aynn öyle adamlar 1gb ramla en son çıkan oyunları çalıştırmıyo diye windows çok sistem harcıyor diyorlar ve ayrıca bunu diyenlerin çoğu androidi seviyor ama 3-4 gb ramli android cihazların yaptığını 1gb ramli ios cihazlar fazlasıyla yapıyor o zaman neden android seviliyorArkadaş sırf oyun piyasası windowsa çalışıyor microsoft internete bağlı bütün pcleri 1 gun kapatsa dünya çalkalanır daha dünkü firma koca msyi eleştiriyor. ben 512 mb ramle bu kadar akıcı sistem yapan firmanın 1-2 gble neler yapacağını düşünüyorum hale![]()

Doğru. Hele Sony zaten android ile para basıyor şakır şakır para yağıyor firmaya.Asusu tebrik ediyorum zira lg samsung htc Wp de baya pismanlik duyan firmalar . Para ile rezil olmak istemiyorlar. Adamlar geleceğin hangi sistemde olduğunu biliyor . Ve Pişman olan markalar ders olmuş .
gelecek wp da siz at gözlüğü ile bakmaya devam edin, asus ceosu wp de gelecek görmediği için değil muhtemel korktuğu için b.k atmış, bugün apple ios u diğer üreticilere verse hangisi alır cihazına koyar sizce? iphone alanlar büyük oranda ios için almıyor apple markası için alıyor ms in şuan işletim sistemini dağıtması sadece pazar payını artırmak istemesinden kaynaklı gelecekte birgün ben de vermiyorum yada şu ücretler veriyorum deme ihtimali var sonuçta.Asusu tebrik ediyorum zira lg samsung htc Wp de baya pismanlik duyan firmalar . Para ile rezil olmak istemiyorlar. Adamlar geleceğin hangi sistemde olduğunu biliyor . Ve Pişman olan markalar ders olmuş .
Android herkesin kullanabileceği bir sistem değil en gelişmiş sistem olması yüzünden kullanıcının da biraz kendini teknoloji konusunda geliştirmiş olması lazım, çok özellik var sistemde. Bana "alo desin yeter"ciler tabi ki windows phone alsın sapsade rahat sistem.Doğru. Hele Sony zaten android ile para basıyor şakır şakır para yağıyor firmaya.
Bırakın böyle saçmalıkları! Sony android telefonları ile tam 1,5MİLYAR dolar ZARAR etti siz hala Windows ile rezil olur diyorsunuz. Adamlar rezil olmuş olacağı kadar.
Biz, kendi çıkarlarımız doğrultusunda önümüze sunduklarına bakarız kardeşim
. Baktım işime geliyor, alırım yani. Marka, model, sistem hiç önemli değil. Hangisi işime gelirse artık. Beni memnun etmek için çırpınması gerekenler onlar, sizde kenara çekilip gelişmeleri izleyin ve keyfini çıkarın. 
Daha dün coc için kampanya başlatan siz degilmiydiniz?Arkadaş sırf oyun piyasası windowsa çalışıyor microsoft internete bağlı bütün pcleri 1 gun kapatsa dünya çalkalanır daha dünkü firma koca msyi eleştiriyor. ben 512 mb ramle bu kadar akıcı sistem yapan firmanın 1-2 gble neler yapacağını düşünüyorum hale![]()
Daha dün coc için kampanya başlatan siz degilmiydiniz?
Clash of clans
Clash of clans