vapur dumanı
Üye
hemde nasıl ciddiyimCiddi misin sen![]()

hemde nasıl ciddiyimCiddi misin sen![]()

hemde nasıl ciddiyim![]()

tipik türk aklı işteNeyse ki ucuz atlatmışsınız. Kaput fikrini beğendim ama.![]()

Bu gün annemle istanbul trafiğini bi altüst ettikki sormayınkavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline
Neyseki teşkilattanız dedik babamı aradıkta yırttık![]()

:9Herkes benim aşk meşk saçmalıklarına,evliliğe yaklaşımımı falan iyi bilir Geçen kuaföre gitmiştim.Tesadüfen gelin saçı yapılıyordu.Neyse ben son kez uyarımı çekeyim deyip geline yaklaşıp deli misin sen, ne diye evleniyorsun dedim mi? Evet dedim de, onun da dönüp ruh ve sinir hastalıkları hasatnesinde tanışmış olmamız deli olduğumuzu göstermez demesiyle yerin yedi kat dibine de girdim![]()

Esrayla tlf konusuyoduk tlf kapanmışhal akonuşuyorum keendi kendime

ohooo o bana sürekli oluyor.kulaklık oluyo knuşuyorum nerdeyse bütün çalışanlar bana mı dediniz diyolardaha kötüsü de var bulutut kulaklık ile telefonla konuşan adamla konuşmak

(Oysaki düğünün 2 inci günüymüş bizim gittiğimiz. İlk gece düğün ertesi günde öğleye kadar eğlence oluyormuş onlarda)
iyiymiş baya
taze taze. akşam pansumana gidiyorum her zamanki gibi kulaklıklar kulağımda,minibüse bindim. Önünde,ayakta durduğum üniformalı öğrenci yer vermek üzere kalkmaya çalıştı. Ben de gerek yok ablacım deyip geri oturttum. Çocuk tekrar bir şeyler söyleyerek kalkmaya çalıştı. Müzik dinlediğim için duymuyorum çocuğu tabi Gerçekten gerek yok dediğim anda çocuk ani bir hamle ile kapıya koşmaya başladı. O anda kulaklıkları çıkarıp çocuğun inerken söylediği son sözlerini duydum: "Durağı kaçırdım abla yaa!