Asphalt 7: Heat Yakında İOS ve Android te...Video Eklendi...

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Eski MW daha iyi zaten, onu NFS'nin bu haliyle geçmesi imkansız.

Yani.Sen miydin bilmiyorum biri "Gameloft pc sektörüne girse asphaltla,nfs felan kalmaz" demişti ama A6'nın Mac OSX sürümünü izledim,underground çok daha iyi.Sadece parlatma efektleri var.Sürüş zevki sıfır.iPhone'daki Asphalt 4 gerçek sürüş zevkine yaklaşmıştı ama grafik kalitesi artınca gene cozuttular..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yani.Sen miydin bilmiyorum biri "Gameloft pc sektörüne girse asphaltla,nfs felan kalmaz" demişti ama A6'nın Mac OSX sürümünü izledim,underground çok daha iyi.Sadece parlatma efektleri var.Sürüş zevki sıfır.iPhone'daki Asphalt 4 gerçek sürüş zevkine yaklaşmıştı ama grafik kalitesi artınca gene cozuttular..

Ben demedim. Eskiden Asphalt 6'yı videolardan izliyordum ve "Vay be, Asphalt ne güzel oyunmuş" diyordum. Şimdi telefonumda oynuyorum sürüş kalitesi yok. Hatta sürüş kalitesi olmadığı için araç sık sık duvarlara çarpıyor. Buna göre oyunu ayarlamışlar aracın hızı yine de düşmüyor.

Ayrıca hız göstergesi yok oyunda. Asphalt 6 bilgisayara gelirse, 1.5GB'lik yarış oyunlarıyla yarışır, 15 GB'lik NFS oyunlarıyla değil.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben demedim. Eskiden Asphalt 6'yı videolardan izliyordum ve "Vay be, Asphalt ne güzel oyunmuş" diyordum. Şimdi telefonumda oynuyorum sürüş kalitesi yok. Hatta sürüş kalitesi olmadığı için araç sık sık duvarlara çarpıyor. Buna göre oyunu ayarlamışlar aracın hızı yine de düşmüyor.

Ayrıca hız göstergesi yok oyunda. Asphalt 6 bilgisayara gelirse, 1.5GB'lik yarış oyunlarıyla yarışır, 15 GB'lik NFS oyunlarıyla değil.

Tamam sakin ol.Biri demişti ama kimdi hatırlamıyorum...

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bu oyunun son sürümünü merak ediyorum. :ehe
Düşünsenize asphalt 58 yada asphalt 65 :kop:

avcitalip

avcitalip

Üye
Dehşet Güzel Olacak :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Scratch733

Üye
en iyi yarış oyunu olduğu için gameloft çok para kazanıyor bu oyundan. O yüzden symbian a da yapacaktir. symbian belle fp2 ve symbian belle fp1 olarak ayrı iki asphalt 7 yapacaktir

- - - Eklendi - - -

symbian a göre gangster 3d yok mu ya varsa link verin

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ne zaman çıkacak acaba?

PriZm

PriZm

Üye
grafikler manyak :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
en iyi yarış oyunu olduğu için gameloft çok para kazanıyor bu oyundan. O yüzden symbian a da yapacaktir. symbian belle fp2 ve symbian belle fp1 olarak ayrı iki asphalt 7 yapacaktir

- - - Eklendi - - -

symbian a göre gangster 3d yok mu ya varsa link verin

Yokkk!!!Ne yazıkki

canaytekin

canaytekin

Üye
sizce yeni cıkacak most wanted android surumunu cift cekırdeklı teller rahat calıstırırmı ??

canaytekin

canaytekin

Üye
youtube da ı phone 4 s de ve ı pad 2 de gameplay vıdeoları var orda takılmadan sorunusuz oynanıyor aslında tesekkurler cevap ıcın

Üst Alt