten çek ve git diye düşünenler var ve sırf Atatürk ü sevmiyor diye bu ülkeden gitmek çok yanlış neyse ya konu amacına ulaşmıştır tartışma ortamı çoktan oluştuğubna göre yeni konular bekliyoruz gerekli kişilerden
Bu ülke sınırları içinde yaşıyorsam bu ülkenin Atasını sevmek mecburiyetinde olduğumu sanmıyorum.. ?
Senin Atanın toprakları olduğu kadar benim de Atamın da toprağıdır.Senin Atan Mustafa KEMAL olabilir fakat benim için o benim Atam olcak diye bir şart yok .Nerden bilelim belki sen kafanı açınca esen rüzgar o olan beyninide alıp gitmiştir.Sen nasıl kafa örtünce kafaya birşey oluyor diyorsan benimde böyle bir tezde bulunmam gayet normal olmalı...
Her fikir ve düşüncesini açıklayan kişiye küfür etmen doğru mudur. ? Senin Atanı sevmemek sana küfür etmek anlamına mı geliyor. ?
Tarafsız konuşuyorumbende sana demedım genel olarak yazdım benım dusuncem Atatürk'ü sevmesen bile saygı duymak zorundasın ayrıca boyle dusunmeyen kısılere sorarım kacınız Atatürk'e oturup bu ülkeyi dusmanlardan kurtarıp bugun evımızde rahatca oturabılilmemizi sagladıgı için 2 dua okudunuz ?
Nazy Kardes bak sen yıne yanlıs anladın ben Bu ülkeyi yoktan var edıp Bizi Cahillikten,Karanlıktan Cıkaran Atatürk icin kacımız dua ettigimizi sordumTarafsız konuşuyorum
Psikolojik olarak
Ekmeğe 0.85Ytl verdikten sonra
Türkiyenin Geçmişine Dua Edecek birini düşünemiyorum
Saol ben almayayım. Bende ki bana yeter . Şimdi sendekini alsam neyse..bendeki beyın sende olsaydı
herkes önce cuvaldızı kendıne sonra iğneyi başkalarına batırsın forumdaki arkadaşların %60 oratlığın kımın karıştırdıını gayet ii biliyor sen merak etme küçük kardeşimgörmeye alıştığımız için ortalığı karıştıran ve nerdeyse tartışmalaır başlatıp işin içinden sıyrılan ablamızı tahmin etmek güç değil
+ konuya gelince herkes önderimizi sevmek zorunda değil ama sonsuz saygı duymak zorunda kadının yaptığı ayıp ise saygı duymamasıdır ben de çok kızdım +dediğiniz gibi bazı kapalılar Atatürk ü malesef din düşmanı dinsiz olarak görüyorlar bu onların kafalarının yapısıdır türban bunu yapmaz ama malesef ki bizim milletimiz kendini aşamamış böyle saçma sapan şeylerle uğraşamayadevam ediyor herkes böyle sadece kapalılar dğeil
ilk önce kendimizi aşalım
En bomba yorum.... BUDUR....Tarafsız konuşuyorum
Psikolojik olarak
Ekmeğe 0.85Ytl verdikten sonra
Türkiyenin Geçmişine Dua Edecek birini düşünemiyorum
doğru kapasite meselesiSaol ben almayayım. Bende ki bana yeter . Şimdi sendekini alsam neyse..
Hz. Muhammed'de betonarme bir mezarda. Senin dediğine gelirsek hacca gidenler de puta tapıyor. Ağzından çıkana dikkat et.
ya arkadaslar yapmayın bıraz daha devam edersek Hz.Muhammed ile Atatürk'ü karsılastırmaya kalkcaz yapmayınHz. Muhammed betonarme bir mezarda yatmıyor. Kabe'yi tavaf etmek dinimizin farzı.Yanlış yorumlara dikkat.
neden ustune alınıyorsun kı ben sana demedım genel konustum ...Ben sevmiyorum demedim.Yazdıklarına dikkat et............
neden ustune alınıyorsun kı ben sana demedım genel konustum ...
ha dersen benden nıye alıntı yaptın konuyu devam ettırmek ıcın
bak orda dur hic kimse kimseye niye namaz kılmıyorsun veya neden namaz kılıyorsun dıye asla yargılayamaz Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim baslıgıyla Namaz kılmayan bu kadın kım kavramları cok farklı seylerdırkonubaşlığında bile artniyet var
konu başlığı, Namaz Kılmayan Bu kadın kim ?
olsaydı
konuyu açana cahil yada yobaz dermiydiniz?
Aslında ikisi farklı gibi ama aynı mantıkbak orda dur hic kimse kimseye niye namaz kılmıyorsun veya neden namaz kılıyorsun dıye asla yargılayamaz Atatürk'ü sevmeyen bu kadın kim baslıgıyla Namaz kılmayan bu kadın kım kavramları cok farklı seylerdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?