Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:D :D :D :ehe :d: iğrenç genede yemem ama mrk ta etmiyo değilim (enerji :D) :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
neyse konuyu toplamak için bişey daha anlatayım bari.çok dağıldı :D
Anneme şişmanladığımdan özellikle de büyüyen popomdan yakınıyorum. Annem de bana moral olsun diye Sadece oturduğun zaman göbeğin azıcık fazla görünüyor başkada bişeyin yok diyo teselli için :D abim atlayıp ne dese beğenirsiniz!!!
Zaten otururken o koca totosu görünmüyo ki diyor.
Oturuyorum, oturuyorum, oturuyorum :ağlarım:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
neyse konuyu toplamak için bişey daha anlatayım bari.çok dağıldı :D
Anneme şişmanladığımdan özellikle de büyüyen popomdan yakınıyorum. Annem de bana moral olsun diye Sadece oturduğun zaman göbeğin azıcık fazla görünüyor başkada bişeyin yok diyo teselli için :D abim atlayıp ne dese beğenirsiniz!!!
Zaten otururken o koca totosu görünmüyo ki diyor.
Oturuyorum, oturuyorum, oturuyorum :ağlarım:

:ehe :d:

----------Eklendi @ 18:41:42 ---------- Yazıldı @ 18:40:39 ----------

benim anlatacaım çok kısa bi komik olay :D bi kere çok yüksek bi yerden düşüp kolumu kırmıştım :ehe :d: :kop:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ne işin varsa çooook yüksekte :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
top oynuyoduk arklarla ben sevmem ama girdim işte oyuna bizim sokağın kenarında yüksek bi boşluk var kazılmış bırakılmış sanırım top birden oraya doğru gidince peşinden koştum topu kurtaracam die ben düştüm :ehe :kop: kenarları ottu topu ayamla geri çeviriyim derken ayam kaydı ben düştüm ama top kurtuldu :ehe :d: otlara tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum :ehe koptuğunu hatırlıyorum :ehe sonra bi yerden yuvarlandığımı hatırlıyorum yere düşmeden bayılmışım düştüğüm yerdede kocaman bi taş varmış bileğim çarpmış incilmiş :D Kafam çarpsaydı bitmiştim :ehe :d: Acayip komedi dimi :ehe :kop:

----------Eklendi @ 19:16:04 ---------- Yazıldı @ 19:15:30 ----------

işin en kötü tarafı boşluğu ben düştükten sonra kapamaları :ehe :d:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
top oynuyoduk arklarla ben sevmem ama girdim işte oyuna bizim sokağın kenarında yüksek bi boşluk var kazılmış bırakılmış sanırım top birden oraya doğru gidince peşinden koştum topu kurtaracam die ben düştüm :ehe :kop: kenarları ottu topu ayamla geri çeviriyim derken ayam kaydı ben düştüm ama top kurtuldu :ehe :d: otlara tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum :ehe koptuğunu hatırlıyorum :ehe sonra bi yerden yuvarlandığımı hatırlıyorum yere düşmeden bayılmışım düştüğüm yerdede kocaman bi taş varmış bileğim çarpmış incilmiş :D Kafam çarpsaydı bitmiştim :ehe :d: Acayip komedi dimi :ehe :kop:

----------Eklendi @ 19:16:04 ---------- Yazıldı @ 19:15:30 ----------

işin en kötü tarafı boşluğu ben düştükten sonra kapamaları :ehe :d:
:kop:türkiyede böyle bi zihniyet var :D çok geçmiş olsun tekrar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Annem, bak su arlanmazı görüyon del mi nasıl da anasına laf söyluyor ( vurmaya calısır elını yakalarım)
-Kız dur sımdı vuracan bı tarafıma (tuttugum elıyle bırlıkte dıger elını kaldırır ve onu da yakalarım, caresız kalır )
Gülmeye başlarım ve onun karsımda bana gucu yetmemesı sonucunda morelı bozulur,yapacak bır sey bulamayınca :
-Hıhhh Tühk !

• Beğen
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

:kop:türkiyede böyle bi zihniyet var :D çok geçmiş olsun tekrar

Saol ben gülüyom sende gül :ehe :kop:

----------Eklendi @ 19:52:53 ---------- Yazıldı @ 19:52:37 ----------

Annem, bak su arlanmazı görüyon del mi nasıl da anasına laf söyluyor ( vurmaya calısır elını yakalarım)
-Kız dur sımdı vuracan bı tarafıma (tuttugum elıyle bırlıkte dıger elını kaldırır ve onu da yakalarım, caresız kalır )
Gülmeye başlarım ve onun karsımda bana gucu yetmemesı sonucunda morelı bozulur,yapacak bır sey bulamayınca :
-Hıhhh Tühk !

buna koptum :ehe :d: :kop:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
-Hıhhh Tühk !

:kop::kop::kop: çok iyiydi yaa

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Babamı ziyarete gittik..Arkadaşına yolu tarif ediyor annem.X hastanesinin önüne gel, yan tarafında erotik shop göreceksin, orda işte..Ve bunu söylerken bütün karakol bize bakıyor hayretle.Ben mi? O erotik shop'un sadece yanındayım ama senin kadar rahat hiç olamadım be anneee :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Arkadaşımı gördüm yolda bir havalı bir havalı gidiyor aha ilk yerli cep telefonu yapan kişi bu dedim
yakından bir baktım ki finlandiya malı telefonu yeni almış havası ondanmış :ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe amele

__xXx__

__xXx__

Üye
al ışte kırıldı yine annemin mutlaka getir dediği borcamlardan biri yine başlar ben sana demedim mi diye başlayan cümleler

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D derleeer derleer

__xXx__

__xXx__

Üye

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Az önce Menderes'e ıcmeye gıttık.Ictık dönüyoruz,birden yagmur bastırdı ama öyle böyle degıl.Felaket de rüzgar esıyor..Resmen sel sele...Yaklasık 1 saat boyunca agaclara sıgınmaya calıstık.Sonra aklıma muthıs bır fıkır geldı: Otostop.. Kostuk yolun karsısına gelene el yapıyorum gıdene el yapıyorum..Olmadı artık paçalarımı katladım bacak gösterıyorum...Sonunda dayının bırı durdu :
-Ne var hayırdır ?
-Dayı ne varı var mı sırılsıklamız
-Atlayın
Beyler kosun..
---Ulan ısa harbı sarhossun bız bu arabaya bınecez de bısıkletler ne olacak ?

-Dayı kusura bakma sen gıt,yolundan alıkoydum.Küçük bır ayrıntıyı atlamısım özür:)

Sonra titreye tıtreye bısıkletlerle 15 km sür

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:kop:
zaten ayrıntılarda saklıdır hayat :D böyle böyle öğrenir insan..eee neymiş bisikletle içmeye gidilmezmiş :d:

----------Eklendi @ 02:36:40 ---------- Yazıldı @ 02:34:28 ----------

şimdi sana bi karışım söyliycem hem yarın uyandığında olucak baş ağrına iyi gelicek hemde hasta olmanı engelliycek..
1 tane kutu ayran
1 adet sade soda
1 tane limon
1 tane de gripin.olay gripinde o olmadan olmaz unutma
bunları koca bi bardakta karıştır ve iç bana da dua et,zımba gibi yapar seni :D

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia ve ' KalendeR '
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ben bunları ıcersem kurtulurum; ama hastalıktan degıl bu hayattan:) Bu ne karısım boyle..:D
Annemler özellıkle ayran yogurt peynır türüyle hap ıcılmez derler,sen bu anlayısı yıkıyosun resmen:D
Ickının yanında mandalına yedık cok eşkiydi limondan farksızdı
Gelırken sımıt ayran atıstırdık yagmur durdugunda
Bunlar yetmez mı ya hu

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia ve vapur dumanı

Üst Alt