android oyun telefonu arıyorum ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
android oyun telefonu arıyorum ??
arkadaşlar HTC wildfire aldım oyun bakımından zayıf olduğu için beğenmedim. yardımcı olursanız. android telefonu olmali bir oyun telefonu önerebilirmisiniz hiç bir oyunu kasmayacak. HTC wildfire yide 2. el olarak satmayı düşünüyorum fiyat önerirmisiniz 350 iyimi mesala neyse onu sattım diyelim alacağim telefon iyi olacağindan 2. el almayı dusunuyorum cunku iyi olacaksa pahalı olur ve en fazla 550-650 en fazla 700 lira araliginda harcayabilirim. diyelim 1300 liralik telefonu 2. el alirsam 650 gibi birşey olur herhalde yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler. mesala modern comat 3 veya dungeon defenders online gibi oyunları çalıştırabilmeli .su an baktigima gore nexus one , galaxy ace emin degilim ama olabilir ve galaxy s olabilir tabi bu fiyat icn 2 el lazim sadece cogunluk olarak bu fiyatalarda oyun telefonu lazim tesekkurler.

klongs

klongs

Üye
ALCATEL OT-995 sıfırı teknosada 700 tl donanım olarak xperia arc s denginde telefon her türlü oyunu açması lazım

bosnags

bosnags

Üye
Dostum merhaba ben sana sadece ikinci el Samsung Galaxy s2 öneriyorum 1100-1200 e rahat bulursun sahibinden vs..Birde demişsin ki ikinci eli 650-700 e gelir diye ben öyle düşünmüyorum.Oyun için alacaksan en az çift çekirdekli telefon al bence..Galaxy s2 suan bana göre en kral telefondur.

hotlock

hotlock

Üye
6 aydır desire hd kullanıyorum daha açamadğı oyun görmedim. (gta, nova,battle field vs...)

edit: ama tavsiyem daha güncel modeller al sensation xe çok hoş bir cihaz. yada alternatif olarak iphone 4 öneririm oyun açma derdin faln olmaz iphone için yapılmş herşeyi açar.

furkey

Üye
Hocam naptin 1300 liralık telefonu 700 e filan bulmalar :) anca savaştan çıkmış gibi bişi bulursun bence o fiyata :D

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
fikirleriniz icin saolun ama gordugunuz gibi yasimdan belli oluyorsa parayi ben degil annem veriyor anneleri bilirsiniz galaxy ace, nexus one , galaxy s bunlar olabilirmi sizce 2 el olanlari ? oyun bakimindan sorun olurmu ?

klongs

klongs

Üye
fikirleriniz icin saolun ama gordugunuz gibi yasimdan belli oluyorsa parayi ben degil annem veriyor anneleri bilirsiniz galaxy ace, nexus one , galaxy s bunlar olabilirmi sizce 2 el olanlari ? oyun bakimindan sorun olurmu ?

bunlardan sadece galaxy s olur

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
sıfırı bilmemde 2. eli bulursun

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
teknosada falan vardır şimdiki oyunlarda sıkıntı olmaz ileriki oyunlarda sıkıntı olmaya başlayabilir o zamana kadar swap (sanal ram) yapmayı öğrenirsin

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
htc desire Hd 2. el 700 civarinda bulunuyor sanirim sahibinden.com da gordimde.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yasin kardeş.Telefonla oyun oynamak yerine o fiyata git xbox falan al... 3-5 liradan da oyun alırsın deli gibi oynarsın.Yani 700 lira verip 2 parmak ekranda oyun oynamak nasıl bir zevktir.. ya ben bu dünyadan değilim yada taş devrinde kalmışım...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
xperia arc s :naughty:

adanalı1

adanalı1

Üye
​Sırf oyun için note aldım. çok memnunun :D .. tavsıye eederım kardesıım

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
kardesler 1 ay sonra alacagim ama iillede telefon olcak katdes cunku iletisimede agirlik veriyorum o yuzden htc desire hd yada samsung galaxy s olabilir ikisinin arasinda kaldim.aslinda iyi fikir sizinkilerde

---------- Eklendi @ 00:10:00 ---------- Yazıldı @ 00:05:38 ----------

ileriki oyunlarda sorun cikmicak yanide desire hd iyi gibi ggeliyor bana ilerdede sorun yasamam diye dusunuyorum 2. elini 700 e bulabilirim sanirim ? bi yandanda galaxy s kafamda nedense.

hotlock

hotlock

Üye
kardesler 1 ay sonra alacagim ama iillede telefon olcak katdes cunku iletisimede agirlik veriyorum o yuzden htc desire hd yada samsung galaxy s olabilir ikisinin arasinda kaldim.aslinda iyi fikir sizinkilerde

---------- Eklendi @ 00:10:00 ---------- Yazıldı @ 00:05:38 ----------

ileriki oyunlarda sorun cikmicak yanide desire hd iyi gibi ggeliyor bana ilerdede sorun yasamam diye dusunuyorum 2. elini 700 e bulabilirim sanirim ? bi yandanda galaxy s kafamda nedense.

desire hd her türlü alır galaxy s te 512 ram var biraz görsellkli bi romyükledinmi 200 lere kadar düşer. ama desire hd 768 ram var şu an içinde core droid yüklü piyasadaki en görsellkli rom dur 350 mb civarı boş ram var. Ama cyanogen mod flan yüklediğimde 520 yi bile gördüm. Galaxy s in tek bir artısı var ekrandaki renkler daha canlı duruyor. Ayrıuca galxy s te flash da yok ve kamerasıda 5 mp.

ufukkaya33

Üye
Samsung galaxi s2 şimdiye kadar kullandığım en iyi telefon diyebilirim.

Tek kusuru dokunmatiği iphone kadar hassas olmayışı keşke o konudada biraz özen gösterselermiş ozaman cidden bu makina 1 numara denilen olguyu hak edecekti.
Şu 27 mayıs gelsin s3 ü bir elime alayım umarım beklediğim ekran dokunuş performansını hissedebilirim..

Dediğim gibi Galaxy s2

yasinzz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben HTC desire HD almaya karar verdim :D sizce bi sorunu olurmu oyunlar hakkında yeni cıkacak olan oyunlardada sorun olmamasını istiyorum fikirleriniz ? 2. eli sanırım magza turu yerlerde 700 tl civarinda bulunabiliyor.veya htc desire s mi yoksa HD mi ?

hotlock

hotlock

Üye
Oyun konusunda nasl bir cihaz oldgunu sana yukarda yazdm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...