bence en kısa zamanda symbianı bırakıp androide gecmek lazımBiz symbian türünden telefonu olan arkadaşlar anca kuş atıp domuz avlarız bu gidişle![]()
Androide geçmek istiyorum da 500 tl civarlarında adam gibi telefonları yokki en kötü 750 tl vermek lazım iyi bir android almak için ama ben nokia 603 almayı planlıyorum hoşuma gidiyor.bence en kısa zamanda symbianı bırakıp androide gecmek lazım
Zaten biriktiriyorum da ümitliyim hala belki nokia bi patlama falan yapar diyebence bırıktır iyice dostum symbianın gelecegı kalmadı

Ya millet elinde artık 3 boyutlu telefonlarla geziyor biz hala 3310 gibi takoz telefonlar kullanıyoruz sabrım benimde bitti şu an damlıyorŞu an sıkıntı etmemen lazım usta . Bende idarelik GIO kullanıyorum . İş sahibi olduktan sonrada iyi bir Android alacağım MaxiCep'e danışarak. Biraz beklemek lazım piyasa durulsun ama her gün SGSIII gibi teller çıkıyor . Sabrım taşıyor
![]()

hepsi de bıraz daha ucuz da hatırladıgım kadarıyla 650 cıvarındaydı sanırım wonder da 1.4 ghz islemcı var ama dıkkatını cekerım bence zorla kendını wonder al derımGalaxy w 750 tl civarlarında çok para ya güzel telefon o da ama benim gözüm 603 de o da nokia ama bir şans daha vermek lazım sonuçta en ucuz ve en performanslı telefonlardan biri 1ghz iyi bi rakam
sabırsızlanıyorum bu oyun içinçıkmadı mı hâlâ?

710 liraymıs bu aradahepsi de bıraz daha ucuz da hatırladıgım kadarıyla 650 cıvarındaydı sanırım wonder da 1.4 ghz islemcı var ama dıkkatını cekerım bence zorla kendını wonder al derım
symbian kullaniyorum ama symbiana cikartmiyorlar bende olsam bende cikartmam adamlar oyun satin almiyorlar bende dahil hazir indirip kuruyoruz. adamlar para kazanamayacagi yerlere yatirim yapmaz burda hem nokia hemde kullanici suclu

nasıl kötü şeyler yaAynen!
Senin bu avatarı görünce aklıma hep kötü kötü şeyler geliyor.![]()
çok kötü şeylerse pm'den söyle
merak ettim şimdi