Anna yı biraz önce yükledim Tüm Detaylar İçerde !!!(GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende şimdi yükledim,phoenix2011 de hata verdi kaldırıp sistemi temizledikten sonra link deki phoenix2010 u kurdum ilk seferde sorunsuz yüklendi.gayet hızlı şuanakadar olumsuzluk sezmedim daha iyi oldu hatta sadece dil ing.olsun kullanacaz artık türkçe çıkanakadar.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve suat1111

eRdaL.

eRdaL.

Üye
sarj süresi düstü gibi benim böyle bisey fark eden varmi?

nonamex

Üye
Bir değişiklik hissetmedim ben, geceden beri hala tüm çizgiler tam.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bu gün öglen cektim fisten su anda tek dis var öyle cokta karistirmadim gibi geliyor

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Az önce yükledim ben de.

Açılışta ram 140 olarak gösteriyor.

Hızlanma var ve performans iyileştirmesi yapılmış

Konu sahibine teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: suat1111
engin_erg

engin_erg

Üye
vay arkadaş benim sorunuma bi çözüm öneren olmadı yaw

cardanadam

cardanadam

Üye
bende hiç yapmak istemiyorum merak ve heyecan yok değil ama garantiye alcam işi :naughty:

bende orjinali çıksın diye bekliyorum bunlar şimdi bunu yükledi ya birde orjinalini yükleyemiyorlarmış ama gülerim ha :):) ben okadar söyledim orjinalini bekleyin diye kimse beni dinlemedi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
su an icin bi sorunumuz yok fark etmez orjinali cikana kadar beklerim ben

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Az önce yükledim ben de.

Açılışta ram 140 olarak gösteriyor.

Hızlanma var ve performans iyileştirmesi yapılmış

Konu sahibine teşekkürler.
rica ederim kardeşim önemli olan sorunsuzca işinize yaraması ^^

----------Eklendi @ 20:41:36 ---------- Yazıldı @ 20:40:30 ----------

bende orjinali çıksın diye bekliyorum bunlar şimdi bunu yükledi ya birde orjinalini yükleyemiyorlarmış ama gülerim ha :):) ben okadar söyledim orjinalini bekleyin diye kimse beni dinlemedi
hocam sakın siz orjinal türkçeyi beklemeye devam ederken umutla eylülde gelirse biz x2 güleriz gibime geliyo :) çünkü öyle olucak

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yani yükledim anna yi sorunum yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
rica ederim kardeşim önemli olan sorunsuzca işinize yaraması ^^

----------Eklendi @ 20:41:36 ---------- Yazıldı @ 20:40:30 ----------

hocam sakın siz orjinal türkçeyi beklemeye devam ederken umutla eylülde gelirse biz x2 güleriz gibime geliyo :) çünkü öyle olucak
nokia kendi en geç ağustos sonuna kadar herkese gelmiş olcak diyo sen daha mı iyi biliosun :ehe ben işimi garantiye alırım resmi değil sonuçta herşey olablir byük ihtimal sizdede sorun çıkmaz resmi güncellemeyi yüklersiniz ama tele zarar verme vs gibi olabilr diye yüklemedim ben bide önceden hiç flash atmadığım için gereksiz yerede atmak istemiyorum

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum ama eski versiyonda arama sonrası 5 sn civarı bekletirken; bu versiyonda sorun giderilmiş.

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
nokia kendi en geç ağustos sonuna kadar herkese gelmiş olcak diyo sen daha mı iyi biliosun :ehe ben işimi garantiye alırım resmi değil sonuçta herşey olablir byük ihtimal sizdede sorun çıkmaz resmi güncellemeyi yüklersiniz ama tele zarar verme vs gibi olabilr diye yüklemedim ben bide önceden hiç flash atmadığım için gereksiz yerede atmak istemiyorum
hocam ona bakarsanız nokia bugüne kadar tarih konusunda tükürdüğünü yaladı biliyosunuz bunu örnekleri mevcut türkiye kodu geldiğinde cevabımızı almış oluruz umarım erken gelir ama nokia bi tarih verdiyse en az 1 ay sen ekle hemde 6 ay a yakın oldu anna yı bekleyeli ben 1-2 ay daha bekleyemem o zamana kadar çoğumuz yeni telefonlara geçeriz nokia resmi sürümü çıkarır ama yükleyecek kişi sayısı azalır :oke:

----------Eklendi @ 20:50:39 ---------- Yazıldı @ 20:49:44 ----------

Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum ama eski versiyonda arama sonrası 5 sn civarı bekletirken; bu versiyonda sorun giderilmiş.
denemedim bi bakayım oda düzelmişse süper :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

tuş kilidini açarken veya kapatırkende olabiliyodu az bi bekleme öyle bişey varmı =?

----------Eklendi @ 20:54:23 ---------- Yazıldı @ 20:53:19 ----------

hocam ona bakarsanız nokia bugüne kadar tarih konusunda tükürdüğünü yaladı biliyosunuz bunu örnekleri mevcut türkiye kodu geldiğinde cevabımızı almış oluruz umarım erken gelir ama nokia bi tarih verdiyse en az 1 ay sen ekle hemde 6 ay a yakın oldu anna yı bekleyeli ben 1-2 ay daha bekleyemem o zamana kadar çoğumuz yeni telefonlara geçeriz nokia resmi sürümü çıkarır ama yükleyecek kişi sayısı azalır :oke:

----------Eklendi @ 20:50:39 ---------- Yazıldı @ 20:49:44 ----------

denemedim bi bakayım oda düzelmişse süper :)
valla sabredemeyip telefon değiştirirsen bilememde içim rahat etmez güvenilir değil sonuçta tam olarak

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
vay arkadaş benim sorunuma bi çözüm öneren olmadı yaw
hocam senin sorununu göremedim mesajını geri sayfalardada bir daha yazman lazım yada özelden at yapabileceğim birşey se hallederiz

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
tuş kilidini açarken veya kapatırkende olabiliyodu az bi bekleme öyle bişey varmı =?

Şu ana kadar karşılaşmadım öyle bir şeyle.

Ama az önce bir telefon görüşmesi yaptım; eski versiyonda Kırmızı tuş( aramayı kapatma ) butonuna bastığımda 5 saniyeliğine ekran donuyordu. Bu versiyonda "aramayı kapat" butonuna bastığım gibi kapanıyor ve ekran geliyor.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

Şu ana kadar karşılaşmadım öyle bir şeyle.

Ama az önce bir telefon görüşmesi yaptım; eski versiyonda Kırmızı tuş( aramayı kapatma ) butonuna bastığımda 5 saniyeliğine ekran donuyordu. Bu versiyonda "aramayı kapat" butonuna bastığım gibi kapanıyor ve ekran geliyor.

evet o bendede öyleydi herkestede öyleydi galiba düzelsin artık ya rahatlayalım

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Yüklesekmi ki ? Dead phone olunca garanti dışı kalıyormu ?? :allalla:

Üst Alt