Apple Iphone 4 polonya'dan alınır mı ?Alınırsa Türkiyede ne gibi sıkıntılar olur ?

Sponsorlu Bağlantılar

karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
Apple Iphone 4 polonya'dan alınır mı ?Alınırsa Türkiyede ne gibi sıkıntılar olur ?
Arkadaşlar Polonyada dayım var geçenlerde fiyat öğrenmesini söyledim iphone 4 ün.Bugün öğrenmiş Fiyatının türk parası ile 500tl'ye tekabul ettiğini söyledi...Çok şaşırdım gerçekten.Ancak size sorum ben bu telefonu dayıma buraya yollatsam...Acaba nasıl açtırabilirim.Pasaport haricinde?Evde kullanmadığım telefon var götürüp imeisini mi klonlatayım.Klonlar mı telefoncular ? Birde acaba Türkçe dil desteğini yükleyebilir miyim ? Bir sıkıntı olur mu acaba sizce.Bilen arkadaşlara iletiyorum sorumu.Çok teşekkürler şimdiden.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
500tl mi ? emin misin.

karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
Hocam evet.Öyle dedi bana.Ama son çıkan değil dedi bir düşüğü.En son çıkan iphone 4s var...bir alt iphone 4 değil mi ? bu akşam iyice öğrenirim eğer şüpheli rakamsa?

karizmas

karizmas

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bir bilgisi olan :S

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
500 TL ise getir alım 2 - 3 tane :D

SHS

SHS

Üye
Bize de getir yaw :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Fiyat'te kesın bı yanlıs anlama var kardesım bence.Eger yoksa dusunmeden al tabıkı havaalanındada pasaportuna işletsin ama telefonu,ondan sonra bı sıkıntı cıkmaz. ama dedıgım gıbı fıyat konusunda bı yanlıs anlama var sanırım :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
oo öyleyse sana vereyim 2 bin tl bana 4 tane getir :hmmm

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bence o arkadaş iphone 3gs ye 500tl demiştir.

<zxc

<zxc

Üye
kaç gb

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
teli 500 tl getir 100 tl daha bayılıp aşağıdaki linkteki arkadaştan pasaport kaydı yaptır 600 liraya sıfır i4 iyi olur servis bulamasssın oda önemli değil sağlam cihazlar zaten bişey olursada parayla yaptırırsın sonuçta 600 liraya geliyor yada dayın getirirken şahsi telefonum diyip kullanıyomuş gibi kutudan çıkartır 1 tane hakkı var kaydediyorlar

linkte bu kolay gelsin alırsan hayırlı olsun ha bide dil yukletirsin
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lariniza-garantili-pasaport-kaydi-583352.html

tempestshine

tempestshine

Üye
500 TL iyiymiş

tolga_24

Üye
sevgili apple meraklıları, sizler için üşenmedim ve polonyada apple ürünlerinin fiyatlarını buldum ve tl cinsinden hesaplayıp blog sayfamda yazdım ziyaret edip bakabilirsiniz...

Üst Alt