vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen elini kana bulama ben gelir kemiklerini kırana kadar döverimGEçen ay annemler yokken arkadaşımda kalmıştım.beni üst üste eve bıraktığı iki akşamda cdde ''Sevişmeden Uyumayalım'' şarkısının çalmasını duymazlıktan geldim ama yarın akşam yine çağırıyor.üçüncüsünün gerçekleşmesi halinde Allah yarattı demeyip dalacağım,elimden kimse alamayacak... Benden bir süre ses çıkmazsa merak etmeyin, büyük ihtimalle içeride olacağım.
sana kıyamam ablam.Geleceğin parlak.engel olmam bunasen elini kana bulama ben gelir kemiklerini kırana kadar döverim
o kadar yani
ben yaparım sigara getırın bana yeter
bide temiz çamaşır falan he bıde oje topuklu ayakkabılarım falan
o kadar yani :d
Vallaha geleceğim fazla parlak olmayacak gibi aklımı başıma almazsam ömrüm biraz kısa olacaksana kıyamam ablam.Geleceğin parlak.engel olmam buna
dün az daha arkadaşın motordan düşüyordum biraz hızlıydım da nasıl toparladım ben bile anlayamadım allah korudu Vallaha ondannedenki ablam=?
nedir bu hız tutkusu benim ödüm patlıyodün az daha arkadaşın motordan düşüyordum biraz hızlıydım da nasıl toparladım ben bile anlayamadım allah korudu Vallaha ondan----------Eklendi @ 10:25:52 ---------- Yazıldı @ 10:24:39 ----------bu motor sevgisini bitirmem lazım
hocam bi kere bin yemin ederim sana başka bi zevki tatmak istemezsin damarlarındaki kanın akışını bile hissediyorsun ama ne varki minicik bi taş yolun ufak bi bozukluğu canına mal oluyo ama ışte zevki veren de o tehlikeyi bilmeknedir bu hız tutkusu benim ödüm patlıyo
hocam bi kere bin yemin ederim sana başka bi zevki tatmak istemezsin damarlarındaki kanın akışını bile hissediyorsun ama ne varki minicik bi taş yolun ufak bi bozukluğu canına mal oluyo ama ışte zevki veren de o tehlikeyi bilmek----------Eklendi @ 20:36:46 ---------- Yazıldı @ 20:30:43 ----------bi de bugün sabah derste fena rezil oldum derse hocanın asistanı girdi hoca normalde yoklama kağıdını verir biz kendimiz imza atardık bu yoklamayı kendi alıyormuş bende zaten sıkıcı olan dersi bu hoca iyice çekilmez hale getirince dersin son 15 dk sini uyuyarak geçirdim kafam derslik üstünde neyse yoklamada benim adımı okumus ben de alışık olmadığım ve çok yorgun bi halde uyukladigim için biri bana sesleniyor zannettim ne var dedim bi daha adımı söyledi ne var lan dedim kafayı bi kaldırdım hoca 4 5 sıra önümde bana bakarak gülüyor öyle canım sıkıldıki yarın okula gitmemeyi düşünüyorum
ben böyle iyiyimVallaha o kamikazeye ızmitte ranger diyolar çoğu yerde nedir bilmem ama binmeye bayılırım ama motora binmenin tadı ayrı o hızla o tehlike de sürmek çok farklı bir duygu yaşanması gereken bir duygu
bigün seni bindireyim motoraben böyle iyiyimAşırı sürat bana göre değil
Vallaha o kamikazeye ızmitte ranger diyolar çoğu yerde nedir bilmem ama binmeye bayılırım ama motora binmenin tadı ayrı o hızla o tehlike de sürmek çok farklı bir duygu yaşanması gereken bir duygu
yakalaya bilirsenbigün seni bindireyim motora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?