2. El iPhone 4 Alacağım. Nelere Dikkat Etmeliyim??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi
2. El iPhone 4 Alacağım. Nelere Dikkat Etmeliyim??
Merhaba arkadaşlar. İnternetten Samsun'lu bir satıcıdan simkilitsiz, kayıtlı, ikinci el iPhone 4-16 GB alacağım. Ben Tokat'ta yaşıyorum. Kendisi ürünü şuan kullanmadığını kutusunda durduğunu, kulaklıklığının paketinin hiç açılmadığını, sim kart iğnesinden kullanım kılavuzuna kadar, bütün ekipmanıın durduğunu söyledi. 1 hafta içerisinde Tokat-Zile'ye bir iş için gelecekmiş. Eğer almayı düşünürseniz Tokat'a gelip teslim edebilirim. Beğenmezseniz de almazsınız dedi.

Kendisi ile şuan anlaşmak üzereyim. Ancak nihayetinde ürün ikinci el olduğu için çekincelerim var. Sizce nelere dikkat etmeliyim. Ürün yurtdışı dahi olsa faturasını istemeli miyim? IMEI kaydının olup internette sorgulamadan kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım? Telefonun fonksiyonlarının tam çalışıp çalışmadığını anlamak için ne gibi testler yapmalıyım?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Donanima Dikkat Et .. Ahize, Hoparlor, Kamera, Ekran ..

Yazilimda Pek Sorun Cikmiyor ..

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. :)

serinaga

serinaga

Üye
Bencede donanıma dikkat etmen lazım, ayrıca wifi, gps, 3g vs. yanında internette i-mei sorgulama var, btk sitesinde vardı sanırım. Bir arkadaşın tel başka bir tel modeli çıkmıştı, yani klonlanmış ... Başka da çizik vs. bak, kurcala biraz hızına felan bak. Sorun yoksa pazarlığa başla derim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt