bende hiç yapmak istemiyorum merak ve heyecan yok değil ama garantiye alcam işi![]()

ben okadar söyledim orjinalini bekleyin diye kimse beni dinlemedirica ederim kardeşim önemli olan sorunsuzca işinize yaraması ^^Az önce yükledim ben de.
Açılışta ram 140 olarak gösteriyor.
Hızlanma var ve performans iyileştirmesi yapılmış
Konu sahibine teşekkürler.
hocam sakın siz orjinal türkçeyi beklemeye devam ederken umutla eylülde gelirse biz x2 güleriz gibime geliyobende orjinali çıksın diye bekliyorum bunlar şimdi bunu yükledi ya birde orjinalini yükleyemiyorlarmış ama gülerim haben okadar söyledim orjinalini bekleyin diye kimse beni dinlemedi
çünkü öyle olucaknokia kendi en geç ağustos sonuna kadar herkese gelmiş olcak diyo sen daha mı iyi biliosunrica ederim kardeşim önemli olan sorunsuzca işinize yaraması ^^
----------Eklendi @ 20:41:36 ---------- Yazıldı @ 20:40:30 ----------
hocam sakın siz orjinal türkçeyi beklemeye devam ederken umutla eylülde gelirse biz x2 güleriz gibime geliyoçünkü öyle olucak
ben işimi garantiye alırım resmi değil sonuçta herşey olablir byük ihtimal sizdede sorun çıkmaz resmi güncellemeyi yüklersiniz ama tele zarar verme vs gibi olabilr diye yüklemedim ben bide önceden hiç flash atmadığım için gereksiz yerede atmak istemiyorumhocam ona bakarsanız nokia bugüne kadar tarih konusunda tükürdüğünü yaladı biliyosunuz bunu örnekleri mevcut türkiye kodu geldiğinde cevabımızı almış oluruz umarım erken gelir ama nokia bi tarih verdiyse en az 1 ay sen ekle hemde 6 ay a yakın oldu anna yı bekleyeli ben 1-2 ay daha bekleyemem o zamana kadar çoğumuz yeni telefonlara geçeriz nokia resmi sürümü çıkarır ama yükleyecek kişi sayısı azalırnokia kendi en geç ağustos sonuna kadar herkese gelmiş olcak diyo sen daha mı iyi biliosunben işimi garantiye alırım resmi değil sonuçta herşey olablir byük ihtimal sizdede sorun çıkmaz resmi güncellemeyi yüklersiniz ama tele zarar verme vs gibi olabilr diye yüklemedim ben bide önceden hiç flash atmadığım için gereksiz yerede atmak istemiyorum

denemedim bi bakayım oda düzelmişse süperBu arada fark ettiniz mi bilmiyorum ama eski versiyonda arama sonrası 5 sn civarı bekletirken; bu versiyonda sorun giderilmiş.

Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum ama eski versiyonda arama sonrası 5 sn civarı bekletirken; bu versiyonda sorun giderilmiş.
valla sabredemeyip telefon değiştirirsen bilememde içim rahat etmez güvenilir değil sonuçta tam olarakhocam ona bakarsanız nokia bugüne kadar tarih konusunda tükürdüğünü yaladı biliyosunuz bunu örnekleri mevcut türkiye kodu geldiğinde cevabımızı almış oluruz umarım erken gelir ama nokia bi tarih verdiyse en az 1 ay sen ekle hemde 6 ay a yakın oldu anna yı bekleyeli ben 1-2 ay daha bekleyemem o zamana kadar çoğumuz yeni telefonlara geçeriz nokia resmi sürümü çıkarır ama yükleyecek kişi sayısı azalır
----------Eklendi @ 20:50:39 ---------- Yazıldı @ 20:49:44 ----------
denemedim bi bakayım oda düzelmişse süper![]()
hocam senin sorununu göremedim mesajını geri sayfalardada bir daha yazman lazım yada özelden at yapabileceğim birşey se hallederizvay arkadaş benim sorunuma bi çözüm öneren olmadı yaw
tuş kilidini açarken veya kapatırkende olabiliyodu az bi bekleme öyle bişey varmı =?
Şu ana kadar karşılaşmadım öyle bir şeyle.
Ama az önce bir telefon görüşmesi yaptım; eski versiyonda Kırmızı tuş( aramayı kapatma ) butonuna bastığımda 5 saniyeliğine ekran donuyordu. Bu versiyonda "aramayı kapat" butonuna bastığım gibi kapanıyor ve ekran geliyor.
evet o bendede öyleydi herkestede öyleydi galiba düzelsin artık ya rahatlayalım
Düzeldi zaten.