Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi
yoksa yine jar oyunlarla mı avunacağız

kaynak:
http://www.androidturkiye.net/2012/06/22/asphalt-7-heat-android-icin-25-haziranda-geliyor/

Polymath

Polymath

Üye
sanmiyorum. Artik oyun beklemiyorum ben.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de sanmıyorum çıkacağını.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6yı tekrar bitirin :ehe

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40 ve ergene123

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
aramızdan bir dahinin apk dosyaların sisx e cevirip bizim telefonlar için uyumlu bir converter programı yapmalı tek cozüm bu :)

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten ole bişi olsa indir apk yi çevir programla kur tele ole bişi olsa süper olur wallada yok işte

backwater

backwater

Üye
dunyayı kurtaran adama söylemek lazım bunu :D

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40
umt07

umt07

Üye
hangi yeni çıkan gameloft oyunu çıktı ki bu çıksın:kotu:

R58

R58

Üye
APK DOSYAYI SİSX DOSYASINA ÇEVİRMEK İMKANSIZ GİBİ BİŞEY ÇÜNKÜ APK DOSYALARI ANDİROİD ŞİRKETİ TARAFINDAN ŞİFRELENDİRİLMİŞTİR HİÇ BİR PROGRAM BU ŞİFREYİ KIRAMAZ ŞİFRE E-MAİL UZANTILIDIR ve SABREDİN ASPALT 7 SİSX OLARAKTA CIKICAK EMİN OLUN. saygılar

Dimi3

Dimi3

Üye
Gelcek gelcek :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
APK DOSYAYI SİSX DOSYASINA ÇEVİRMEK İMKANSIZ GİBİ BİŞEY ÇÜNKÜ APK DOSYALARI ANDİROİD ŞİRKETİ TARAFINDAN ŞİFRELENDİRİLMİŞTİR HİÇ BİR PROGRAM BU ŞİFREYİ KIRAMAZ ŞİFRE E-MAİL UZANTILIDIR ve SABREDİN ASPALT 7 SİSX OLARAKTA CIKICAK EMİN OLUN. saygılar
Yaptığın yorumda tek yanlış var o da sisx değil de Jar olarak geleceğidir. (malesef)

larten123

larten123

Üye
daha 6 düzgün çalışmıyor

PixelWolf

Üye
çıkmaz

DustoJniK

DustoJniK

Üye

Nasrettin Hoca Bir Gün Göle Maya Vuruyormuş. Komşularından Biri Hoca Hoca Ne Yapıyorsun Öyle Demiş. Hoca da Göle Maya Vuruyorum Demiş. Komşusu Hoca Hiç Göle Maya Vurulur mu? Tutmaz O Demiş. Hoca da Bizde Biliyoruz Tutmayacağını Ama Ya Tutarsa Demiş.

Yani Kısacası Diyorum ki Ya Çıkarsa :d:

larten123

larten123

Üye
boşverin bunu temple run ve where is my water çıksa kafi :emzik:

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905 ve Amaru Shady
WebStyle

WebStyle

Üye
Sanmıyorum ama hiç belli olmaz. Umarım Symbian 3 cihazlara göre portlanır. Gerçekten 6 ya göre kat kat daha üstün olmuş diyebilirim. İnsan bi başladı mı bırakamıyor. 2.5-3 saatte oyunu yarıladım neredeyse :)