Asphalt 7: Heat Yakında İOS ve Android te...Video Eklendi...

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler lumianin donanim galaxy w ile ayni neredeyse.Gpulari ayni zaten adreno 205.islemci hizlarida ayni 1.4 ama model farkli olabilir.ramleri ayni 512.bu kiyaslamayi lumia 900 ile yaptim.

theposies

theposies

Üye
lumia 900 ü gw ile karşılaştıracak kadar aciz misiniz ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Beyler lumianin donanim galaxy w ile ayni neredeyse.Gpulari ayni zaten adreno 205.islemci hizlarida ayni 1.4 ama model farkli olabilir.ramleri ayni 512.bu kiyaslamayi lumia 900 ile yaptim.

Donanıma bakma hünkarım.iPhone 4s de 800 MHz çift-çekirdek,512 MB RAM ama neler yapıyor kerata...

klongs

klongs

Üye
gpusu eski saten yeni diyen olmadı

franzliszt

franzliszt

Üye
iphoneda donanım çok üst cortex9 çift çekirdek artı gpu çift kanal sgx543 isterse 600 mhz olsun donanım iyi :) o gpu da bitiriyor işi birde ios çok stabil. birisi şu ios u zorlasada adamlar biraz daha yenilik çıkarsa valla bunu bekliyorum .

Del Rey

Del Rey

Üye
Yani öyle birşey diyorsun ki. Gören de zanneder ki 3310 symbianı ezer deöişim gibi :D Ben 808 ile lumiayı kıyaslamam bence lumia daha iyidir ama fotoğrafı seven biri için ise 808 iyidir. Ben gpu olarak da ele almadım ki. Bildiğim kadarıyla 808 o resmi çekebilecek sensör için sağlam bir gpu ya ihitacı var. Yoksa lumia dan başka bir artısı olduğunu sanmıyorum.

---------- Eklendi @ 19:50:44 ---------- Yazıldı @ 19:47:59 ----------

Peki diğer artılarını söylesn de bizde bilsek? Bluetooth mu? Ekran dersen vururum :off: Kasa dersen :grrr: E başka ne varki? DLNA belki. Söyle de bende bileyim çokçok daha üstün olduğu noktaları.

Komik. Sen donanım diyince CPU ve GPU anlayanlardansın herhalde.

808 iyi yanlarını sayayım:
Elbette GPU
Kavisli ekranı sayılabilir
Özel üretim mikrofon
HDMI çıkışı
MicroSD slotu
Çıkarılabilir batarya ve normal SIM kart desteği
Kamerası
Flashları
Dolby desteği

Bunlar bile Lumia 900'ün donanımından iyi olduğunu gösterir. Normalde daha fazlasını da yazarım ancak telefona dokunmaktan parmaklarım bana küfrediyor. 808 bir multimedya cihazı ve multimedya cihazlarının donanımı üst düzey olmalı. Lumia 900'ün donanım açısından bana tek çekici gelen yönü 4G LTE desteğidir.

Aynı zamanda Lumia cihazlar da DLNA destekliyor. Al bir yanlış daha :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Beklemedeyiz adamlar calışıyor Androide ve Ios a Symbian anca angry birds oynasın :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
guzel olcak guzeeel

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
donanım etki ediyor mesela infinity blade iphone 4s te kasmıyor iphone 4 te bazen kasıyor

Demek istediğini anladım da zaten o infinity blade 2 acayip birşey.(Yani normaldir olabilir.)Ama sonuçta bu oyun 3Gs'te bile oynanabiliyor değil mi?Bu da yazılım stabil olduğu sürece uzun vadede birçok uygulamayı açabilir demektir.Yani zaten Adreno 205 de tüm android oyunlarında başarılı.O yüzden infinity blade gibi kendini aşmış oyunlar dışında pek zorluk yaşamaz.

avcitalip

avcitalip

Üye
Ekran:aha:En iyisi bencede IOS'dur Android'e Bakarsak Çeşit Çeşit Plastik Cihazlardan Oluşuyor,Symbian Desek Uygulama Yapmıyorlar,WP Desek Çok Yeni Bir Yazılım,IOS Desek Karizma Cihazlardan Oluşuyor Her Birinin Duruşu Yetiyor Iphone 3GS'nin Fiyatları C7 Nin Fiyatlarıyla Hemen Hemen Aynı I3GS Çıkalı Yıllar Oluyor Ama Cihaz Halan Daha Değerli...

---------- Eklendi @ 18:22:47 ---------- Yazıldı @ 18:18:18 ----------

Waiting From Iphone 5S(Kim Bilir Neler Yapacak,Ama Android'in canını Çok Yakacak...)

aleranol

aleranol

Üye
Komik. Sen donanım diyince CPU ve GPU anlayanlardansın herhalde.

808 iyi yanlarını sayayım:
Elbette GPU
Kavisli ekranı sayılabilir
Özel üretim mikrofon
HDMI çıkışı
MicroSD slotu
Çıkarılabilir batarya ve normal SIM kart desteği
Kamerası
Flashları
Dolby desteği

Bunlar bile Lumia 900'ün donanımından iyi olduğunu gösterir. Normalde daha fazlasını da yazarım ancak telefona dokunmaktan parmaklarım bana küfrediyor. 808 bir multimedya cihazı ve multimedya cihazlarının donanımı üst düzey olmalı. Lumia 900'ün donanım açısından bana tek çekici gelen yönü 4G LTE desteğidir.

Aynı zamanda Lumia cihazlar da DLNA destekliyor. Al bir yanlış daha :)

kavisli ekran ? Mikrofon felan maşşallah. Yani en gereksiz şeyleri + olarak vermişsin. Al sana bir artı: kasa. Al bunu çoğu fandroidciler bile kabul etti hadi. Pil miş çok lazımdı çıkarılabilmesi. Seni daha önceden iyi bir forumcu sanırdım ama bu gereksiz şeyleri özellik olarak vermen beni üzdü. Dlna hakkında bilgim olmadığı için onu yazdım. Ayrıca sadece cpu ve cpu olarak ele almam. Ama çoğunluk ona baktığı için ben de onu yazdım.

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Konuya video eklendi...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
atakan25

atakan25

Üye
808 açar anca symbianda 1.nesiller pert zaten

KayraBey

KayraBey