dedim bile kadın gerçekten sordudeme kızım öle yaa
annem bugün bana
artık tanıştır dedi sevgilin oldugunu bliyorum hiç saklama dedi
anne ayrıldık aldatıldım diyemdım

öyle uygun görmüşler..
----------Eklendi @ 03:13:49 ---------- Yazıldı @ 03:13:06 ----------
Ağaoğlunun vereceğini söylediği 5 yıllık faizsiz krediyle ege sahillerinden yazlık almayı düşünen dünya tatlısı bir annem var.![]()

seviyo dedimya sen gel börek yapacakmış bahsetmiştim senden
Annen öğrencileri seviyordu değilmi![]()

seviyo dedimya sen gel börek yapacakmış bahsetmiştim senden![]()

bak asker dedin annem biter.ne börekler ne pastalar...yaşadın valla.sende,sayende biz de
Askere gitmeden önce gelmek istiyorum, o böreklerin tadına bakıp öyle gidicem![]()

Sokaktan geçene eskiciye seslenerek, 47 yıllık antikayı alıp almayacağını soran bir babam, bunu duyunca düşüp bayılarak krize giren bir annem, oysa ki antikadan kastının babamın kendisi olduğunu sanan bir de saftorik ben varım![]()

İşte bu güzeldipeki ne düşündün eskici babanı alıp iki leğen bi mandal mı vercekti![]()

Kapıdan tuttuğum lazerle karşı odada 4-5 ayna bulunan ve karanlıkta oturan babam hırsız geliyo diye büyük bi hışımla kalkıp kapının arkasındaki oğlunu yere seren benim 135 kilo olan babam . . . . .

Kapıdan tuttuğum lazerle karşı odada 4-5 ayna bulunan ve karanlıkta oturan babam hırsız geliyo diye büyük bi hışımla kalkıp kapının arkasındaki oğlunu yere seren benim 135 kilo olan babam . . . . .
maşallahKapıdan tuttuğum lazerle karşı odada 4-5 ayna bulunan ve karanlıkta oturan babam hırsız geliyo diye büyük bi hışımla kalkıp kapının arkasındaki oğlunu yere seren benim 135 kilo olan babam . . . . .