Asus hd6850 mi POWERCOLOR hd6850 mi hangisi arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Asus hd6850 mi POWERCOLOR hd6850 mi hangisi arkadaşlar
Arkadaşlar yeni kart alacağım ve hd6850 de karar kıldım asus hd6850 mi power color hd6850 mi aralarında 70 tl fark var asus daha pahalı sizce bu fiyat farkına değermi powercolor hd6850 ne kadar dayanır soğutması falan iyimi cvppp yarın kartlardan birini sipariş verecem mecburen kart yok pc de oyun oynayamıyorum patlamak üzereyim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Powercolor kaliteli bir firmadır.güvenle alabilirsin:good:

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
doğru asus daha güvenli ama arada 70 tl fark var ben zaten 3 ay sora askere gidcem neden sordum bilyormusunuz zotac nvidia kartlarından cok kaliteli imiş ve fiytalarıda asus gibi diğer markalara göre daha pahalı ama 2 yıl dayanmadı kart oyun oynarken dondu pc ve bird aha görüntü gelmiyo pc ye 260 tl para vermiştim ona en az bozulmadan 3 yıl yaşamalı idi hepinize tşkler arkadaşlar power color hd6850 alıyorum bugün

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
asusa 70 tl fark vermeye degmez
powercolor mantıklı bır secım olacaktır

Polymath

Polymath

Üye
ben sapphire hd6850 oneriyorum. Garantiye dustugu anda direk değişim garantisi var. Ati de en kalite kartlari bna gore sapphire uretiyor. Ayni zamanda bende sapphre 6850 kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
ben sapphire hd6850 oneriyorum. Garantiye dustugu anda direk değişim garantisi var. Ati de en kalite kartlari bna gore sapphire uretiyor. Ayni zamanda bende sapphre 6850 kullanıyorum

tşk ederim kardeşim daha önce sapphire kullandım ama memnun kalmadım acıkcası ısınma sorunları var be oyunlarda şekil bozuklukları yapıyor denemk isterdim ama kartı hepsiburda.comdan alacağım oraya üyeliğim var ve sapphire hd6850 yok stokda powercolor alacağım

Polymath

Polymath

Üye
tşk ederim kardeşim daha önce sapphire kullandım ama memnun kalmadım acıkcası ısınma sorunları var be oyunlarda şekil bozuklukları yapıyor denemk isterdim ama kartı hepsiburda.comdan alacağım oraya üyeliğim var ve sapphire hd6850 yok stokda powercolor alacağım

anladım ama bu 6850 de soğutması güzel. Ben 850 ye 1200 oc li kullanıyorum sıcaklık değerleri 70 i geçmedi tam yükte. Buda iyi bir değer bu sıcaklarda :) Şimdiden hayırlı olsun ozaman. Vatan Computerede bakmanı öneririm. Orası biraz daha ucuz

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
tşkler dostum ama sana tavsiyem sıcaklığa o kadar takılma ekran kartına overclok yapmak ömrünü baya bi kısaltıyor birde powercolor hd6850 yi sipariş verdim

MaxipmaN

Üye
ho bende hd3650 var sappire fanı bile aysrlanmıyor yükte 80 derece iyi seçim yapmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt