Cihanî Sultan
Üye
Çalışır
Muhtemelen.Grafikleri o kadar da iyi değil zaten.Mw daha iyi olacağa benziyor.
Çalışır
Muhtemelen.Grafikleri o kadar da iyi değil zaten.Mw daha iyi olacağa benziyor.
Eski MW daha iyi zaten, onu NFS'nin bu haliyle geçmesi imkansız.
Yani.Sen miydin bilmiyorum biri "Gameloft pc sektörüne girse asphaltla,nfs felan kalmaz" demişti ama A6'nın Mac OSX sürümünü izledim,underground çok daha iyi.Sadece parlatma efektleri var.Sürüş zevki sıfır.iPhone'daki Asphalt 4 gerçek sürüş zevkine yaklaşmıştı ama grafik kalitesi artınca gene cozuttular..
Ben demedim. Eskiden Asphalt 6'yı videolardan izliyordum ve "Vay be, Asphalt ne güzel oyunmuş" diyordum. Şimdi telefonumda oynuyorum sürüş kalitesi yok. Hatta sürüş kalitesi olmadığı için araç sık sık duvarlara çarpıyor. Buna göre oyunu ayarlamışlar aracın hızı yine de düşmüyor.
Ayrıca hız göstergesi yok oyunda. Asphalt 6 bilgisayara gelirse, 1.5GB'lik yarış oyunlarıyla yarışır, 15 GB'lik NFS oyunlarıyla değil.
Tamam sakin ol.Biri demişti ama kimdi hatırlamıyorum...

Sakince yazdım ama sert anlatmışım anlaşılan![]()
Yanlış anlamışsın galibaBir-iki smiley kullansan.Bak meselaYanlış anlamışsın galiba

bu oyunun son sürümünü merak ediyorum.
Düşünsenize asphalt 58 yada asphalt 65![]()
en iyi yarış oyunu olduğu için gameloft çok para kazanıyor bu oyundan. O yüzden symbian a da yapacaktir. symbian belle fp2 ve symbian belle fp1 olarak ayrı iki asphalt 7 yapacaktir
- - - Eklendi - - -
symbian a göre gangster 3d yok mu ya varsa link verin
Ace?Ace akar ya..
![]()

evet akar ama içine doğru akar yerden toplarız sonra![]()
)sizce yeni cıkacak most wanted android surumunu cift cekırdeklı teller rahat calıstırırmı ??