Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Rencide etmek gereksiz olabilir ama insan da birşeyler yazmadan önce 2 kere düşünür. Arkadaş ölümüne sallıyor ve amaçsız yorumlar yapıyor. Daha dün oyun muhabbeti yapan arkadaş bugün gelmiş oyunun ne kadar gereksiz olduğunu ve bizim hava atmak için biryerlerimizi yırttığımızı savunuyor. Şimdi buna gel de karşılık verme...

kendini rencide ediyor derken bunu belirtmek istemiştim zaten

blackhawk_x

Üye
symbian'ı hala nasıl kullanabiliyorsunuz anlayamıyorum

AмσηR@

AмσηR@

Üye
gelir gelir niye gelmesin, ha bugün ha yarın beklemede kalın :)

kemal.10

kemal.10

Üye
hepiniz edebiyatcı olmuşsunuz maşallah dogru yazsam ne olur yanliş yapsam ne olur ne önemi varki bunun

- - - Eklendi - - -

kendinizi çok bilgili ve kaliteli insan olarakmı görüyorsun dostlarım bırakın artık insanları küçümsemeyi ne insanlar gördük ne artisler gördük mezar taşında ismi silinmiş yükseklerden uçmayın hepimide aciz yaratıklarız bir karış toprak havanızıda alır artısliginizide alır

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
hepiniz edebiyatcı olmuşsunuz maşallah dogru yazsam ne olur yanliş yapsam ne olur ne önemi varki bunun

- - - Eklendi - - -

kendinizi çok bilgili ve kaliteli insan olarakmı görüyorsun dostlarım bırakın artık insanları küçümsemeyi ne insanlar gördük ne artisler gördük mezar taşında ismi silinmiş yükseklerden uçmayın hepimide aciz yaratıklarız bir karış toprak havanızıda alır artısliginizide alır

biz edebiyatcıysak sende şair çıktın be oğlum. Şunuda belirteyim ki biz ne artistlik taslıyoruz ne de bilmişlik yapıyoruz. Sen o kadar cahil kalmışsın ki bizi bir artist olarak görüyorsun. Unutma ki burası bir forum ve insanlar burada birbirine yardım ediyor. Ama sen hiçbirşey bilmeden insanları yaptığın yorumlarla yanıltıyorsun. Sonrada bide haklıymış gibi bize artist diyorsun. Bu yorumunu yazmadan önce etkileyici sözleri değil kendi yaptıklarını düşünmeliydin. İstersen bu mesajımı şikayet edebilirsin. Kimin haklı olduğuna Maxicep moderatörleri karar verir.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess ve klongs
PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Sen cahilsen biz ne yapalım?

• Beğen
Tepkiler: klongs
Dimi3

Dimi3

Üye
Hem suçlusun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun.. Kimseyi küçük düşürdüğümüz falan yok.. Ne demek yanlış yazsan ne önemi var ? Oldu olacak hepimiz yalan yanlış konuşalım.. Kesinmiş gibi dile getirelim.. Bir de haklıymıl gibi hala uzatıyorsun.. Daha da yazmayacağım iyi geceler..

klongs

klongs

Üye
kemal10 yeni aykut olma yolunda gidiyor

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aykut'u özledim be...:ehe

• Beğen
kemal.10

kemal.10

Üye
arkadaşlar halen uzatıyorsunuz benim bir hatam varsa hakınızı helal edin birbirimizi kırmaya gerek yok varsın ben cahil olayım sız iyi olun allaha emanet olun

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar halen uzatıyorsunuz benim bir hatam varsa hakınızı helal edin birbirimizi kırmaya gerek yok varsın ben cahil olayım sız iyi olun allaha emanet olun
Kimsenin hatası yok emin olabilirsin.

doctorrr

doctorrr

Üye
mevzu mu var abiler !!! (gevşeyin la accık)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
yağlarız dert etmeyin

• Beğen