Haber Asus Ceo’su Windows 10 Mobil İçin İkna Olmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ağzın bal yesin Jery Shen :ehe Ne güzel konuşmuş bravo :alkis

kamil5028347

kamil5028347

Üye
boş konuşmuyor windows tellere uygulama ve oyun desteğini çok geç veriyor veya hiç vermiyor

boş konuşmuyor windows tellere uygulama ve oyun desteğini çok geç veriyor veya hiç vermiyor

(pc ile devam etsinler mobile onlara göre değil) böyle bir cümle kullanmış ne kadar dolu konuşmuş değilmi sadece o konuşmasına ithafen demedim

ersncak42

Üye
son teknoloji kullanamıyorsak bunun neresi akıllı?
Bu soruyu buraya değil microsofta yaz kardeş zaten burda kimse wp nin mağazası süper ya da wp tüm sistemlerden iyi bir sistem diye birşey demedi ayrıca neden sürekli microsoftu gömüyorsun samsung ya da apple dan para felan mı aldın :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
(pc ile devam etsinler mobile onlara göre değil) böyle bir cümle kullanmış ne kadar dolu konuşmuş değilmi sadece o konuşmasına ithafen demedim
mobil onlara göre değil deme konusunda yanılmış olabilir :D :D ama yine de windows mağazasını geliştirmeli ki geliştirse kesin wp alırım telimi çünkü 512mb ram snapdragon 400 kullanan bir lumia 630 asphalt 8 gibi bir oyunu 1sn bile kasılmadan açtığını gördüm 512mb ramli tele bunu yaptırabiliyorlarsa mağazayı geliştirseler androidler karşısında duramaz bile çünkü aynı ram ile işlemciyi bir and. tele taksan bırak asphalt 8 i modern combat 3 hatta 2 oynatsa bile çok iyi :D :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Asus CEO’su Jerry Shen ne de güzel söylemiş, adam ileri görüşlü. Ayrıca mobil pazarda yükselişte olan bir firmadır Asus kalkıp burda dünkü firma gibi atıp tutanlar olmuş, hiç mi bilmiyorsunuz arkadaş Asus'un özellikle anakartta dünyanın en iyi firmalarından biri olduğunu? Dünkü firma dediğiniz firma bugün herkesin saygı duyduğu güvendiği, bilhassa başta anakart-laptop ve diğer donanımlar konusunda kendini kanıtlamış yıllardır da piyasada olan bir firma. Bi de Microsoft bilgisayarda başarılı diye mobilde de olcak değil ayrı pazar bunlar. Bugün kalkıp Android bilgisayar için özel bir sürüm hazırlasa tutmayabilir. Microsoft mobilin dilini anlamıyor daha önce de Windows Mobile sistemiyle bunu gösterdi.(gerçi batan sistemin adını gene vermişler şuan WP kalktı) Kalkmışsınız yok Android şöyle Android böyle WP on numara sistem. Windows Mobile'a artık firmalar güvenmiyor doğal olarak bu yüzden çıkarsa da 1-2 model çıkarıp bırakıyorlar. Daha iyisi, daha çok tutulanı varken zaten neden Windows ile vakit kaybetsin ki? Alayınız Nokia fanboyluğunuz yüzünden dönen dolaplarla, sistem hakkında hiçbişey bilmeden aldınız, şimdi elinizde patlayınca yok W10 ile süper olcak, yok sistem daha emekliyor. Yıllardır emekliyor bu sistem ve de öyle olacak. Bi de lütfen Android ile şu saçma sistemi karşılaştırıp daha da komik duruma düşmeyin arkadaş herşey ortada.

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6, BRKTNL, yuvanacuu ve 1 kişi daha
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp'nin hakkını yememek lazım. Aslında stabil, hızlı ve güvenli bir sistem ve kullanımı falan bence apayrı. Wp'nın en baş düşmanı Ms'nin ta kendisidir ve wp'yi bir iki seneye zaten bırakır. Adamların niyeti pazar payı değil zaten satya nadella resmen demişti bunu. Adamların tek amacı insanlar Office kullansın Onedrive kullansın OneNote kullansın falan. Adamların umurunda değil insanların hangi platformda olduğu.
Satya'nın bir sözü vardı "cloud first, mobile first" diye. Ben ve çoğu kişi bunu yanlış anladı. Şimdi farkına vardım ki asıl demek istediği "bulut öncelikli, mobil sistemlerimiz öncelikli" DEĞİL.
Hep yanlış anlamışım çünkü asıl demek istedikleri "bulut öncelikli, mobil UYGULAMALAR öncelikli" yani bu Wp yada Windows falan değil bildiğimiz ms uygulamaları.
Boşuna bütün uygulamalar Androide ve İos'e gitmiyor. Adamlar başından beri diyormuş ama biz veya ben yanlış anlamışım.

Windows 10'u Ms sizce neden bedava veriyor?? İnsanlar Cortana'yı ve Ms uygulamalarını aktif kullanmaya başlasın diye.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Wp'nin hakkını yememek lazım. Aslında stabil, hızlı ve güvenli bir sistem ve kullanımı falan bence apayrı. Wp'nın en baş düşmanı Ms'nin ta kendisidir ve wp'yi bir iki seneye zaten bırakır. Adamların niyeti pazar payı değil zaten satya nadella resmen demişti bunu. Adamların tek amacı insanlar Office kullansın Onedrive kullansın OneNote kullansın falan. Adamların umurunda değil insanların hangi platformda olduğu.
Satya'nın bir sözü vardı "cloud first, mobile first" diye. Ben ve çoğu kişi bunu yanlış anladı. Şimdi farkına vardım ki asıl demek istediği "bulut öncelikli, mobil sistemlerimiz öncelikli" DEĞİL.
Hep yanlış anlamışım çünkü asıl demek istedikleri "bulut öncelikli, mobil UYGULAMALAR öncelikli" yani bu Wp yada Windows falan değil bildiğimiz ms uygulamaları.
Boşuna bütün uygulamalar Androide ve İos'e gitmiyor. Adamlar başından beri diyormuş ama biz veya ben yanlış anlamışım.

Windows 10'u Ms sizce neden bedava veriyor?? İnsanlar Cortana'yı ve Ms uygulamalarını aktif kullanmaya başlasın diye.
Evet çünkü adamların gerçekten tek derdi para normalde çok kaliteli bir firma zaten Microsoft ama mobil olayını bir türlü kotaramadılar. Şimdi ise sistemlerini belli başlı Android modellere boot edilebilir olarak hazırlıyorlarmış yani ben Xperia Z2'mde hem Android hem de Windows Mobile kullanabilicem demek oluyor. Cortana zaten verilecek sisteme gerek yok. Kesinlikle kendi kullanıcılarına bile saygı duymayan para kazanmak için herşeyi yapan bir firma oldular.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Zaten bütün firmalar ne yaparlarsa para için yapıyor hayrına değil ya. Google olsun Apple olsun az mı para kazanıyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Evet çünkü adamların gerçekten tek derdi para normalde çok kaliteli bir firma zaten Microsoft ama mobil olayını bir türlü kotaramadılar. Şimdi ise sistemlerini belli başlı Android modellere boot edilebilir olarak hazırlıyorlarmış yani ben Xperia Z2'mde hem Android hem de Windows Mobile kullanabilicem demek oluyor. Cortana zaten verilecek sisteme gerek yok. Kesinlikle kendi kullanıcılarına bile saygı duymayan para kazanmak için herşeyi yapan bir firma oldular.
külliyen saçmalamışsın. kendi yazdıklarınla bile çelişiyorsun. hem ms pc de iyi olacak diye mobildede olacak değil demişsin hemde asus un mobilde başarılı olduğu tezini kabul ettirmek için anakartta dünyanın en iyilerinden demişsin. bu iki cümleyi ard arda kullanmışsın belliki bişiler içmişsin. 2. si asus ceo sunun ileri görüşlü olup olmadığını sen bugünden nasıl anlayabildin? adamların tek derdi para derken sanki diğerleri vakıfmı işletiyor? babalarının hayrına çalışmıyorlar herhalde. ve belli başlı android modellere boot edilebileceğini nereden çıkarttınız, yazılarınız hertarafı daha bir sürü çelişki içeriyor, sanki sırf yazmış olmak için yazmışsınız gibi duruyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
külliyen saçmalamışsın. kendi yazdıklarınla bile çelişiyorsun. hem ms pc de iyi olacak diye mobildede olacak değil demişsin hemde asus un mobilde başarılı olduğu tezini kabul ettirmek için anakartta dünyanın en iyilerinden demişsin. bu iki cümleyi ard arda kullanmışsın belliki bişiler içmişsin. 2. si asus ceo sunun ileri görüşlü olup olmadığını sen bugünden nasıl anlayabildin? adamların tek derdi para derken sanki diğerleri vakıfmı işletiyor? babalarının hayrına çalışmıyorlar herhalde. ve belli başlı android modellere boot edilebileceğini nereden çıkarttınız, yazılarınız hertarafı daha bir sürü çelişki içeriyor, sanki sırf yazmış olmak için yazmışsınız gibi duruyorlar.
Sen anlayamadıysan başka bi tarafından okuduysan benim derdim değil. Asus'a dünkü marka diyenlere açıklama yaptım kaç yıllık firma olduğunu anladın mı şimdi ? PC'de başarılı diye mobilde de kesin başarılı olur anlamında değil o açıklama, anladın inşallah sanmıyorum da neyse. Microsoft parayı o kadar önplana koyuyo ki bunu her platformda yapıyor. Microsoft'un umrunda falan değil mobil pazarı bunu demeye getiriyorum bir firma parayı bu kadar hırs yaparsa asla başarılı olamaz diğer sistemler kalite, prestij ve para hırsında bunu da anlamamıştın umarım anladın şimdi. Neyse tek tek açıklama yapmam bidaha kısacası saçmaladım. Nokta

Emre

Üye
    Konu Sahibi
konu kapandı :)

Emre

Üye
    Konu Sahibi

ben g2, arkadaş Lumia 920 kullanıyor. Hızları hemen hemen aynı. Yani Windows çok da hızlı değil. Android ile Windows Phone arasında hız farkı az. Ama uygulama farkı uçurum gibi elbette :gun1:

byAndroid

byAndroid

Üye
ben g2, arkadaş Lumia 920 kullanıyor. Hızları hemen hemen aynı. Yani Windows çok da hızlı değil. Android ile Windows Phone arasında hız farkı az. Ama uygulama farkı uçurum gibi elbette :gun1:
Karsilastirdigin cihazda aynı donanımı kullanmıyor?

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve sfgnrl
byAndroid

byAndroid

Üye
Abi bi zahmet aynı olsun dediğin cihazlar donanım olarak daha güçlü

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Abi bi zahmet aynı olsun dediğin cihazlar donanım olarak daha güçlü
kardeşim sen takılma bunlara. Şimdi sabaha kadar konuşsan bile emre sabah hepsini unutup kaldığı yerden devam edecek. Hiç uğraşma sen ;)

serinaga

serinaga

Üye
Konu nerelere gitmiş, sanırım kapanma vakti gelmiş ...

Üst Alt