abim atlayıp ne dese beğenirsiniz!!!
neyse konuyu toplamak için bişey daha anlatayım bari.çok dağıldı
Anneme şişmanladığımdan özellikle de büyüyen popomdan yakınıyorum. Annem de bana moral olsun diye Sadece oturduğun zaman göbeğin azıcık fazla görünüyor başkada bişeyin yok diyo teselli içinabim atlayıp ne dese beğenirsiniz!!!
Zaten otururken o koca totosu görünmüyo ki diyor.
Oturuyorum, oturuyorum, oturuyorum![]()

bi kere çok yüksek bi yerden düşüp kolumu kırmıştım

kenarları ottu topu ayamla geri çeviriyim derken ayam kaydı ben düştüm ama top kurtuldu
otlara tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum
koptuğunu hatırlıyorum
sonra bi yerden yuvarlandığımı hatırlıyorum yere düşmeden bayılmışım düştüğüm yerdede kocaman bi taş varmış bileğim çarpmış incilmiş
Kafam çarpsaydı bitmiştim
Acayip komedi dimi

top oynuyoduk arklarla ben sevmem ama girdim işte oyuna bizim sokağın kenarında yüksek bi boşluk var kazılmış bırakılmış sanırım top birden oraya doğru gidince peşinden koştum topu kurtaracam die ben düştüm![]()
kenarları ottu topu ayamla geri çeviriyim derken ayam kaydı ben düştüm ama top kurtuldu
![]()
otlara tutunmaya çalıştığımı hatırlıyorum
koptuğunu hatırlıyorum
sonra bi yerden yuvarlandığımı hatırlıyorum yere düşmeden bayılmışım düştüğüm yerdede kocaman bi taş varmış bileğim çarpmış incilmiş
Kafam çarpsaydı bitmiştim
![]()
Acayip komedi dimi
![]()
----------Eklendi @ 19:16:04 ---------- Yazıldı @ 19:15:30 ----------
işin en kötü tarafı boşluğu ben düştükten sonra kapamaları![]()
![]()
türkiyede böyle bi zihniyet var
çok geçmiş olsun tekrar
türkiyede böyle bi zihniyet var
çok geçmiş olsun tekrar

Annem, bak su arlanmazı görüyon del mi nasıl da anasına laf söyluyor ( vurmaya calısır elını yakalarım)
-Kız dur sımdı vuracan bı tarafıma (tuttugum elıyle bırlıkte dıger elını kaldırır ve onu da yakalarım, caresız kalır )
Gülmeye başlarım ve onun karsımda bana gucu yetmemesı sonucunda morelı bozulur,yapacak bır sey bulamayınca :
-Hıhhh Tühk !

Annem, bak su arlanmazı görüyon del mi nasıl da anasına laf söyluyor ( vurmaya calısır elını yakalarım)
-Kız dur sımdı vuracan bı tarafıma (tuttugum elıyle bırlıkte dıger elını kaldırır ve onu da yakalarım, caresız kalır )
Gülmeye başlarım ve onun karsımda bana gucu yetmemesı sonucunda morelı bozulur,yapacak bır sey bulamayınca :
-Hıhhh Tühk !

çok iyiydi yaa

böyle böyle öğrenir insan..eee neymiş bisikletle içmeye gidilmezmiş 

Bu ne karısım boyle..