enterneoll
Üye
Benim bişey dediğim yok sadece "coc" kelimesini açtımBen demin ne dedim uygulama sıkıntı sadece.
Benim bişey dediğim yok sadece "coc" kelimesini açtımBen demin ne dedim uygulama sıkıntı sadece.
şu windows 8.1i anlamış değilim, bi kararlı çalışıyor bi kasıyor felaket bir sistem
LaptopTelefon için soyluyorsanız cihazınızda sorun vardır 8.1 donmuyor.
bnm pclerin hiçbirinde en ufak kasma olmadı ayrıca birkaç arkadaşıma format attım onlardan da hiçbirinin şikayetçi olduğunu görmedimLaptop
şu ana kadar en az 7 - 8 arkadaşıma 8.1 kurdum ve hiç bi sıkıntıları olmadı bence sende bi format at temiz kurulum yapLaptop
o zaman snn hard diskte bir sıkıntı var garantiye yolla bir baksınlarRecovery yapıyorum garantisi bitmedi format atmam, her hafta harddiskte hata olusuyor gittigi yere kadar gider, sıfırlayıp toparlayana kadar 5 saat suruyor
Android geçmez 2017'de sistemin fişini çeker.Ben olsam bende çıkarmazdım. Zaten bu gidişle Microsoft Androide geçer.
Belki satmayıp surface'ler için kullanır ama ms'nin işi belli olmaz onlarıda iki gün sonra batırır.Android geçmez 2017'de sistemin fişini çeker.
Mobil birimide satar.
pc ile devam etsinler mobile onlara göre değil.Belki satmayıp surface'ler için kullanır ama ms'nin işi belli olmaz onlarıda iki gün sonra batırır.
Ms'ye güvenim sıfır.
Bunu ilk yönetim kurulu toplantısında dile getirecempc ile devam etsinler mobile onlara göre değil.

Emre sen rahat olpc ile devam etsinler mobile onlara göre değil.
Bunu ilk yönetim kurulu toplantısında dile getirecem![]()
Sanırım sorun çözüldüEmre sen rahat ol
twitter da microsoft yetkililerine isteğini ileteceğim en kısa sürede. Hemen mobil sektörden çekilmeleri yönünde de karar almaları için hashtag açacağım.

sadece maxicep istedi diye adamlar mobilden çekiliyorSanırım sorun çözüldü![]()

biz iletme sekte onlar bir şekilde batacaktırBunu ilk yönetim kurulu toplantısında dile getirecem![]()

biz iletme sekte onlar bir şekilde batacaktır![]()

instagram neden yılardır beta? neden yeni uygulamalar bu sisteme geç geliyor?Sen de muradına ermiş olursun![]()
instagram neden yılardır beta? neden yeni uygulamalar bu sisteme geç geliyor?