Asphalt 7: Heat Yakında İOS ve Android te...Video Eklendi...

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
İos en iyisi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Symbian Belle'ye kesin gelecek.

Türe

Türe

Üye
Cok iyi merak ediyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
symbian kullaniyorum ama symbiana cikartmiyorlar bende olsam bende cikartmam adamlar oyun satin almiyorlar bende dahil hazir indirip kuruyoruz. adamlar para kazanamayacagi yerlere yatirim yapmaz burda hem nokia hemde kullanici suclu
acayip doğru noktaya dokundun helal olsun bende böyle düşünüyorum

Lenneth

Üye

Belle'ye gelmeyecek yönünde kaynağın var mı?

Gelecegini soyluyorsaniz kaynagi siz gostereceksiniz, birde kesinlikle demissiniz, Symbian adi nerde geciyor hani ? Ona duyurulmamis bile.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson ve Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bi kere symbian adı zaten kaldırıldı sistemin adı artık Nokia belle ve kullanıcısı olarak benim de pek geleceğinden ümidim yok ama belli de olmaz asphalt5 belle güncellemesiyle entegre geliyor 6 da geldi 7 de gelebilir meçhul

theposies

theposies

Üye
inşallah gelir diyelim .

oguzaydin

Üye
xperia arc calıstırır mı :D

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
eğer bu oyunu nokia belleye çıkarırlarsa kesinlikle kaldırır nokia belle telefonların hepsinin işlemcisi iyi zaten nokia donanım açısından ve işletim sistemi android olsa hepsini geçer(samsung galaxy serisi hariç :D )

aleranol

aleranol

Üye
Tabi tabi eminim geçer. Lumia serisi hakkında bilgin varmı? Symbianlar donanım olarak gerideler. Eğer android platforumuna taşınsa elindeki telefon alt seviye bir android olur. Fakat lumia serisi ile nokia donanım olarak ta geliştirdi yazılım olarak da.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Arc S ve İpade kesin geleceği için rahatım :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ya bir durun daha asphalt 6 'yı bitirmedim ben :d:

Del Rey

Del Rey

Üye
Tabi tabi eminim geçer. Lumia serisi hakkında bilgin varmı? Symbianlar donanım olarak gerideler. Eğer android platforumuna taşınsa elindeki telefon alt seviye bir android olur. Fakat lumia serisi ile nokia donanım olarak ta geliştirdi yazılım olarak da.

Yanlış var. Donanım olarak Lumia çok iyi değil. 808 işlemci hariç çok daha üstün. Lumia'yı Lumia yapan şey işletim sistemi ile muhteşem stabil çalışabilme yeteneğidir.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
aleranol

aleranol

Üye
Yani öyle birşey diyorsun ki. Gören de zanneder ki 3310 symbianı ezer deöişim gibi :D Ben 808 ile lumiayı kıyaslamam bence lumia daha iyidir ama fotoğrafı seven biri için ise 808 iyidir. Ben gpu olarak da ele almadım ki. Bildiğim kadarıyla 808 o resmi çekebilecek sensör için sağlam bir gpu ya ihitacı var. Yoksa lumia dan başka bir artısı olduğunu sanmıyorum.

---------- Eklendi @ 19:50:44 ---------- Yazıldı @ 19:47:59 ----------

Peki diğer artılarını söylesn de bizde bilsek? Bluetooth mu? Ekran dersen vururum :off: Kasa dersen :grrr: E başka ne varki? DLNA belki. Söyle de bende bileyim çokçok daha üstün olduğu noktaları.

Üst Alt