Haber Asus Ceo’su Windows 10 Mobil İçin İkna Olmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
konuyu başka yerlere çekmeden devam edebilirsiniz arkadaşlar .Onun haricinde gereksiz yere mesaj yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum herkese iyi forumlar.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ben g2, arkadaş Lumia 920 kullanıyor. Hızları hemen hemen aynı. Yani Windows çok da hızlı değil. Android ile Windows Phone arasında hız farkı az. Ama uygulama farkı uçurum gibi elbette :gun1:
ben l520 yeğenimde g2 kullanıyor ve dediğin gibi hızlarıda aynı hiçbir fark yok. anlayana.:10numara:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve sfgnrl
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 nin karsisina G2 nin donanimina yakin olsun diye 1520 yi koymussunuz da s800lu de olsa s600lu olsa wp ayni bos teneke donanima gore hiz farki olacagini sanmiyorum wpde.Giris seviye cihazlara yonelmeli dedim defalarca forumda wp icin ust segment cihazlar bosa yatirim olur maliyetten dolayi satmaz ve karsilastiriken de giris seviyesi cihazlarla karsilastirin G2 gibi bir felefon uzer wp yi.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
G2 nin karsisina G2 nin donanimina yakin olsun diye 1520 yi koymussunuz da s800lu de olsa s600lu olsa wp ayni bos teneke donanima gore hiz farki olacagini sanmiyorum wpde.Giris seviye cihazlara yonelmeli dedim defalarca forumda wp icin ust segment cihazlar bosa yatirim olur maliyetten dolayi satmaz ve karsilastiriken de giris seviyesi cihazlarla karsilastirin G2 gibi bir felefon uzer wp yi.
6 farklı lumia kullandım . Hiçbirinin hızları eşit değildi. Tamam Lumia 520 bile çok hızlı ama bu 1520 ile aynı hızda olduğu anlamına gelmez. Uygulama yükleme, veri kopyalama,microfon , kamera , fullhd ekran, polikarbonat kasa , büyük ekran , ram , büyük batarya , dayanıklı on panel gibi etkenleri nasıl hiçe sayarssınızz
bu etkenleri bilen birisi g2 çok daha üstün olduğunu elbette bilir...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hice katarim cunku wp gibi bir sisteme asla bin liraya yakin para vermem ustu zaten imkansiz.Wp nin yeri giris seviyesidr bunu da stabilite ve hizina gore yorumluyorum hizi ve stabilitesi de malesef androide gore eksiklerinden kaynakli bunu az cok bu islerden anlayan bilir.Diger kamera panel bilmem ne fiyati yuksek androidlerde de var zaten ne diye wpli telefon alayim yakin paralara?
G2 suan 1.200 lira 1520 ya da yeni cikan yuksek donanimli wp cihazlar kac lira? Tekrar soyluyorum piyasa bu durumdayken giris seviyesine yonelmezse wp yerinde sayar uygun fiyata iyi donanimlarla kendini bulur.

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Katlıyorum dostum s800de olsa yükleniyor... Sürdürülüyor... Yazısı 1520 mevcut

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bak vermem diyorsun. Senin fikrin yani. Senin vermemen verilmeyeceği anlamına gelmez. İşine gelmezse vermezsin. Verenleri yargılayamazsın. Senin g2 de de zaten hafıza kartı girişi var dimi. Yada 1520 gibi ısınmıyor. 21mp pv kamera da var. 6"full hd ekranı var. Senin cihaz uzay mekiğiymiş de biz bilmiyormuşuz...
emre sen bana cevap verme ya. Troll filan diyorlardı da inanmıyordum. Her konuya aynı cevapları veriyorsun. Yok kardeşim benim telefonumda sürdürülüyor , yükleniyor yazısı. Telefonumda 270uygulama var ve o yazı yok. Var mı kardeşim itirazın ?

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Bizde yanlış olmaz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
tabii ki emre . İşte o yüzden gönderdiğin fotoğrafın çözünürlüğü düşük. 1520 değil...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bazen düşünmüyorum değil bu emre arkadaşımız nokianın wp için yolladığı ajanmı diye düşünüyorum ama bilmiyorum :ehe ama her zaman gelişinde bizim foruma geliyor ve microsoft ila alakalı herşeyini kusuyor en iyisi susmak ve cevap vermemek yav arkadaşım bu microsoft ve wp sana ne yaptıdada bu kadar kindarsın ya sebebini anlatda bizde seni anlamaya çalışalım sana bu şarkıyı armağan ediyorum seninde kafan rahat olsun hem böle yapıyon diye nokia ödülmü verecek sana

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
dinle kafan rahat olsun

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Aybars1979

Aybars1979

Üye
1520 değil o l 520 :ah bu arada iyi ki dediğim gibi yeğen g2 kullanıyor, o telefona değil 1200tl 600tl bile vermem ben en basiti arayüz dandik, klavyesi içler acısı, daha doğru düzgün güncelleme bile alamadı güya snap800 kullansa nolur ben l 520 ye bile takır takır güncelleme alıyorum, g2 boş teneke paranıza yazık olmuş.
ben g2, arkadaş Lumia 920 kullanıyor. Hızları hemen hemen aynı. Yani Windows çok da hızlı değil. Android ile Windows Phone arasında hız farkı az. Ama uygulama farkı uçurum gibi elbette :gun1:
ben l520 yeğenimde g2 kullanıyor ve dediğin gibi hızlarıda aynı hiçbir fark yok. anlayana.:10numara:
Hice katarim cunku wp gibi bir sisteme asla bin liraya yakin para vermem ustu zaten imkansiz.Wp nin yeri giris seviyesidr bunu da stabilite ve hizina gore yorumluyorum hizi ve stabilitesi de malesef androide gore eksiklerinden kaynakli bunu az cok bu islerden anlayan bilir.Diger kamera panel bilmem ne fiyati yuksek androidlerde de var zaten ne diye wpli telefon alayim yakin paralara?
G2 suan 1.200 lira 1520 ya da yeni cikan yuksek donanimli wp cihazlar kac lira? Tekrar soyluyorum piyasa bu durumdayken giris seviyesine yonelmezse wp yerinde sayar uygun fiyata iyi donanimlarla kendini bulur.
bedavaya eleştiriyorsunuz, bende 2 android cihaz ve 1 tane wp nin en alt segment teli var, her yönden eleştirebilirsiniz ama stabilite dediğiniz zaman orada duracaksın, ya anlamını bilmiyorsun kelimenin yada kusura bakma ama wp nin ne olduğunu bile bilmeden uyduruyorsun. stabilite konusunda sony, htc kullanan bişeyler dese acaba diyeceğim ama g2 deki sorunları bizzat kendi kullanıcıları söylüyor benim söylememe bile gerek yok.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
siz memnun sanız bizim için sorun yok tabi sonuçta siz de toplumun üyesisiniz biz de ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Wp kullanicisi G2 gibi efsane bir telefonu elestiriyor arayuzu dandikmis he yavrum he boyle devam edin siz ufacik bir uygulama icin imza kampanyasi toplamaya devam edersiniz durumunuz icler acisi forumun en fanboyu wp kullanicilari nokta.
1520 değil o l 520 :ah bu arada iyi ki dediğim gibi yeğen g2 kullanıyor, o telefona değil 1200tl 600tl bile vermem ben en basiti arayüz dandik, klavyesi içler acısı, daha doğru düzgün güncelleme bile alamadı güya snap800 kullansa nolur ben l 520 ye bile takır takır güncelleme alıyorum, g2 boş teneke paranıza yazık olmuş.

bedavaya eleştiriyorsunuz, bende 2 android cihaz ve 1 tane wp nin en alt segment teli var, her yönden eleştirebilirsiniz ama stabilite dediğiniz zaman orada duracaksın, ya anlamını bilmiyorsun kelimenin yada kusura bakma ama wp nin ne olduğunu bile bilmeden uyduruyorsun. stabilite konusunda sony, htc kullanan bişeyler dese acaba diyeceğim ama g2 deki sorunları bizzat kendi kullanıcıları söylüyor benim söylememe bile gerek yok.

G2 de stabilite sorunu var diyen magaraya geri donsun

• Beğen

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wp kullanicisi G2 gibi efsane bir telefonu elestiriyor arayuzu dandikmis he yavrum he boyle devam edin siz ufacik bir uygulama icin imza kampanyasi toplamaya devam edersiniz durumunuz icler acisi forumun en fanboyu wp kullanicilari nokta.

G2 de stabilite sorunu var diyen magaraya geri donsun
çok feci bir yazı :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp'nin yüksek donanımı yeterince verimli kullanamaması bence çok açık ama bir de G2 gibi bir cihaz ile 520 gibi bir cihaz aynı hızdaysa buda Androidin verimsizliğini gösterir.
Koymuşsun s800'ü koymuşsun 2gb ramı ama normalde açık ara bir eski s4 çipli 512mb ramlı telefonu yenmesi lazımken ortalama aynı hızdan bahsediyoruz.

Ne Android Wp kadar stabil ve düşük donanımda hızlı nede Wp Android kadar bol uygulamalı ve kullanıcıya imkan veren bir sistem.

Ben 500₺ veririm müzik dinler bir iki facebook'a bakar whatsapp'i hiç bırakmam diyenlere Wp ideal bir sistem. Ama gelin görün ki ben telefonumu kurcalar her türlü uygulamayı oyunu indiririm falan diyorsan Android ideal.

Herkesin bir kendine has kullanış şekli var ve bundan yola çıkarak sistem eleştirilmesi lazım.
Cep telefonu forumlarında dolaşan çoğu kişi telefon meraklısı olduğu için wp gibi kapalı sistemlere karşı buralarda çoğu zaman pek olumlu bakılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: afwerker, Esendağlı, Murat Alper ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Neye dayanarak boş teneke diyorsunuz Windows Phone için ?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Koltuga.

Su konu niye hala kapanmiyor?
10'larca muhendisi olan firmalarin tutumu ortada biz kim oliyoruz ki?
Yalnızca basit bir soru sormuştum cevap vermeyebilir ya da mantıklı bir cevap verebilirdiniz.

Ayrıca konuyu izlemeyi bırakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt