S.E.C.R.E.T
Üye
Fandroidçi denmiyor muydu üstad ? Symbiancılara ne deniyor
Fanboy iphoneculara denir. Fandroid![]()

Fandroidçi denmiyor muydu üstad ? Symbiancılara ne deniyor
Fanboy iphoneculara denir. Fandroid![]()

Fandroidçi denmiyor muydu üstad ? Symbiancılara ne deniyor![]()

Symbiancı![]()
----------Eklendi @ 16:28:43 ---------- Yazıldı @ 16:27:51 ----------
FaNokia bunu ben buldum
----------Eklendi @ 16:29:09 ---------- Yazıldı @ 16:28:43 ----------
Fandroid deniyor.

Nokia Lumia 900 ' ü bilsen böyle konuşmazdın ve neden Wp ? Çünkü bilgisayarda en iyi işleri yapan o ve telefon dalındaki en güçlü isimle anlaştı bu demek oluyor ki Android foosss .
Şimdi Wp alırsan bencede saçmalık ama gelişmesini beklemek lazım çıkar çıkmaz gelişecek hali yok .Bilgisayarın Windows diye WP7 almak saçma olur. Siz bilgisayarda Apple iyi diye iPhone alır mısınız?
Şimdi Wp alırsan bencede saçmalık ama gelişmesini beklemek lazım çıkar çıkmaz gelişecek hali yok .
ayrıca bilgisayarla mobil platformu karıştırmış bazı arkadaşlar. bilgisyarda başarılı diye mobil platformda da başarılı olacak diye birşey yok. windows xp dünyaya hükmederken insanlara pdalarını kırdırtıyordu windows mobile.
Aynen.Bilgisayarda android'de aynı başarıyı yakalamıyor.ayrıca bilgisayarla mobil platformu karıştırmış bazı arkadaşlar. bilgisyarda başarılı diye mobil platformda da başarılı olacak diye birşey yok. windows xp dünyaya hükmederken insanlara pdalarını kırdırtıyordu windows mobile.
Haklısın ama bilgisayarı apple olan birçok insan tanıyorum ıphone kullanıyor tabi bilgisayarında windows kullanan için bu söylenemez çünkü windows standart işletim sistemi.Bilgisayarın Windows diye WP7 almak saçma olur. Siz bilgisayarda Apple iyi diye iPhone alır mısınız?
ayrıca bilgisayarla mobil platformu karıştırmış bazı arkadaşlar. bilgisyarda başarılı diye mobil platformda da başarılı olacak diye birşey yok. windows xp dünyaya hükmederken insanlara pdalarını kırdırtıyordu windows mobile.
Benden bahsediyorsan kastettiğim Windows 7 değil. Windows 8 PC + Windows 8 tablet + Nokia Lumia 800 den bahsediyorum.
Ki, Windows Mobile ile Phone 7 arasında dağlar kadar fark var. S60v2 ile Belle arasındaki fark kadar.

Benden bahsediyorsan kastettiğim Windows 7 değil. Windows 8 PC + Windows 8 tablet + Nokia Lumia 800 den bahsediyorum.
Ki, Windows Mobile ile Phone 7 arasında dağlar kadar fark var. S60v2 ile Belle arasındaki fark kadar.
Çünkü bilgisayarda en iyi işleri yapan o ve telefon dalındaki en güçlü isimle anlaştı bu demek oluyor ki Android foosss .
Ben Win7 dediğimi hatırlamıyorum ? Dedim ki bilgisayar dalında en güçlü isim ile telefon dalında en güçlü isim anlaştı ve Android yakında bunun yanında fooss olacak . Buranın neresinde Win7 var ?
yok hacım senden bahsetmiyorum win8 çok iyi ona kesinlikle lafım yok bilgisayara bende kuracağım da biri win7'yi falan olaya dahil etmiş kim yazdı bilmiyorum da.
----------Eklendi @ 16:56:11 ---------- Yazıldı @ 16:55:04 ----------
yine aynı arkadaşmış.
Ben Win7 dediğimi hatırlamıyorum ? Dedim ki bilgisayar dalında en güçlü isim ile telefon dalında en güçlü isim anlaştı ve Android yakında bunun yanında fooss olacak . Buranın neresinde Win7 var ?
Tamam zaten cep telefonlarında güçlü olmadığı bilindik bir şey haklısın orada bir şey demiyorum ama cepte en güçlüyle anlaştı bu da bir şey değil mi Nokia (isterse) Wp 8 ' i en iyi yazılım yapabilir . Wp7 ' yi saymıyorum dediğin gibi geliştirilmesi lazım .
tamam bilgisayar dalında diyorsun bilgisayar dalında güçlü isim cep dalında güçlü değil. önemli olan yazılımın iyi olması şirket isterse dünayı yönetsin.
Tamam zaten cep telefonlarında güçlü olmadığı bilindik bir şey haklısın orada bir şey demiyorum ama cepte en güçlüyle anlaştı bu da bir şey değil mi Nokia (isterse) Wp 8 ' i en iyi yazılım yapabilir . Wp7 ' yi saymıyorum dediğin gibi geliştirilmesi lazım .