Asus Zenfone 5 Max, Snapdragon 660'la Geekbench'te Listelendi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Asus Zenfone 5 Max, Snapdragon 660'la Geekbench'te Listelendi


Tayvanlı üretici Asus, üst seviyede Zenfone 5z, orta üst seviye olarak görülen Zenfone 5 ve orta seviyedeki Zenfone 5 Lite modellerinden oluşan Zenfone 5 serisini duyurmuş ancak bu tanıtım etkinliğinde Zenfone 5 Max modelinin adı geçmemişti.

Ancak gelen bilgilere bakılırsa, Asus Zenfone 5 Max akıllı telefon gerçek fakat henüz resmi duyuru için hazır değil. Zenfone 5 Max akıllı telefon WiFi sertifikası aldıktan sonra bugün de 4GB RAM, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile Geekbench Benchmark sitesi üzerinde ortaya çıktı.



Geekbench teknik özellik listesi Asus Zenfone 5 Max ile ilgili olarak diğer ayrıntılara yee vermiyor. Ancak resmi tanıtım yapılana kadar bir çok özelliğinin internete sızdırılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Asus, geçtiğimiz yıl Zenfone 4 serisini yaklaşık iki üç aylık bir gecikme ile duyurmuştu. Şirket bu yıl MWC 2018'den önce yaptığı açıklamada, bu yıl akıllı telefon modellerini herhangi bir gecikme ondan pazara sunacaklarını belirtmişti. Geçtiğimiz ay yapılan duyuruda, yeni Asus Zenfone 5 serisi, çentik ekranlı çekici tasarımları, güçlü donanım özellikleri ve kameraları ile dikkat çekiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt