_KadirşinaS_
Üye
DiaBLoS™;919366' Alıntı:Gerçekten bu yorumu kendinize yakıştırdınız mı? Üzüldüm bu yorumunuza ceyda hanım.
Atatürkü sevmemesi onun cahilliğidir..
Elbetteki Onun Cahilliği Ama Bu Ve Bunu Gibi Birçok örnekler Gördüm
DiaBLoS™;919386' Alıntı:Peki böyle demeniz ne oluyor.?
işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo
tabi istisnalar hariç
kışısel yaptın yapacagın kadarGerçekler insanı bazen delirtircesine sinirlendirir. Hadi ben yorum yapmayayım. Diğer arkadaşlardan, hem de benden daha tarafsız arkadaşlardan alıntı yapsam, onların size yaptıkları yorumlar bile yeterli olur. Neyse konuyu kişisel tartışmaya çevirmeye gerek yok. Sizinle zaten bir problemim yok. İyi forumlar...
aynen işte bende bunu kasetmek istedım ama insanlar tarışma yaratmak için ellerınden gelenı yapıyor neyseKadın Şahsi Konuşmuş Türk Topragına bastıgı her adım Haram Olsun..
Ceydan Hanımın bizzat şahit olduklarına bende çok kez şahit oldum..
Ama genelde Her tarafı kapalı olan şeriatçılar tarzımı desem öle kişiler Atatürk'ü sevmezler neden sevmezler onların cahilligi...Tarih eksikligi işte...
arkadaşlar ewt genelde atatürk'ü sevmeyenler kapalı insanar çünkü atatürk'ü din düşmanı olarak görüyorlar ve bi çok insanın ölümünden onu sorumlu tutuyorlar ama bu tarz beyinleri örümcek ağı ile dolu ins unutmaması gereken bir şey var eğer hala dinlerini özgür bi şekilde yaşayabiliyorlarsa bu atatürk'ün sayesindeddir
görmeye alıştığımız için ortalığı karıştıran ve nerdeyse tartışmalaır başlatıp işin içinden sıyrılan ablamızı tahmin etmek güç değilhah bende kim açacak die bekliyodum bu mevzuyu
arkadaşlar ewt genelde atatürk'ü sevmeyenler kapalı insanar çünkü atatürk'ü din düşmanı olarak görüyorlar ve bi çok insanın ölümünden onu sorumlu tutuyorlar ama bu tarz beyinleri örümcek ağı ile dolu ins unutmaması gereken bir şey var eğer hala dinlerini özgür bi şekilde yaşayabiliyorlarsa bu atatürk'ün sayesindeddir
Zaten boyle bır fotoyla karsılacagımı bılıyordum artık ne desem kı ......................
Senin Atanın toprakları olduğu kadar benim de Atamın da toprağıdır.Senin Atan Mustafa KEMAL olabilir fakat benim için o benim Atam olcak diye bir şart yok .Nerden bilelim belki sen kafanı açınca esen rüzgar o olan beyninide alıp gitmiştir.Sen nasıl kafa örtünce kafaya birşey oluyor diyorsan benimde böyle bir tezde bulunmam gayet normal olmalı...işte buyrun bide örf adeten bahse ediyor ATATÜRK'Ü sevmiyormuş neden geliyormuş türkiyeye TÜRKİYE ATAMIZ'INDIR
bende yavaş yavaş şüpelenmeye başladım acaba gercekten baş örtülünce kafaya bişeymi oluyo
tabi istisnalar hariç
Her fikir ve düşüncesini açıklayan kişiye küfür etmen doğru mudur. ? Senin Atanı sevmemek sana küfür etmek anlamına mı geliyor. ?bn küfür ederdim bu kadına ama site banlar
...............
kabul etmeyecek bir türk varsa diyorsun ..
Ben Kabul etmiyorum.. ve söyledğin gibide gitmiyorum..
Birincisi olarak ben Türk değilim .
İkincisi olarakta ; tek senin Atan mücadele etmedi..
türksen öğün Değilsen Itaat Et ! ! !
evlerinde Rahatça Oturupta Atamızısevmiyorum Diyenlerin En Azından Konuşmaya Hakkı Yoktur.
eğerki çocuklarınız Rahatça Okullarına Gidebiliyorsa Hastanelerden Yararlabnabiliyosanız Yollardan Ve Hertürlü Kamusal Mallrdan Yararlanabiliyorsanız Ve En önemlisi Başka Bir ülkeni Esiri Olarak Yaşamıyorsanız Susun Ve Utanın Düşüncelerinizden Dolayı.
--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------
Onu Bunu Boşverinde Atatürk Laik Bir Cumhutiyet Kurmamış Olsaydı Sizler Rahatça Başörtüsübü Takabilecekmiydiniz? Başka ülkenin Sömürgei Altında Bırakın Baş örtüsünü Kim Garanti Edebilirdi Namusunuzu?
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.türksen öğün değilsen itaat et ! ! !
Allahtan başkaya kimseye itaat etmem, boyun eğmem .Boş bir betonun önünde durmak Cahiliye devrindeki putlara tapmaktan farkı nedir.
Bakın Konuyu farklı yerlere çekmeye gerek yok .. Sevmiyorum ve sevmek mecburiyetinde olduğumuda sanmıyorum.. Beyler Bayanlar ,, Atatürk beni sevmeyen şahızları öldürün kin besleyin nefret edin diye bir bildirge bıraktımı ?
Büyük bir ihtimalle HAYIR dır cvb nz ..Bu nedenle bırakın isteyen sever isteyen sevmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?