Annem,ben,diğer aile üyeleri ve kesitler

Sponsorlu Bağlantılar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Bu gün annemle istanbul trafiğini bi altüst ettikki sormayın :) kavşaktaki trafik polisini göremeyip kırmızıda geçen talihsiz annem polisi görür görmez son bir hamleyle durup aracın kaputunu açmıştı ama türk polisinden kurtulmak kolay mıııı? Ve anons gecikmedi 34 NGF... boşuna salağa yatma, geçtiğini gördüm oraya geliyorum. Gelene kadar arıza lambasını yakamazsan vay haline :kop:
Neyseki teşkilattanız dedik babamı aradıkta yırttık :d:

:ehe :d: :kop:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Evlenme konusundaki düşüncelerimle ve bu başıma gelen talihsiz kaza ile ilgili annemin taze yorumu: "Hayırlısı diye diye elimde patlayacak bu belli,parmağı varken bile kimse almıyodu..!!" :kop:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Yaşlı bir kadın telefondan arayıp asansöre bakmaya gelcektiniz ne oldu gelmediniz diyor
aramak istedigi numara ile bizim numaranın son rakamı farklı anldıgım kadarıyla gözleri iyi görmuyor
ertesi gün tekrar aradı asansöre bakmaya yinegelmişler telefonda söyleniyor teyze burası ev yine yanlış cevirmişiniz dedim
dün pazardı bu gün pazartesi tekrar aradı asansörcüler yine gelmemişler gelseler beni aramaktan vaz geçerdi
tamam teyze adresi ver gelip asansörünüze bakcam dedim sen anlamazsın ben asansörcüyü arayacam dedi

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Herkes benim aşk meşk saçmalıklarına,evliliğe yaklaşımımı falan iyi bilir Geçen kuaföre gitmiştim.Tesadüfen gelin saçı yapılıyordu.Neyse ben son kez uyarımı çekeyim deyip geline yaklaşıp deli misin sen, ne diye evleniyorsun dedim mi? Evet dedim de, onun da dönüp ruh ve sinir hastalıkları hasatnesinde tanışmış olmamız deli olduğumuzu göstermez demesiyle yerin yedi kat dibine de girdim :(

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_ ve .eRCaN.

pelın_

kına gecesindeydın cumartesi günü nese kına yakıldı bende annemin zoruyla elime kına ayaktım:)
avucumun içine ama sadece
nese çocukluk arkadaşımı gördüm yanında secgilisi var tabi pislik kızda hiç guzel dıyıldı :):9
nese tabı elımdekı kınayı unutup kısa merhaba dedım kızın elı kına oldu hem sevındım hemde utandım

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN. ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Herkes benim aşk meşk saçmalıklarına,evliliğe yaklaşımımı falan iyi bilir Geçen kuaföre gitmiştim.Tesadüfen gelin saçı yapılıyordu.Neyse ben son kez uyarımı çekeyim deyip geline yaklaşıp deli misin sen, ne diye evleniyorsun dedim mi? Evet dedim de, onun da dönüp ruh ve sinir hastalıkları hasatnesinde tanışmış olmamız deli olduğumuzu göstermez demesiyle yerin yedi kat dibine de girdim :(

İyiymiş :ehe:ehe:ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
ya valla seçipmi buluyorum nedir :D

pelın_

Esrayla tlf konusuyoduk tlf kapanmış
hal akonuşuyorum keendi kendime

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:D aynısı bendede oldu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
daha kötüsü de var bulutut kulaklık ile telefonla konuşan adamla konuşmak

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Siz bie bunu dinleyin. Uzaktan akraba olan birinin düğününe gittik. Ama kimseyi tanımadığımız için erken gidelim önce tanışırız dedik. Saat öğlen 12 buçukta düğün evindeydik. İçeri girdik tanıştık gelin damat karşıda oturuyo yanlarında onların aileleri felan ama oda çok kalabalık. Biz yeni geldiğimizden bi süre sessizlik oluştu ve ben damada sordum düğün kaçta başlıyor. Damadın cevabı "düğün sabah 9da başladı öğlen 12 ye kadardı" o sessizliğin içinde ve o kalabalıkta ben boş bulundum ve ne dedim biliyormusunuz. "Arkadaşım acelen neydi ya geceye kadar dayanamıyonmu öğlen 12 de düğünmü biter". İşte benim bittiğim an o andır.:aman2: (Oysaki düğünün 2 inci günüymüş bizim gittiğimiz. İlk gece düğün ertesi günde öğleye kadar eğlence oluyormuş onlarda)

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
:aha::d: iyiymiş baya
bide şunu dinle bu daha dün akşam oldu :D taze taze. akşam pansumana gidiyorum her zamanki gibi kulaklıklar kulağımda,minibüse bindim. Önünde,ayakta durduğum üniformalı öğrenci yer vermek üzere kalkmaya çalıştı. Ben de gerek yok ablacım deyip geri oturttum. Çocuk tekrar bir şeyler söyleyerek kalkmaya çalıştı. Müzik dinlediğim için duymuyorum çocuğu tabi Gerçekten gerek yok dediğim anda çocuk ani bir hamle ile kapıya koşmaya başladı. O anda kulaklıkları çıkarıp çocuğun inerken söylediği son sözlerini duydum: "Durağı kaçırdım abla yaa!
:aman2:

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yerinde olsam bende inerdim otobüsten

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi