Haber Asus Ceo’su Windows 10 Mobil İçin İkna Olmadı!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Zaman zaman asusa hak vermiyor değilim

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaş sırf oyun piyasası windowsa çalışıyor microsoft internete bağlı bütün pcleri 1 gun kapatsa dünya çalkalanır daha dünkü firma koca msyi eleştiriyor. ben 512 mb ramle bu kadar akıcı sistem yapan firmanın 1-2 gble neler yapacağını düşünüyorum hale :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, BLasTeaR, Rock Ve Roll ve 1 kişi daha
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaş sırf oyun piyasası windowsa çalışıyor microsoft internete bağlı bütün pcleri 1 gun kapatsa dünya çalkalanır daha dünkü firma koca msyi eleştiriyor. ben 512 mb ramle bu kadar akıcı sistem yapan firmanın 1-2 gble neler yapacağını düşünüyorum hale :close_tema:
aynn öyle adamlar 1gb ramla en son çıkan oyunları çalıştırmıyo diye windows çok sistem harcıyor diyorlar ve ayrıca bunu diyenlerin çoğu androidi seviyor ama 3-4 gb ramli android cihazların yaptığını 1gb ramli ios cihazlar fazlasıyla yapıyor o zaman neden android seviliyor
ayrıca windows mobile de güzel bir sistem ama mağazasında eksikler var ve asus bu yüzden eleştirmekte az birşey haklı

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Esendağlı
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
hahhayyy, çok tınn...... :D
Ha bu arada, Windows işletim sistemini beğenmiyorsanız da kullanmak zorunda değilsiniz. Madem öyle, gidin Linux'a, Mac Os, Ubuntu veya Pardus'a, daha da sayayım mı?
Emek verilerek beğenilmeyen ve emeğe saygı gösterilmeyen herkese karşıyım/kızarım!
O dünkü firma da nankörlük etmesin, yarın öbür gün (2-3 sene sonra) Windows 10 işletim sistemi yükselişe geçtiğin de elbet MS'nin kapısına dayanacak, emin olabilirsiniz. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Göreceksiniz asus masus hepsi bu sisteme gelecek:)

enterneoll

enterneoll

Üye
Akıllı firmanın hali başka sony ve asus bu konuda gözüme girdi ama samsung ne yaptığını bilmiyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108, 0MG90 ve RetaXter
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Asusu tebrik ediyorum zira lg samsung htc Wp de baya pismanlik duyan firmalar . Para ile rezil olmak istemiyorlar. Adamlar geleceğin hangi sistemde olduğunu biliyor . Ve Pişman olan markalar ders olmuş .

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Asusu tebrik ediyorum zira lg samsung htc Wp de baya pismanlik duyan firmalar . Para ile rezil olmak istemiyorlar. Adamlar geleceğin hangi sistemde olduğunu biliyor . Ve Pişman olan markalar ders olmuş .
Doğru. Hele Sony zaten android ile para basıyor şakır şakır para yağıyor firmaya.
Bırakın böyle saçmalıkları! Sony android telefonları ile tam 1,5MİLYAR dolar ZARAR etti siz hala Windows ile rezil olur diyorsunuz. Adamlar rezil olmuş olacağı kadar.

byAndroid

byAndroid

Üye
Asus çok yanlış oynuyor. Madem wp10 a sıcak bakmıyorsun androide ağırlık ver. daha zenfone serisine lolipopu veremedi kalkmış burda wp yi eleştiriyor. En azından wp li cihazlar kaç yıldır güncelleme alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, sfgnrl ve erhanercan
Aybars1979

Aybars1979

Üye
gelecek wp da siz at gözlüğü ile bakmaya devam edin, asus ceosu wp de gelecek görmediği için değil muhtemel korktuğu için b.k atmış, bugün apple ios u diğer üreticilere verse hangisi alır cihazına koyar sizce? iphone alanlar büyük oranda ios için almıyor apple markası için alıyor ms in şuan işletim sistemini dağıtması sadece pazar payını artırmak istemesinden kaynaklı gelecekte birgün ben de vermiyorum yada şu ücretler veriyorum deme ihtimali var sonuçta.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Doğru. Hele Sony zaten android ile para basıyor şakır şakır para yağıyor firmaya.
Bırakın böyle saçmalıkları! Sony android telefonları ile tam 1,5MİLYAR dolar ZARAR etti siz hala Windows ile rezil olur diyorsunuz. Adamlar rezil olmuş olacağı kadar.
Android herkesin kullanabileceği bir sistem değil en gelişmiş sistem olması yüzünden kullanıcının da biraz kendini teknoloji konusunda geliştirmiş olması lazım, çok özellik var sistemde. Bana "alo desin yeter"ciler tabi ki windows phone alsın sapsade rahat sistem.

serinaga

serinaga

Üye
Şimdi anladınız mı ? Microsoft'un neden Nokia Mobil tarafını satın aldığını ? Adamların acelesi yok, yavaş yavaş bu sistemi adam edecekler. Asus derseniz Zenfone serisi ile ilk denemeyi yapıp ardından boyundan büyük bir işe kalkışamaz, hele ardında Lumia'lar varken. Ama emin olun çok değil, birkaç yıl sonra Asus'un iştahı kabarır intel atom işlemcili WP 10 cihazları yapmak için. Bu nedenle he deyin geçin, dağılabilirsiniz ...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelecekte neler olacak bakacağız hele bir Win 10 verilsin o zaman daha da netleşecek

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Profesyonel kişiler ve profesyonel olduğunu sanan kişiler böyle konulara zaten kafa yoruyorlar. Bizi fazlaca ilgilendirmiyor arkadaşlar :) Biz, kendi çıkarlarımız doğrultusunda önümüze sunduklarına bakarız kardeşim :ehe. Baktım işime geliyor, alırım yani. Marka, model, sistem hiç önemli değil. Hangisi işime gelirse artık. Beni memnun etmek için çırpınması gerekenler onlar, sizde kenara çekilip gelişmeleri izleyin ve keyfini çıkarın. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979

MaxipmaN

Üye
şu windows 8.1i anlamış değilim, bi kararlı çalışıyor bi kasıyor felaket bir sistem

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Aiden Pearce

Aiden Pearce

Üye
asus sadece pc yapsın bence

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Daha dün coc için kampanya başlatan siz degilmiydiniz?

Üst Alt