Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
To be relax aga (h) All time , all people , all NATIONAL! :D

byjxsura

Üye
.apk yi silip .sis yapın sonunu kurun :ehe: :ehe:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çıkmadı beyler çıkamadı bir türlüüü rahat olabilirsiniz :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Android için çıkmış ama sd dosyaları inmiyor denedim :D

PriZm

PriZm

Üye
Android için çıkmış ama sd dosyaları inmiyor denedim :D
Android için daha çıkmadı ki :D o oyunlar bölümünde paylaşılan gameloft sitesinden sızdırılan apk dosyasıydı :D ama epey grafik sorunu vardı zaten gameloftta 2-3 gün sonra oyunu indirmeye kapattı :D

TheMadness

TheMadness

Üye

Android için daha çıkmadı ki :D o oyunlar bölümünde paylaşılan gameloft sitesinden sızdırılan apk dosyasıydı :D ama epey grafik sorunu vardı zaten gameloftta 2-3 gün sonra oyunu indirmeye kapattı :D

SDsini bulayım :d:

Reflexif

Üye
veya Apk dosyalarını çaştıracak bir program mesela oncede N-gage oyunlarını oynamak ıcın 6600 veya muadılı telefon kullananlar hatırlarlar blz.installer ıle kurulum yapılırdı. buna benzer bır durum neden olmasın kı ?

TheMadness

TheMadness

Üye
veya Apk dosyalarını çaştıracak bir program mesela oncede N-gage oyunlarını oynamak ıcın 6600 veya muadılı telefon kullananlar hatırlarlar blz.installer ıle kurulum yapılırdı. buna benzer bır durum neden olmasın kı ?

Dalvik VM olabilir ama kaldırabileceğini zannetmiyorum.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
yoksa yine jar oyunlarla mı avunacağız

kaynak:
http://www.androidturkiye.net/2012/06/22/asphalt-7-heat-android-icin-25-haziranda-geliyor/
Asphalt 6 android için çıktı lego batman da and. İçin çıktı sims de redbull da hepsi çıktı symbian içinde çıktı heat niye çıkmasın

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
çıksa bile paralı olur. Kırabileceklerini zannetmiyorum :( spb shell 3D gibi olur.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Gameloft geçen dalga geçer gibi facebook sayfasından Asfalt 6 demosunu yayınladı oviden indirebilirsiniz diye bende ağzıma geleni söyledim vallahi 1 sene önce bitirdiğim oyunun demosunu yayınlıyolar
millet asfalt 7 , batman filan oynuyo :/

amcalu1

amcalu1

Üye
Symbian a oyun beklemeyin en son asphalt 6 var ondada efekt adına birşey yok 41 mp ya