rapman
Üye
-
Konu Sahibi
-
bilmeden de yanlışlıkla oluyor arada evet
olabilir.sadece bilgilendirme amaçlı açtım konuyuBu kadar kolay olur mu yahuCiddi bir iştir.
DenemeyinHem gereksizdir hem de ciddi anlamda profesyonelleşmeden yapıldığında büyük riskleri vardır. Döndüğünüzde bedeninize giremeyebilirsiniz. Başka bir ruh girebilir... Şakası yoktur bu işin.
Üfürükcü Ata Hoca konuşuyor burda
Bu kadar kolay olur mu yahuCiddi bir iştir.
DenemeyinHem gereksizdir hem de ciddi anlamda profesyonelleşmeden yapıldığında büyük riskleri vardır. Döndüğünüzde bedeninize giremeyebilirsiniz. Başka bir ruh girebilir... Şakası yoktur bu işin.
Bir anda anneniz - babanız - kardeşiniz - çocuklarınız - eşiniz yabancı bir insanla karşı karşıya kalabilir...
Kim olduğu belli olmayan. Siz de kayıp bir ruh olarak kalırsınız...
Google Earth kullanınDaha risksiz...
kim demiş başka ruh girer diye? ben araştırma yaptım böyle birşey buldum kaynak da verebilirim bi siteden aldım eğer site adını vermem yasak değilse vereblirim:Bu kadar kolay olur mu yahuCiddi bir iştir.
bizde başka beden buluruz mesala Adriana limaBu kadar kolay olur mu yahuCiddi bir iştir.
Allah korusun ne Bülent Ersoy'ubizde başka beden buluruz mesala Adriana limayada yanlışlıkla Bülent ersoya gireriz
Biz çok kafa patlattık bu işlerin üstüne, hayatlarını bu işe adayan insanlarla tanıştık, uzun uzun sohbetler ettik, Hindistan'dan gelen alanında uzman kişilerle spritik muhabbetler yaptık ki o kişide öyle bir ruhsal güç vardı ki, ellerini tuttuğum anda tüm ruhumun bedenimden çekildiğini hissettim canlı canlı!.. Zor kurtardık paçayı...kim demiş başka ruh girer diye? ben araştırma yaptım böyle birşey buldum kaynak da verebilirim bi siteden aldım eğer site adını vermem yasak değilse vereblirim:
.Ruh bedene astral bir kordonla bağlıdır bir tür bebeğin annesine göbek bağıyla bağlı olduğu gibi bu bağ kopmadan bedenden geri dönüşsüz bir ayrılık olmaz bu açıdan korkmamalıdır.Bu bağ inanın ki bebeği anneye bağlayan göbek kordonundan binlerce kat daha sağlamdır.Kopacak diye korkuya kapılıp seyahatinizi ertelemeye değmez.Bu seyahat size çok şeyler kazandıracak ruhunuzu olgunlaştıracak karşılaştığınız günlük hayata dair sorunların ve de şu dünyanın ne kadar küçük olduğunu göreceksiniz.
Sen Bülent'e, millet sana ondan sonra...Bülent ersoya gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?