Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D öyle uygun görmüşler..

----------Eklendi @ 03:13:49 ---------- Yazıldı @ 03:13:06 ----------

Ağaoğlunun vereceğini söylediği 5 yıllık faizsiz krediyle ege sahillerinden yazlık almayı düşünen dünya tatlısı bir annem var. :kop:

• Beğen
Tepkiler: y n s c n ve pelın_

pelın_

annem bugün bana
artık tanıştır dedi sevgilin oldugunu bliyorum hiç saklama dedi:ağlarım:
anne ayrıldık aldatıldım diyemdım

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:( deme kızım öle yaa

• Beğen
Tepkiler: pelın_
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:hih:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
annem bugün bana
artık tanıştır dedi sevgilin oldugunu bliyorum hiç saklama dedi:ağlarım:
anne ayrıldık aldatıldım diyemdım

Bırak, o üzülsün senin gibi birini kaybetttiği için. Sen niye üzülüyorsun?

Kim bilir karşılaşacağın daha kaç kişi olacak... Elbet sana uygun, istediğin gibi biri olacak içlerinde.

İşin özü; kader,kısmet.

Hem bence seni aldatarak çok büyük bir kayıba uğradı. Senin gibi güzel yemek yapan birini nerde bulacak bir daha? :ehe

Bu arada bir ara hep beraber bir ziyafet yapalım yahu yemeklerini merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
y n s c n

y n s c n

Üye
:D öyle uygun görmüşler..

----------Eklendi @ 03:13:49 ---------- Yazıldı @ 03:13:06 ----------

Ağaoğlunun vereceğini söylediği 5 yıllık faizsiz krediyle ege sahillerinden yazlık almayı düşünen dünya tatlısı bir annem var. :kop:

Annen öğrencileri seviyordu değilmi :islik

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: y n s c n
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Kavga ettikten sonra beni babama şikayet etmek için babamı bekleyip o gelmeyince kapının üzerine keçeli kalemle Baba ablam bana s**tir ol git dedi yazan kişiyi ben hiç tanımam. Hele benim küçük kardeşim hiç olamaz. Olamaz değil mi? :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:naughty:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Sokaktan geçene eskiciye seslenerek, 47 yıllık antikayı alıp almayacağını soran bir babam, bunu duyunca düşüp bayılarak krize giren bir annem, oysa ki antikadan kastının babamın kendisi olduğunu sanan bir de saftorik ben varım :kop:

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
SHS

SHS

Üye
Sokaktan geçene eskiciye seslenerek, 47 yıllık antikayı alıp almayacağını soran bir babam, bunu duyunca düşüp bayılarak krize giren bir annem, oysa ki antikadan kastının babamın kendisi olduğunu sanan bir de saftorik ben varım :kop:

peki ne düşündün eskici babanı alıp iki leğen bi mandal mı vercekti:kop:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
karayel90

karayel90

Üye
Kapıdan tuttuğum lazerle karşı odada 4-5 ayna bulunan ve karanlıkta oturan babam hırsız geliyo diye büyük bi hışımla kalkıp kapının arkasındaki oğlunu yere seren benim 135 kilo olan babam . . . . .

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN. ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Kapıdan tuttuğum lazerle karşı odada 4-5 ayna bulunan ve karanlıkta oturan babam hırsız geliyo diye büyük bi hışımla kalkıp kapının arkasındaki oğlunu yere seren benim 135 kilo olan babam . . . . .
:ehe

SHS

SHS

Üye
:kop:maşallah

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

:kop::kop::ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Oje sürdüğünüzde kurumaya bıraktığınız ilk 10 saniye içinde muhakkak ama muhakkak her seferinde bi iş buyuran canlıya Anne denir :ehe

Üst Alt