reflex
Üye
A8 güzel telefon bir tanıdığımda var yeni arayüz felan samsungu bu açıdan tebrik ettim tabi ama samsunga artık tövbe ben almam şöyle diyeyim sana ekranı muazzam superamoled performansı çok iyi deneyimledi az çok önerebilirim ama samsungu biliyon marshmallow alır başkada güncelleme almaz desteği keser hemen not3-not4 bu telefonlarda fena sayılmaz lg g4 kullanıyorum performansı çok güzel bir telefon incelemeleride izleyebilirsiniz alabilirseniz a8 not serisi veya lg g3-g4 ten birini öneririm.
kameraya baktım.Mağazayı çektim 0 netleme vardı.Netleme konusunda berbattı bende telefonun üzerindeki cihazlar ekrana doğunduğu için veyahut kamera kısmında bir şey vardır diyerekten geçiştirdim kendimi.Birde bimeksin senet olayı varmış onu öğrendim.Örnek vereyim belki almak isteyenler bilgilenirler.Z5 üzerinden örnek veriyorum telefon fiyatı 2500.400 peşin veriyorsun ( ama kredi kartı lazım gene ).Gerisini senet yapıyorlar.Yaparlarken telefon oluyor 3000 TL.Galaxy s6 sordum 2100 normal fiyatı senetle 2500 Tl.Senette z5'e 500 tl para koyuyorlar.S6 da 440 Tl mine