Asphalt 7: Heat Yakında İOS ve Android te...Video Eklendi...

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
Biz symbian türünden telefonu olan arkadaşlar anca kuş atıp domuz avlarız bu gidişle :D

lolaman

lolaman

Üye
bence en kısa zamanda symbianı bırakıp androide gecmek lazım
Androide geçmek istiyorum da 500 tl civarlarında adam gibi telefonları yokki en kötü 750 tl vermek lazım iyi bir android almak için ama ben nokia 603 almayı planlıyorum hoşuma gidiyor.

canaytekin

canaytekin

Üye
bence bırıktır iyice dostum symbianın gelecegı kalmadı

canaytekin

canaytekin

Üye
ya da ınadı bırakıp nokıa androide gecse acayıp kar eder aslında hem daha uygun fiyatlı telefonlar cıkar pıyasaya ama o da ımkansız gıbı

ali6161

Üye
Şu an sıkıntı etmemen lazım usta . Bende idarelik GIO kullanıyorum . İş sahibi olduktan sonrada iyi bir Android alacağım MaxiCep'e danışarak :). Biraz beklemek lazım piyasa durulsun ama her gün SGSIII gibi teller çıkıyor . Sabrım taşıyor :D

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
lolaman

lolaman

Üye
Şu an sıkıntı etmemen lazım usta . Bende idarelik GIO kullanıyorum . İş sahibi olduktan sonrada iyi bir Android alacağım MaxiCep'e danışarak :). Biraz beklemek lazım piyasa durulsun ama her gün SGSIII gibi teller çıkıyor . Sabrım taşıyor :D
Ya millet elinde artık 3 boyutlu telefonlarla geziyor biz hala 3310 gibi takoz telefonlar kullanıyoruz sabrım benimde bitti şu an damlıyor :D

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
CorbyW

CorbyW

Üye
Tahminen bu oyunu Xperia serisinin %70'i ; Galaxy serisininde %50'si ; HTC'ninde One ve Sensation xe xs filan iyi çalıştırır. Gerisine pek ihtimal vermiyorum. (Atrix filan hariç.)

canaytekin

canaytekin

Üye
ama xperia neo alarak baslayabılırsın aslında androide yada galaxy wonder daha albenılı aslında fıyatıda uygun bı bak ıstersen

15097

15097

Üye
sabırsızlanıyorum bu oyun için :eller: çıkmadı mı hâlâ?

canaytekin

canaytekin

Üye
most wanted daha kalıtelı bır oyuna benzıyor aslında

larten123

larten123

Üye
bize yok mu :agla:

lolaman

lolaman

Üye
Galaxy w 750 tl civarlarında çok para ya güzel telefon o da ama benim gözüm 603 de o da nokia ama bir şans daha vermek lazım sonuçta en ucuz ve en performanslı telefonlardan biri 1ghz iyi bi rakam

canaytekin

canaytekin

Üye
Galaxy w 750 tl civarlarında çok para ya güzel telefon o da ama benim gözüm 603 de o da nokia ama bir şans daha vermek lazım sonuçta en ucuz ve en performanslı telefonlardan biri 1ghz iyi bi rakam
hepsi de bıraz daha ucuz da hatırladıgım kadarıyla 650 cıvarındaydı sanırım wonder da 1.4 ghz islemcı var ama dıkkatını cekerım bence zorla kendını wonder al derım

lolaman

lolaman

Üye
Şu an çok sıkışık bir durumdayım yeni bilgisayar alcam bilgisayar aldıktan sonra çok çok çok çok küçük bi ihtimal de olsa galaxy s veya galaxy w alabilirim

canaytekin

canaytekin

Üye
hepsi de bıraz daha ucuz da hatırladıgım kadarıyla 650 cıvarındaydı sanırım wonder da 1.4 ghz islemcı var ama dıkkatını cekerım bence zorla kendını wonder al derım
710 liraymıs bu arada

larten123

larten123

Üye
symbian kullaniyorum ama symbiana cikartmiyorlar bende olsam bende cikartmam adamlar oyun satin almiyorlar bende dahil hazir indirip kuruyoruz. adamlar para kazanamayacagi yerlere yatirim yapmaz burda hem nokia hemde kullanici suclu

neden symbian için diyorsun ki aynı şey androidde de var iostada olayı tek tarafa çekme! Hem dünyadaki tüm symbian kullananlar burda değil bunu da unutma :nono:

Üst Alt