gmd düşünmüyorsan nexus 5 i bekle gelsin tr ye alGeneral Mobile düşünmüyorum.
Üstüne para biriktirin derken hangi cihazları önerirsiniz
gmd düşünmüyorsan nexus 5 i bekle gelsin tr ye al
yok kardeişm s4 gibi falan olmaz 1200 tl yi geçmez nexus ların özelliklerini biliyorsundur 3gb ram olacak cihazda daha ne olsun grafik kartı işlemciyi falan saymıyorum 800 tl ye alacagın başka telefonla kıyasla bi fp oranınıOnun fiyati baya yüksek olur
800tl ye alacağın telefonun s2 den pek bi farkı olmaz sen o paranın üstüne bir miktar daha ekle daha iyi bir telefon al...Arkadaşlar şuan galaxy s2 kullanıyorum. 650 800 arası 2.el android telefon önerirmisiniz ?
diamod da iyimiş D
discovery ben kullanıyorum kardeşim öneririm s3 den daha iyi bir cihaz performans olarak kullanım açısındada rootlu gibi geliyo zaten root atmadan birsürü özelliğe kavuşabiliyorsun ekran hopörlör falan bahsetmiyorum zaten sen bilirsin almayı düşünüyorsan öneririm
oyun performansını kastetti sanırım arkadas. youtubeda bole bi video vardı.S3'den daha iyi derken ? Aylardır her platformda desteklerim GMD'yi fakat bu kadarda abartmanın bi' anlamı yok bence.
bizzat denedım performans olarak çoğu arkadaşım da s3 kullanır onlar bile daha iyi dediler aynı uygulumaları yukledik denedık tarayıcı performanslarını denedik tek tek ekran parlaklıgı vs vs ekran netligi falan filan oyunlar hepsini denedik kardeişm gmd daha iyi çıktı s 3 e göreburda s3 ü olanlar zamanında 2000tl verip aldıkları telefonlarını 600 tllik bi telefon geçince bunu yediremiyolarS3'den daha iyi derken ? Aylardır her platformda desteklerim GMD'yi fakat bu kadarda abartmanın bi' anlamı yok bence.
nexus 5 1200 tl mi? 1500 den asagi bekleme bence o telefonu ama ona ragmen muadillerinden kat kat iyidir f/p bakimindan, ayrica 2 gb ram le geliyor. Arkadasin sorusuna gelince bencede biraz daha bekle, 800 arti elindeki telefonu da takasa girip enniyi sekilde degerlendirirsin.yok kardeişm s4 gibi falan olmaz 1200 tl yi geçmez nexus ların özelliklerini biliyorsundur 3gb ram olacak cihazda daha ne olsun grafik kartı işlemciyi falan saymıyorum 800 tl ye alacagın başka telefonla kıyasla bi fp oranını